Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω νέα. Βρήκα απο MG την 2070 στα 600€. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχουν παράδωση μετά τις 15/01/2018...

Να την παραγκείλω λέτε ή δεν αξίζει η αναμονή; 

Επίσης, κοιτούσα αυτή την 2070 από Amazon.com https://www.amazon.com/GIGABYTE-8G-GGDR6-DisplayPort-GV-N2070GAMINGOC-WHITE-8GC/dp/B07JBPSLSY/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1543834179&sr=1-4&keywords=2070&refinements=p_n_condition-type%3A2224371011 και όταν προσπάθησα να κάνω το checkout για να δω πόσο θα βγεί τελικά, μου γράφει τελική τιμή σε ευρώ 591€ ενώ σε δολάρια βγαίνει 645$. Με μία γρήγορη μετατροπή βγαίνει 569€ και όχι 591€. Τόσα πολλά χρεώνουν για την μετατροπή;;; Ένας φίλος παραπάνω είπε να πληρώσουμε σε δολάρια, πως το κάνουμε αυτό; 

Και μία τελευταία ερώτηση σε όποιον ξέρει, το Amazon εκδίδει τιμολόγιο; Γιατί δεν ε΄δα κάτι στο checkout. 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αφου κοιτας απεξω,γιατι δεν πας σε αυτη που πηγα εγω ,η πιο απλη gigabyte με 559ευρω στην πορτα μου απο caseking ,με αυτα που κοιτας πλησιαζεις τα 700 και δεν αξιζει

Δημοσ.

Παίδες συγνώμη που σας ενοχλώ πάλι, ακόμα περιμένω να μου έρθει η κάρτα, διαβάζω όμως παντού ότι η κάρτα δεν τα αξίζει τα χρήματα της και ότι (μάλλον) θα πέσουν οι τιμές σε λίγους μήνες. Εσείς τι λέτε επί τούτου; 

Επίσης, μπορείτε να μου υποδείξετε ποια είναι η φθηνότερη καινούργια 1080 ti (Gigabyte, MAI, EVGA, ASUS) τελική τιμή, παραδωμένη στην πόρτα μου; Ας είναι και από το εξωτερικό. 

Απλώς σκέφτομαι ότι δεν αξίζει να επενδύσω τόσα χρήματα για καινούριας τεχνολογίας κάρτα  και μάλιστα την πιο αδύναμη εξ αυτών γιατί η 2080 είναι στον Θεό! 

Σας υπενθυμίζω ότι έχω παραγγείλει την Gigabyte 2070 Gaming OC 8GB. 

Περιμένω τις απαντήσεις σας γιατί πραγματικά αισθάνομαι πολύ κορόιδο που πρώτη φορά στην ζωή μου θέλω να αγοράσω κάτι τόσο ακριβό και από ότι φαίνεται είναι λάθος επιλογή...

Συγγνώμη και πάλι για την ενόχληση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από Ελλάδα πληρώνω 500€ με τιμολόγιο 625€. Δηλαδή γλιτώνω 125€ ΦΠΑ. 

Επεξ/σία από Chaos3X
Δημοσ.

Ναι αλλά θα βγουν το καλοκαίρι; Εγώ έχω πουλήσει την κάρτα μου. 

Τελικά οι 1080 ti πόσο βγαίνουν στις μέρες μας; 

Δημοσ.

Ακόμα τόσο ακριβή είναι ρε γαμωτο;  Μάλιστα... Εντάξει, οπότε θεωρείτε ότι δεν πρέπει να ακυρώσω την παραγγελία μου; 

Δημοσ.
Στις 3/12/2018 στις 4:27 ΜΜ, 3DJIN είπε

αφου κοιτας απεξω,γιατι δεν πας σε αυτη που πηγα εγω ,η πιο απλη gigabyte με 559ευρω στην πορτα μου απο caseking ,με αυτα που κοιτας πλησιαζεις τα 700 και δεν αξιζει

κατι τετοιο κοιταω και εγω 558 βγαινει αλλα λεει απο 14-12 διαθεσιμη.  ποσες μερες εκανε να σου ερθει? εισαι ευχαριστημενος απο την υλοποιηση?

Δημοσ.

εριξα παραγγελια παρασκευη 21:00 ωρα ελλαδος και πεμπτη πρωι μου χτυπαγε την πορτα η ups,αθορυβη λες και δεν υπαρχει,η πλακα ειναι οτι αλλα πραγματα που ειχα παρει απο ελληνικα καταστηματα κανανε πιο πολλες μερες ενω ελεγαν 1-3 μερες.....

16 ώρες πριν, Chaos3X είπε

Ακόμα τόσο ακριβή είναι ρε γαμωτο;  Μάλιστα... Εντάξει, οπότε θεωρείτε ότι δεν πρέπει να ακυρώσω την παραγγελία μου; 

500 δεν ειναι πολλα για τετοια προιοντα πολυτελειας,αμα μετρας και τη δραχμη και ειναι να κλαις τα λεφτα τοτε πας σε κατι που σηκωνει η τσεπη σου και δε θα σε απασχολει πχ 1060/580/590

δεν αγοραζεις αμαξι μια καρτα ευτελους αξιας παιρνεις,δεν προκειται για αποφαση ζωης

αγοραζουμε παντα αυτο που σηκωνει η τσεπη μας ωστε να μην μας πιανει ψυχολογικο οτι πεταξαμε σημαντικο χρηματικο ποσο και θα μας λειψει

• Like 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

εριξα παραγγελια παρασκευη 21:00 ωρα ελλαδος και πεμπτη πρωι μου χτυπαγε την πορτα η ups,αθορυβη λες και δεν υπαρχει,η πλακα ειναι οτι αλλα πραγματα που ειχα παρει απο ελληνικα καταστηματα κανανε πιο πολλες μερες ενω ελεγαν 1-3 μερες.....

500 δεν ειναι πολλα για τετοια προιοντα πολυτελειας,αμα μετρας και τη δραχμη και ειναι να κλαις τα λεφτα τοτε πας σε κατι που σηκωνει η τσεπη σου και δε θα σε απασχολει πχ 1060/580/590

δεν αγοραζεις αμαξι μια καρτα ευτελους αξιας παιρνεις,δεν προκειται για αποφαση ζωης

αγοραζουμε παντα αυτο που σηκωνει η τσεπη μας ωστε να μην μας πιανει ψυχολογικο οτι πεταξαμε σημαντικο χρηματικο ποσο και θα μας λειψει

Τελικά πήρα από το Amazon.com στα 560 την evga gtx 2070 xc με τα γρήγορα μεταφορικά λέει 14 Δεκεμβρίου να βάλω και κάνα 3αρι μέρες για το τελωνείο μέχρι τα Χριστούγεννα πιστεύω θα την έχω σίγουρα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην θεση σου θα πηγαινα σε μεταχ.1080ti.Θα κοιταγα υλοποίηση μονο σε αυτες που αναφέρεις και μαξ τα 650€ με εγγύηση 1.5χρονο+

Η σε μια μεταχ.vega 56/64 custom με υπόλοιπο εγγύησης 1.5χρονο+ και μαξ τα 400-450€ αναλογα την υλοποίηση.

Και η 1080 μπαίνει στο παιχνίδι εφόσον την βρεις σε ανθρώπινη τιμη με εγγύηση 1χρονο+

Τωρα εαν σε νοιαζει το rt.η πιο φθηνή επιλογή και μονη...Είναι σε αυτη που πηγες.

Αλλιως δεν αξιζει σε αυτή την τιμη.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ.

Κι εμένα αυτή είναι η σκέψη μου αλλά με την σαπίλα που παίζει στα μεταχειρισμένα λόγω mining,είναι τρελό ρίσκο να μπλέξεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...