Προς το περιεχόμενο

Powerbank INTENSO ST13000 white 13000MAH 14.50€ @ E-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silenzio είπε

στα σχόλια ένας λέει ότι φορτίζει λαπτοπ, γίνεται αυτό? από usb?

Υπαρχουν λαπτοπ πλεον που φορτιζουν μεσω Type -C.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθε παιδια..για 14 ευρω ειναι αρκετα ποιοτικο και στιβαρο με ωραιο φινιρισμα....Γρηγορη μετρηση με το καλωδιο που ειχε μεσα  η μια θυρα φορτιζει με 1.26 - 1.35Α το κινητο και η αλλη με 1Α...Αν φορτιζεις ταυτοχρονα και δυο συσκευες δεν χανει τα ρευματα του (συνεχιζει να δινει αυτα που εγραψα απο πανω)...Οταν μετρησω τη συνολικη πραγματικη χωρητικοτητα με το usb meter θα την αναφερω εδω.

ΕDIT : Ξεχασα να αναφερω οτι απο τοιχο το ιδιο το powerbank φορτιζεται με 1Α

Επεξ/σία από afterhours
Δημοσ.

Πήρα το συγκεκριμένο Powerbank τελικά και όταν φόρτισα το Redmi Note 4X μου,  έκανε έναν θόρυβο το Powerbank σαν τσιριγμα. Τι μπορεί να είναι;  χρειάζεται αλλαγή ή είναι φυσιολογικό; 

Δημοσ.

Στο κανει και με αλλες συσκευες ;; Εγω θα το πηγαινα για αλλαγη.. φορτισα πολλες διαφορες συσκευες και εμενα ειναι εντελως αθορυβο (ουτε coil whine ουτε τιποτα)

Σημερα εκανα μια πληρη φορτιση του powerbank απο πληρη αποφορτιση. Τραβηξε απο τον τοιχο για να φορτιστει 11700 mAH  περιπου

Τωρα θα αρχισω τις αποφορτισεις να δουμε ποσα ειναι τα mAH που μπορει να δωσει για να φορτισουμε τις διαφορες συσκευες (mixed workload αλλες θα φορτιστουν με μισο αμπερ και αλλες με 1+ αμπερ )

Δημοσ.

Συγκεκριμένα φόρτισα το Redmi Note 4 snapdragon από 25-100% σε περίπου δύο ώρες και το Redmi Note 4x Mtk από 10-72 σε περίπου μια ώρα και μετά ξανά φόρτισα για περίπου 40% και άδειασε εντελώς το Powerbank. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση διαφορά στην φόρτιση των δύο κινητών.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, george1703 said:

Πήρα το συγκεκριμένο Powerbank τελικά και όταν φόρτισα το Redmi Note 4X μου,  έκανε έναν θόρυβο το Powerbank σαν τσιριγμα. Τι μπορεί να είναι;  χρειάζεται αλλαγή ή είναι φυσιολογικό; 

Ναι ο θόρυβος του μετασχηματιστή του είναι φυσιολογικός ως ένα βαθμό. Όλοι οι φορτιστές και τα powerbank το κάνουν αυτό.

Φυσικά αν ο ηχος αυτός είναι αντιληπτός από μακριά και όχι  βάζοντας  το αυτι σου κολλητά, ή έστω μόνο όταν είσαι πολύ κοντά ίσως καλύτερα να το γυρίσεις.

Αλλά σαν θόρυβος ναι είναι φυσιολογικος 👍

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, george1703 είπε

Συγκεκριμένα φόρτισα το Redmi Note 4 snapdragon από 25-100% σε περίπου δύο ώρες και το Redmi Note 4x Mtk από 10-72 σε περίπου μια ώρα και μετά ξανά φόρτισα για περίπου 40% και άδειασε εντελώς το Powerbank. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση διαφορά στην φόρτιση των δύο κινητών.  

Περιμενε να δεις και τις δικες μου μετρησεις για να δεις αν εισαι εντος προδιαγραφων ( οταν κανω μια πληρη αποφορτιση θα γραψω τα συνολικα mAH/5V για να συγκρινεις)

Επεξ/σία από afterhours

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...