Arkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, efo355 είπε Δεν είναι μόνο το plug n play είναι και το online που εκεί αυτό που σου δίνει το xbox δεν το παίρνεις από pc. Όσο για τα γραφικά το pc είναι σε μόνιτορ και το xbox είναι σε 4κ 65" αλλά στα δυόμιση τρία μέτρα... Από online δεν έχω ιδέα δεν παίζω καθόλου τα τελευταία 8 χρόνια αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό που λες ισχύ. Για το άλλο μπαίνει και το PC στην 65αρα και το Xbox στο monitor εδώ μην τα διαχωρίζεις.
efo355 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Arkin είπε Από online δεν έχω ιδέα δεν παίζω καθόλου τα τελευταία 8 χρόνια αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό που λες ισχύ. Για το άλλο μπαίνει και το PC στην 65αρα και το Xbox στο monitor εδώ μην τα διαχωρίζεις. Ναι αλλά δεν είναι και ότι πιο εύκολο η γκουμουτσα στο σαλόνι ( το steam link ποτέ δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε). Από την άλλη pc σε form factor one x με τέτοια ισχύ δεν υπάρχει αλλά ακόμα και gaming itx pc θέλει πολλά μα πάρα πολλά λεφτά. Γενικά όποιος θέλει καλά γραφικά και 4κ ανάλυση ( dynamic αλλά και native σε κάποια παιχνίδια) και δεν θέλει να δώσει πολλά λεφτά το one x με 350 ευρώ είναι μονόδρομος 2
Arkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, efo355 είπε Ναι αλλά δεν είναι και ότι πιο εύκολο η γκουμουτσα στο σαλόνι ( το steam link ποτέ δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε). Από την άλλη pc σε form factor one x με τέτοια ισχύ δεν υπάρχει αλλά ακόμα και gaming itx pc θέλει πολλά μα πάρα πολλά λεφτά. Γενικά όποιος θέλει καλά γραφικά και 4κ ανάλυση ( dynamic αλλά και native σε κάποια παιχνίδια) και δεν θέλει να δώσει πολλά λεφτά το one x με 350 ευρώ είναι μονόδρομος Θα συμφωνήσω στα χρήματα του δεν έχει αντίπαλο το one x και είναι κορυφή η τιμή στα 350. Θες τουλάχιστον 900 στο pc για ίδιες επιδόσεις. Βεβαια το ένα είναι κονσόλα κάνει άψογα αυτό που πρέπει ο υπολογιστής κανει άλλα 10000 πράγματα. Όσοι παίζεται forza halo το περνετε με κλειστά μάτια. Όσοι γουστάρετε τα exclusives του ps4 πάτε εκεί. 2
efo355 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Θα συμφωνήσω στα χρήματα του δεν έχει αντίπαλο το one x και είναι κορυφή η τιμή στα 350. Θες τουλάχιστον 900 στο pc για ίδιες επιδόσεις. Βεβαια το ένα είναι κονσόλα κάνει άψογα αυτό που πρέπει ο υπολογιστής κανει άλλα 10000 πράγματα. Όσοι παίζεται forza halo το περνετε με κλειστά μάτια. Όσοι γουστάρετε τα exclusives του ps4 πάτε εκεί. 900 τώρα που πέσανε οι gpu γιατί 6 μήνες πριν.... 1
kostiger Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Στα 350 και ακομα πιο κατω αν αφαιρεσουμε την αξια των παιχνιδιων, ειναι τρελο το vfm. Tρελο ομως..
Arkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, efo355 είπε 900 τώρα που πέσανε οι gpu γιατί 6 μήνες πριν.... 6 μήνες πριν ήθελες 500 μόνο για μια 1070 άστα. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Αν δεν έχεις τουλάχιστον 50ρα 4Κ δε νομίζω οτι δικαολογηται καπως η αγορά . Το ιδανικό ειναι ένα καλό pc που θα έχει το απόλυτο 60 fps σε 1440 / με 30+ monitor Παιχνίδια έχω το game pass και τα forza , το red dead 2 θα ηθελα
makoylino Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, lionheart75 είπε Δεν άντεξα τελικά και παρήγγειλα το μαύρο X με το Shadow of the tomb raider (το fallout 76 δεν με ενδιαφέρει), που είναι προσωρινά εκτός αποθέματος προκειμένου να προλάβω και την τιμή. Έχω μερικές μέρες να το σκεφτώ καλύτερα και να αποφασίσω, άλλωστε αν πουλήσω το S το ποσό θα μειωθεί αρκετά. Μόνο Forza 4 έπρεπε να πάρεις και 2ο χειριστήριο Η λαρα είναι μαπα και σύντομα τσάμπα 1
lionheart75 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, makoylino είπε Μόνο Forza 4 έπρεπε να πάρεις και 2ο χειριστήριο Η λαρα είναι μαπα και σύντομα τσάμπα To bundle με τα forza δίνει έξτρα δεύτερο χειριστήριο;
makoylino Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, lionheart75 είπε To bundle με τα forza δίνει έξτρα δεύτερο χειριστήριο; Κάπου είχα δει πριν λίγες ημέρες Τεσπα αν βρεις χειριστήρια καλύτερα Τα παιχνίδια τα βρίσκεις με κλειδιά φθηνά Επίσης game pass 19 ευρώ 3 μήνες 1ευρω ενα μηνα και θα πάρεις και ένα μήνα δώρο στο πακετο παίζεις όσο θες (Και forza) 1
lionheart75 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Mε το δεύτερο controller ήταν το xone S 1Τb απο MS στα 169 τις προηγούμενες μέρες. Μάλλον αναφέρεσαι σε αυτό. To ξανασκέφτηκα και παρήγγειλα τελικά το bundle με τα Forza. Αν δεν τα παίξω θα πουλήσω τα κλειδιά. Έτσι και αλλιώς έχω αρκετά μεγάλη συλλογή στο S και παιχνίδια που δεν έχω καταφέρει να παίξω ακόμα.
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Arkin είπε Υπαρχουν και στον υπολογιστη ολα αυτα. Το ps4 εχει god of war bloodborne horizon zero down uncharted killzone infamous the last guardian until dawn detroit SHADOW OF THE COLOSSUS. Το xbox δεν εχει τιποτα απολυτως εφοσον ολα βγαινουν στον υπολογιστη. Είναι ειδική περίπτωση το xbox και πιο ειδική το x. Για κάποιον που δεν έχει δυνατό pc και δεν θέλει να ασχοληθεί να φτιάξει το x είναι λουκούμι! (Με τη σωστή tv εννοείται). 3 ώρες πριν, lionheart75 είπε Δεν άντεξα τελικά και παρήγγειλα το μαύρο X με το Shadow of the tomb raider (το fallout 76 δεν με ενδιαφέρει), που είναι προσωρινά εκτός αποθέματος προκειμένου να προλάβω και την τιμή. Έχω μερικές μέρες να το σκεφτώ καλύτερα και να αποφασίσω, άλλωστε αν πουλήσω το S το ποσό θα μειωθεί αρκετά. Αν σου πω ότι ήμουν σίγουρος;; Ωραίος, καλοπαίχνιδο!
efo355 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Αν δεν έχεις τουλάχιστον 50ρα 4Κ δε νομίζω οτι δικαολογηται καπως η αγορά . Το ιδανικό ειναι ένα καλό pc που θα έχει το απόλυτο 60 fps σε 1440 / με 30+ monitor Παιχνίδια έχω το game pass και τα forza , το red dead 2 θα ηθελα 300 το μόνιτορ 250 για ένα καλό gaming cpu 150 για 16gb ddr4 100 για mobo 60 psu 300- 400 ανάλογα που θα πετύχεις τη 1070 30 κουτί ( στη ξεφτιλα) 60 kb και mouse 70 ssd 1400 ευρώ για κάτι που τέρας δε το λες αλλά gets the job done και οι τιμές είναι καθαρά προσεγγιστικές γιατί βαριέμαι να ψάξω. Αν κάποιος δεν έχει pc χίλιες φορές ένα one x με 350 ευρώ και ένα λάπτοπ στα 500 για τα υπόλοιπα. Γενικά αν με ρωτούσε κάποιος πριν τρία χρόνια αν άξιζε κάποια κονσόλα η απάντηση ήταν κατηγορηματικά όχι. Τώρα με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν αξίζει να έχεις gaming pc είναι πάρα πολλά τα λεφτά που ζηταει. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από efo355 2
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, efo355 είπε 300 το μόνιτορ 250 για ένα καλό gaming cpu 150 για 16gb ddr4 100 για mobo 60 psu 300- 400 ανάλογα που θα πετύχεις τη 1070 30 κουτί ( στη ξεφτιλα) 60 kb και mouse 70 ssd 1400 ευρώ για κάτι που τέρας δε το λες αλλά gets the job done και οι τιμές είναι καθαρά προσεγγιστικές γιατί βαριέμαι να ψάξω. Αν κάποιος δεν έχει pc χίλιες φορές ένα one x με 350 ευρώ και ένα λάπτοπ στα 500 για τα υπόλοιπα. Γενικά αν με ρωτούσε κάποιος πριν τρία χρόνια αν άξιζε κάποια κονσόλα η απάντηση ήταν κατηγορηματικά όχι. Τώρα με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν αξίζει να έχεις gaming pc είναι πάρα πολλά τα λεφτά που ζηταει. Μπορεί και πολλά να λες για λάπτοπ. Με 700€ σύνολο τα κάνεις όλα νομίζω...
alex_man Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, efo355 είπε 300 το μόνιτορ 250 για ένα καλό gaming cpu 150 για 16gb ddr4 100 για mobo 60 psu 300- 400 ανάλογα που θα πετύχεις τη 1070 30 κουτί ( στη ξεφτιλα) 60 kb και mouse 70 ssd 1400 ευρώ για κάτι που τέρας δε το λες αλλά gets the job done και οι τιμές είναι καθαρά προσεγγιστικές γιατί βαριέμαι να ψάξω. Αν κάποιος δεν έχει pc χίλιες φορές ένα one x με 350 ευρώ και ένα λάπτοπ στα 500 για τα υπόλοιπα. Γενικά αν με ρωτούσε κάποιος πριν τρία χρόνια αν άξιζε κάποια κονσόλα η απάντηση ήταν κατηγορηματικά όχι. Τώρα με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν αξίζει να έχεις gaming pc είναι πάρα πολλά τα λεφτά που ζηταει. Η Microsoft και η Sony ποντάρουν στο γεγονός ότι από τη στιγμή που θα αγοράσεις την κονσόλα τους θα δώσεις επιπλέον χρήματα για παιχνίδια, αξεσουάρ και subscribtions, από τα οποία παίρνουν ποσοστά. Λέγεται ότι πουλάνε τις κονσόλες τους χωρίς κέρδος ή ακόμα και με χασουρα, ακριβώς επειδή ξέρουν ότι θα στα πάρουν αργότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις