malakudi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-mice/168114-logitech-mx-master Χαμηλότερη τιμή skroutz με παράδοση 1-3 μέρες: 85 ευρώ Χτύπησα ένα πριν από λίγο. Λογικά είναι ξεστοκάρισμα επειδή βγήκε το νέο μοντέλο. 1
lionheart75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) H τιμή είναι καλή για τα Ελληνικά δεδομένα στην παρούσα χρονική στιγμή, καθώς να θυμίσω ότι την προηγούμενη βδομάδα έπαιζε ο αντικαταστάτης του το 2s στα 60 ευρώ (τιμή BF). Εγώ παρήγγειλα το ίδιο την προηγούμενη δευτέρα 26/11 από amazon.co.uk στις 43,55 λίρες τελική τιμή, δηλαδή ~50 ευρώ (το είχε στις 31 λίρες προ φόρων + μεταφορικών). Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από lionheart75
iCyd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 41.33 λιρες το ειχα παρει και γω περσι στις 27/11 απο amazon. Γενικα σε προσφορα στο amazon παιζει σε αυτη την τιμη. Ειναι οτι καλυτερο εχω παρει σε ποντικι με διαφορα αλλα δεν ξερω αν αξιζει να το παρει καποιος σε αυτη την τιμη (63 ευρω) ενω υπαρχει το 2s . 1
tasanton Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Απλά για ενημέρωση, μίλησα με ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και το ποντίκι είναι εκθεσιακό όπου υπάρχει.
Daimon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Παρά πολύ ωραίο ποντίκι, το εχω εδώ και ένα χρόνο αλλα υπάρχει ενα προβληματάκι Δεν μου έχει τύχει γιατί το εχω απενεργοποιημένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα