nikcrf Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Λαμβάνω κατα καιρούς μέσω μαιλ κυρίως μια φόρμουλα σε μορφή pdf που μου λένε συμπλήρωσε αυτήν την υπέγραψέ την και στείλτη μας πίσω. Πως γίνεται να κάνω επεξεργασία της φόρμουλας και να γράφω αυτά που θέλω αντι να την εκτυπώνω να την συμπληρώνω να την σκανάρω για να είναι έτοιμη;;;;;;;
turbat0s Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας (και όχι απλά ανάγνωσης) pdf αρχείων, π.χ το soda pdf. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από turbat0s 1
micos000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ σε παρόμοιο θέμα με κάτι δελτία προβλήματος που βγαίνουν σε pdf και πρέπει να τα τυπώσω, συμπληρώσω, σκανάρω, στείλω, το κάνω με το photoshop όπου κοτσάρω και την υπογραφή μου που την έχω σκαναρισμένη και καθαρισμένη. Τα κάνω όλα ηλεκτρονικά καθώς συχαίνομαι όλη αυτήν την χαζομάρα με τα χαρτιά και τις εκτυπώσεις. Επίσης, επεξεργασία pdf μπορεί να γίνει και με το acrobat professional αλλά κανένα από τα δύο δεν είναι δωρεάν. Αν θέλεις δοκίμασε με το δωρεάν gimp το οποίο επίσης μπορεί να επεξεργαστεί απευθείας το pdf. 1
rus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μηπως ξερετε πως γινεται να αναποδογυρισουμε ένα pdf που τα δειχνει αναποδα?
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Με το sumatra pdf reader που έχω γίνεται από το μενού Προβολή και επιλέγεις Περιστροφή δεξιά ή αριστερά δύο φορές. (CTRL_SHIFT_- και CTRL_SHIFT_+). Με τις ίδιες συντομεύσεις και πάλι από το μενού View γίνεται και στον adobe reader.
dpolal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, rus είπε Μηπως ξερετε πως γινεται να αναποδογυρισουμε ένα pdf που τα δειχνει αναποδα? Από Acrobar Reader DC Menu - View - Rotate View Αλλά νoμίζω ότι δεν μπορείς να το σώσεις αφού το γυρίσεις. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από dpolal 1
chsam Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπαρχει αυτη η επιλογη σε σενα;Εγω εχω τον acrobat reader XI. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από chsam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα