Προς το περιεχόμενο

Puma Ransomware

BILL5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά και χαρά  ξέρουμε πως μπορούμε να αφαιρέσουμε το Puma Ransomware  από το σύστημά μας Γιατί μου κλείδωσε όλα τα αρχεία και βγάζουν όλα κρυπτογράφηση Puma   αν το έχει αντιμετωπίσει κανένας  Windows 10

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι μόνο πως θα βγάλεις την μόλυνση. Αυτό είναι εύκολο.

Τα αρχεία σου πως θα τα πάρεις πίσω; Η αφαίρεση της μόλυνσης δεν ξεκλειδώνει τα κρυπτογραφημένα αρχεία.

Δημοσ.
Στις 2/12/2018 στις 12:27 ΠΜ, micos000 είπε

Το θέμα δεν είναι μόνο πως θα βγάλεις την μόλυνση. Αυτό είναι εύκολο.

Τα αρχεία σου πως θα τα πάρεις πίσω; Η αφαίρεση της μόλυνσης δεν ξεκλειδώνει τα κρυπτογραφημένα αρχεία.

Σκέφτομαι από ασφαλή λειτουργία των Windows 10 επαναφωρα σε προηγούμενο αντίγραφο ασφαλείας των Windows μπας και πιάσει 

Δημοσ.

Δεν θα πιάσει γιατί η επαναφορά των windows αφορά μόνο το λειτουργικό. Τα υπόλοιπα αρχεία θα παραμείνουν κρυπτογραφημένα. Backup έχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, elorant είπε

Δεν θα πιάσει γιατί η επαναφορά των windows αφορά μόνο το λειτουργικό. Τα υπόλοιπα αρχεία θα παραμείνουν κρυπτογραφημένα. Backup έχεις;

ο δίσκος ήτανε για backup τώρα άμα δεν υπάρχει τρόπος να τα ξανά επαναφέρουμε όπως ήτανε  τότε να τα σβήνω όλα και λέμε ότι έσκασε ο δίσκος Εκτός αν κάνουμε ανάκτηση αρχείων με κάποιο πρόγραμμα όλα πίσω πριν την κρυπτογράφηση δηλαδή

Επεξ/σία από BILL5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με data recovery μου βγάζει αρχεία αλά δεν ανοίγουν τα έγραφα και η φωτογραφίες  ενώ τα αποθηκεύει κανονικά 

Επεξ/σία από BILL5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tkats είπε

σας ευχαριστω πολυ η διαδικασια ειναι πολυ ευκολη απλως πρεπει να εχουμε ενα απο τα ιδια αρχεια οπως ειχα εγω και ετσι τα καταφερα και τα επανεφερα ολα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Τι εννοεί άραγε? Ποιος ξέρει.

Δεν κατάλαβες τι είπα εγώ τα ξεκλείδωμα όλα τα δικά μου

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Μιας και τέλος καλό όλα καλό, μπορείς να μας πεις και πως την πάτησες, για να είμαστε υποψιασμένοι;

υπηρχε ενα αρχειο με ονομα ΕΤ08.exe και καταλαθος πατησα ναι και ειδα αυτο στα αρχεια μου τωρα η λυση ειναι μια

κατεβαζεις το STOPDecrypter και τα ξεμπλοκαρεις π.χ μια φωτογραφια σου βρησκεις την αντισηχη στο συστημα σου την τρεχεις με το προγραμα ταυτοχρονα και τα ξεμπλοκαρεις αλα σου βγαινουν διπλα τα κανονικα και τα κρυπτογραφημενα αν δεν εχεις την πατησες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...