Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/12/2018 στις 8:35 ΜΜ, Looter είπε

Τοπ τοπ τοπ!!!

Με εταιρικό ΑΦΜ στα 301,63 για όσους έχουν τη δυνατότητα.

Με αυτή την τιμή στο Χ , είναι αμαρτία να μιλάμε ακόμα για το S.

Ξεκίνησαν οι γιορτές από νωρίς... 😂😂

καλημέρα, πως γίνεται αυτό? Το αγοράζει κάποιος στο όνομα μιας εταιρείας? ευχαριστώ

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, flymaxdesmer είπε

καλημέρα, πως γίνεται αυτό? Το αγοράζει κάποιος στο όνομα μιας εταιρείας? ευχαριστώ

Αφού έχεις δηλώσει το ΑΦΜ σου για ενδοκοινοτικές συναλλαγές (το κάνει ο λογιστής) κανείς μια αίτηση στο amazon και τους στέλνεις το αφμ, δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι, αν κάνεις αναζήτηση για vat invoice λογικά θα στο βγάλει. 

Αφού εγκριθεί μετά από λίγη ώρα θα βλέπεις τιμές χωρίς ΦΠΑ. Ρώτα τον λογιστή σου όμως τι μπορείς να αγοράσεις για να μην έχεις κανένα θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ περίμενα αυτό το Black Friday για να πάρω το Ps4 Pro. Η επιμονη της Sony να κρατα την τιμή του στα ύψη και το Red Dead Redeption με έκαναν να αλλάξω γνώμη. Στα 350 παίρνεις μια πολύ καλύτερη κονσόλα με 4K player, πραγματικό media center και 2 παιχνιδάρες δώρο. Η Sony να το βάλει εκεί που ξέρει.... Αν ρίξει την τιμή στα 200 θα σκεφτώ να το πάρω. 

Για αυτούς που ρωτούν αν αξίζει, την έχω 10 μέρες την κονσόλα. Έχω και το S και PS4 το κανονικό. Δεν υπάρχει σύγκριση, η κονσόλα είναι πραγματικά Next Gen. Νομίζεις παίζεις άλλο παιχνίδι, τεραστια διαφορα στα γραφικά και στην ταχύτητα.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Τιμιότατη τιμή! Καλοπαίχνιδο σε όσους πρόλαβαν, βάλτε και Game Pass στα 30€ για 6 μήνες και αφήστε τα κόκαλά σας στον καναπέ 😂

• Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Apoithaki είπε

Τιμιότατη τιμή! Καλοπαίχνιδο σε όσους πρόλαβαν, βάλτε και Game Pass στα 30€ για 6 μήνες και αφήστε τα κόκαλά σας στον καναπέ 😂

30€ για 6 μήνες? από που? Έχω το 1 μηνα δοκιμαστικό και σκέφτομαι αν αξίζει να το επεκτείνω.

Δημοσ.
3 minutes ago, georget35 said:

30€ για 6 μήνες? από που? Έχω το 1 μηνα δοκιμαστικό και σκέφτομαι αν αξίζει να το επεκτείνω.

Νομίζω εδώ θα στο εμφανίζει. Εμένα δεν το βγάζει επειδή το έχω βάλει ήδη. Αν θυμάμαι καλά είναι μέχρι αρχές Γενάρη η προσφορά! 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, georget35 είπε

Εγώ περίμενα αυτό το Black Friday για να πάρω το Ps4 Pro. Η επιμονη της Sony να κρατα την τιμή του στα ύψη και το Red Dead Redeption με έκαναν να αλλάξω γνώμη. Στα 350 παίρνεις μια πολύ καλύτερη κονσόλα με 4K player, πραγματικό media center και 2 παιχνιδάρες δώρο. Η Sony να το βάλει εκεί που ξέρει.... Αν ρίξει την τιμή στα 200 θα σκεφτώ να το πάρω. 

Για αυτούς που ρωτούν αν αξίζει, την έχω 10 μέρες την κονσόλα. Έχω και το S και PS4 το κανονικό. Δεν υπάρχει σύγκριση, η κονσόλα είναι πραγματικά Next Gen. Νομίζεις παίζεις άλλο παιχνίδι, τεραστια διαφορα στα γραφικά και στην ταχύτητα.

Αν δεν αγοράσεις xbox δεν καταλαβαίνεις πόσο καλό είναι και πόσο το έχει αδικήσει η MS. Με γεια

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Αν δεν αγοράσεις xbox δεν καταλαβαίνεις πόσο καλό είναι και πόσο το έχει αδικήσει η MS. Με γεια

Το one x ειναι 50% πιο δυνατο απο το ps4 pro. 4100 vs 6000gflops. Απολυτα λογικο να το παταει κατω. Απο την αλλη το xbox one s εχει 1300gflops και δεν αξιζει ουτε 100 ευρω για μενα σημερα μιας και στα 140 επαιζε προχθες rx570 με 5000gflops και 2 παιχνιδαρες δωρο. Εβγαινε δηλαδη η καρτα κατω απο 100 ευρω και προφανως παιζεις τα παντα στα 60fps.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Το one x ειναι 50% πιο δυνατο απο το ps4 pro. 4100 vs 6000gflops. Απολυτα λογικο να το παταει κατω. Απο την αλλη το xbox one s εχει 1300gflops και δεν αξιζει ουτε 100 ευρω για μενα σημερα μιας και στα 140 επαιζε προχθες rx570 με 5000gflops και 2 παιχνιδαρες δωρο. Εβγαινε δηλαδη η καρτα κατω απο 100 ευρω και προφανως παιζεις τα παντα στα 60fps.

60 fps δύσκολα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

60 fps δύσκολα. 

Far cry 5 μαζι με 2500k το τρεχει ultra στα 60fps ακατεβατα σε full hd με reshade. Τωρα αν καποια τα πηγαινει 40-45 ριχνεις 2 3 ρυθμισεις και εισαι κομπλε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα το μεσημέρι έγινε επιτέλους dispatched το δικό μου X με τα Forza ενώ αναμενόταν αρχικά αποστολή στις 12/12 εξαιτίας έλλειψης αποθέματος.

Όπως φαίνεται θα το έχω συντομότερα από ότι περίμενα, περί τις 13/12 σύμφωνα με το Amazon.

Amazon και πάλι Amazon! :) 

Εdit: Αποστολή μέσω DHL με tracking number. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Σήμερα το μεσημέρι έγινε επιτέλους dispatched το δικό μου X με τα Forza ενώ αναμενόταν αρχικά αποστολή στις 12/12 εξαιτίας έλλειψης αποθέματος.

Όπως φαίνεται θα το έχω συντομότερα από ότι περίμενα, περί τις 13/12 σύμφωνα με το Amazon.

Amazon και πάλι Amazon! :) 

Εdit: Αποστολή μέσω DHL με tracking number. 

Αντε να ευχαριστηθεις gaming καλοριζικο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρέλαβα με DHL ενώ αρχικά φαινόταν παραλαβή Παρασκευή 14/12. 😄

IMG_20181211_155408.jpg

Επεξ/σία από Daily_Commuter
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Εντυπώσεις περιμένουμε. 

Ασφαλώς αλλά υπάρχει ένα προβληματάκι μιας και το πήγα ανάποδα. 😁 Πήρα την κονσόλα που έψαχνα αλλά δεν πήρα ακόμα την σωστή τηλεόραση. Περιμένω δυνατή προσφορά σε 4k στις γιορτές πιστεύω θα βγει κατι καλό. Τώρα έχω μια 1080p στο playroom αλλά και πάλι με το απλό one που είχα θα είναι τεράστια βελτίωση ακόμα και στα 1080p.

Επεξ/σία από Daily_Commuter
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...