MrJulius Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδια, Σημερα με εβγαλε οτι τα Windows που εχω ειναι πλαστα, Το θεμα ειναι οτι εχω κατι χρονια να κανω update και οσα KmSpico δοκιμασα δεν εκανε τπτ, Υπαρχει κανενας αλλος τροπος;
isay Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αγορασε ένα φθηνό κλειδί και βρήκες λύση, χωρίς γιους και κορες Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από isay
micos000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, MrJulius είπε Καλησπερα παιδια, Σημερα με εβγαλε οτι τα Windows που εχω ειναι πλαστα, Το θεμα ειναι οτι εχω κατι χρονια να κανω update και οσα KmSpico δοκιμασα δεν εκανε τπτ, Υπαρχει κανενας αλλος τροπος; Το antivirus φταίει καθώς αναγνωρίζει το kms σαν μόλυνση (όλως τυχαίως) και το βάζει στην καραντίνα. Ή θα το βάλεις στα exceptions ή όπως είπε ο isay θα πάρεις ένα φθηνό κλειδί από ebay και τελείωσες.
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Ρε αδερφέ απαγορεύεται η οποιαδήποτε κουβέντα με πειρατεία.
micos000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, MrJulius είπε Δεν εχω antivirus Ομως Πάρε τότε ένα κλειδί από ebay να τελειώνεις. 3 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Ρε αδερφέ απαγορεύεται η οποιαδήποτε κουβέντα με πειρατεία. Δεν κουβεντιάζουμε για πειρατεία αλλά για αποτροπή αυτής!
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, micos000 είπε Πάρε τότε ένα κλειδί από ebay να τελειώνεις. Δεν κουβεντιάζουμε για πειρατεία αλλά για αποτροπή αυτής! Αυτό που έγραψα εμπεριέχει και την αποτροπή. Δεν έπρεπε καν να του αναφέρεις για καραντίνες και exceptions. Του το κόβεις από την αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα