stavroulis1985 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Κλασικα εχει κολλησει και δεν παιρνει τα update Eκδοση 1803 17134.191 Κανει συνεχεια προσπαθειες και μονο του και παλι τα ιδια...φτανει στο 25 % και σταματαει σαν fall. Exω δοκιμασει τον troubleshooter και μου βρισκει προβλημα στο update database αλλα δεν το προχωραει.
sstratos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 περίμενε καμιά εβδομάδα και ξαναδοκίμασε... δεν ειναι κατι περίεργο. Χρειάζεσαι πραγματικά/άμεσα κάποιο update ???
stavroulis1985 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μου το κανει καιρο τωρα..εχω τα enterprise 64bit και το κουβαλαει αυτο το bug απο προηγουμενες εκδοσεις... Τωρα πχ καλαει στην KB4467702 πριν βγει αυτην στην προηγουμενη και ουτε καθε εξης με αποτελεσμα να μην μπορω να βαλω την 1809 που εχει HDR και ειναι το βασικο που μου λειπει. Απο χτες μαλιστα κατεβαζει ξανα και ξανα και αποτυγχανει μονο του συνεχεια την ενημερωση. Παλια τουλαχιστον σταματαγε και εβγαζε κουμπι να ξαναδοκιμασεις παλι. Εχω δοκιμασει απο το νετ απειρες λυσεις απο το να σταματησω χειροκινητα το update μεχρι να τσεκαρω με το command prompt ολο το windows update και παλι τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα