Προς το περιεχόμενο

[Gaming Chair]SHARKOON SKILLER SGS1 99euro @eshop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/1/2019 στις 10:33 ΠΜ, sokin13 είπε

Δυστυχώς δεν έχει στοκ στην sg2 μόνο τη μαύρη κόκκινη, μακάρι  να τις ξαναφέρει σε αυτή την τιμή γιατί θέλω και εγώ

Δημοσ.

Η sg1 αξιζει η εκανα πατατα που δεν πηρα την Nitro 330 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά χθες δεν κρατήθηκα και την αγόρασα. 

Με το μπατζετ μου να είναι μέχρι 100 ευρώ, η επιλογές μου ήταν η Sharkoon 1 ή η Genesis. Κατέληξα στη sharkoon για τους παρακάτω λόγους:

-Πιο γνωστή και αξιόπιστη φίρμα στο χώρο του gaming. 

-Καλύτερη εμφάνιση (προσωπική άποψη) 

- Πιο αληθινή προσφορά σε σχέση με τη Genesis που η τιμή της έπαιζε και στα 94ευρω σε άλλα ονλαιν καταστήματα, ενώ η συγκεκριμένη στο idealo ξεκινάει από 120 και στα ελληνικά πολύ παραπάνω. 

-Δεν με ενοχλεί το ότι δεν γίνεται ξαπλωστρα, το μόνο που με νοιάζει είναι να κρατάει σε ευθεία την πλάτη μου. 

Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. Όταν θα παραλάβω θα γράψω δύο λόγια έτσι ώστε να βοηθήσω αν κάποιος τη θέλει. 

Ένα πολύ καλό αναλυτικό review πάντως, έχω βρει εδώ https://www.profesionalreview.com/2018/08/05/sharkoon-skiller-sgs1-review/

Η μπλε που έκλεισα εξαντληθηκε, αλλά οι άλλες είναι διαθέσιμες. 

Επεξ/σία από Christos84#
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κι εγώ πήρα τη Sharkoon SGS1 (~τέλη Νοέμβρη) σε πρώτη φάση ξεκούραστη και ποιοτική για το συγκεκριμένο μπατζετ (100 ευρώ σε προσφορά).

Τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε ο μπελάς, άρχισε να παλαντζάρει δεξιά αριστερά με χαρακτηριστική κλήση που δυσκολεύει στο κάθισμα (80 κιλά είμαι με 1.82 ύψος).

Οπότε αναπόφευκτη η επικοινωνία με eshop για service ή αντικατάσταση...!  Δεν ξέρω αν έπεσα σε ελλατωματικό προϊόν, το μόνο που ελπίζω είναι να βγάλω άκρη με το eshop!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...