Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα ξερετε καμια καλη και αξιοπιστη μαντρα στην αττικη που να εχει την δυνατοτητα εξοφλησης μεσα απο Γραμματια?
andrapos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Ακόμα και αν βρεις θα πρέπει να δώσεις προκαταβολή τουλάχιστον όσο έχει κοστίσει το αμάξι στον μάντρα.Ο μαντράς δεν είναι χαζός,ξέρει ότι αν κάποιος δεν μπορεί να πάρει δάνειο από την τράπεζα κατά 90% θα είναι και κακοπληρωτης.
christopher0016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 στο car.gr έχω δει αγγελίες με μαντράδες που βάζουν γραμμάτια
alx301 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 συνήθως ζητάνε προκαταβολη τουλάχιστον το 50% της αξιας του αυτοκινήτου. Ειχα ρωτήσει σχετικά πρόσφατα 2 μάντρες αμαξια αξιας ~6000.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Εννοείται πως έχω σκοπό να δώσω προκαταβολή μιλάμε τώρα θέλω να πάρω ένα αμάξι περίπου με 6000 και έχω 4000
andrapos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Εντάξει αν έχεις σκοπό να δώσεις τέτοια προκαταβολή ψάξε στο car.gr στους εμπόρους λέει ποιοι δέχονται γραμμάτια
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, kostamhl είπε Εννοείται πως έχω σκοπό να δώσω προκαταβολή μιλάμε τώρα θέλω να πάρω ένα αμάξι περίπου με 6000 και έχω 4000 Για τοση διαφορα μπορεις να βρεις αλλα μηπως το ιδιο αμαξι το βρίσκεις από ιδιωτη καπου στις 5000 ?Είναι σαφως προτιμοτερο .
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εναλλακτικα μπορείς να κανείς αίτημα χρηματοδότησης για αγορά αυτοκινήτου και στην hellasdirect. Τα γραμμάτια συνήθως (πλέον) δε συμφέρουν και αυτό επειδή οι μαντράδες ξέρουν ότι πολλοί δε θα μπορέσουν να τα πληρώσουν όποτε φουσκώνουν υπερβολικά την τιμή του αυτοκινήτου για να μην έχουν χασούρα εναλλακτικα κανείς υπομονή και οικονομία λίγους μήνες κανείς τα 4000 περίπου 5000 και παίρνεις απευθειας από ιδιώτη ένα συνηθως καλύτερο αυτοκίνητο Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από paylidis
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 δυστυχως δεν μπορω να κανω υπομονη γιατι εχω μεινει χωρις αμαξι καθως πουλησα το δικο μου ,πιστευω με πολυ ψαξιμο στην αθηνα θα βρω κατι καλο και παρολο που μερικοι δεν δεχονται γραμματια οταν τους λεω οτι θελω μονο για 1500-2000 μου λενε κατι θα κανουμε .Τωρα θα δω τι θα κανω η αληθεια ειναι πως δεν εμπιστευομαι κανεναν μαντρα ασχετα αν η προηγουμενη αγορα μου ηταν απο μαντρα 😂 σαφως και υπαρχουν και σωστοι επαγγελματιες αλλα η πλειοψηφια ειναι απατεωνες Μόλις τώρα, kostamhl είπε δυστυχως δεν μπορω να κανω υπομονη γιατι εχω μεινει χωρις αμαξι καθως πουλησα το δικο μου ,πιστευω με πολυ ψαξιμο στην αθηνα θα βρω κατι καλο και παρολο που μερικοι δεν δεχονται γραμματια οταν τους λεω οτι θελω μονο για 1500-2000 μου λενε κατι θα κανουμε .Τωρα θα δω τι θα κανω η αληθεια ειναι πως δεν εμπιστευομαι κανεναν μαντρα ασχετα αν η προηγουμενη αγορα μου ηταν απο μαντρα 😂 σαφως και υπαρχουν και σωστοι επαγγελματιες αλλα η πλειοψηφια ειναι απατεωνες θα ηθελα αν ξερει κανενας καποια καλη μαντρα στην αθηνα που να εχει παρει αμαξι απο εκει ωστε να εχω μια ιδεα .
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, paylidis είπε Εναλλακτικα μπορείς να κανείς αίτημα χρηματοδότησης για αγορά αυτοκινήτου και στην hellasdirect. Τα γραμμάτια συνήθως (πλέον) δε συμφέρουν και αυτό επειδή οι μαντράδες ξέρουν ότι πολλοί δε θα μπορέσουν να τα πληρώσουν όποτε φουσκώνουν υπερβολικά την τιμή του αυτοκινήτου για να μην έχουν χασούρα εναλλακτικα κανείς υπομονή και οικονομία λίγους μήνες κανείς τα 4000 περίπου 5000 και παίρνεις απευθειας από ιδιώτη ένα συνηθως καλύτερο αυτοκίνητο Μεσω τραπεζης δεν ειναι και αυτα ?Τι διαφορα εχουν ?
AristidisZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, kostamhl είπε θα ηθελα αν ξερει κανενας καποια καλη μαντρα στην αθηνα που να εχει παρει αμαξι απο εκει ωστε να εχω μια ιδεα . Άμα βρεις θέλω και εγώ
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οχι δεν ειναι μεσο τραπεζης ειναι αναμεσα στον αγοραστη και στον μαντρα χωρις τοκους και βλακειες το προηγουμενο μου αμαξι για να σου δωσω να καταλαβεις το αγορασα 5300 απο μαντρα και εδωσα 3000 μπροστα και τα αλλα 2300 τα εκανα γραμματια σε 12 δοσεις απο 190 ευρω το μηνα και οταν το ξεχρεωσω θα παρω το χαρτι της κυριοτητας του οχηματος απο την μαντρα.ουτε μπλεκεις με τραπεζες ουτε τιποτα αλλο απλα πραγματα ,αλλα εννοειται πως πρεπει να δωσεις καλη προκαταβολη για να σου κανει γραμματια ο αλλος δεν μπορω να παω να δωσω 1000 ευρω και να περιμενω να παρω αμαξι των 5000 . Πηρα τηλ εναν μαντρα που βρηκα τυχαια στο καρ.τζιαρ και των ρωτησα αν κανει διευκολυνσης γενικα ειτε μεσο τραπεζας ειτε με γραμματια ,αμεσως μου ειπε οχι, αλλα μολις του ειπα πως θελω να παρω ενα μεχρι 6000 και να δωσω μπροστα 4-4.5 μου ειπε καλα ελα απο εδω και κατι θα κανουμε ,αυτο που θελω να πω ειναι πως ολλοι το παιζουν δυσκολοι στην αρχη αλλα προκειμμενου να πουλησουν θα κανουν τα παντα... 7 ώρες πριν, paylidis είπε Εναλλακτικα μπορείς να κανείς αίτημα χρηματοδότησης για αγορά αυτοκινήτου και στην hellasdirect. Τα γραμμάτια συνήθως (πλέον) δε συμφέρουν και αυτό επειδή οι μαντράδες ξέρουν ότι πολλοί δε θα μπορέσουν να τα πληρώσουν όποτε φουσκώνουν υπερβολικά την τιμή του αυτοκινήτου για να μην έχουν χασούρα εναλλακτικα κανείς υπομονή και οικονομία λίγους μήνες κανείς τα 4000 περίπου 5000 και παίρνεις απευθειας από ιδιώτη ένα συνηθως καλύτερο αυτοκίνητο μπορεις να μου εξηγησεις τιν ειναι αυτο το αιτημα χρηματοδοτησης απο την hellasdirect? απ οτι καταλαβαινω θα ειναι κατι σαν δανειο απο ασφαλιστικη .Αλλα τι? χωρις τοκους? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, kostamhl είπε οχι δεν ειναι μεσο τραπεζης ειναι αναμεσα στον αγοραστη και στον μαντρα χωρις τοκους και βλακειες το προηγουμενο μου αμαξι για να σου δωσω να καταλαβεις το αγορασα 5300 απο μαντρα και εδωσα 3000 μπροστα και τα αλλα 2300 τα εκανα γραμματια σε 12 δοσεις απο 190 ευρω το μηνα και οταν το ξεχρεωσω θα παρω το χαρτι της κυριοτητας του οχηματος απο την μαντρα.ουτε μπλεκεις με τραπεζες ουτε τιποτα αλλο απλα πραγματα ,αλλα εννοειται πως πρεπει να δωσεις καλη προκαταβολη για να σου κανει γραμματια ο αλλος δεν μπορω να παω να δωσω 1000 ευρω και να περιμενω να παρω αμαξι των 5000 . Πηρα τηλ εναν μαντρα που βρηκα τυχαια στο καρ.τζιαρ και των ρωτησα αν κανει διευκολυνσης γενικα ειτε μεσο τραπεζας ειτε με γραμματια ,αμεσως μου ειπε οχι, αλλα μολις του ειπα πως θελω να παρω ενα μεχρι 6000 και να δωσω μπροστα 4-4.5 μου ειπε καλα ελα απο εδω και κατι θα κανουμε ,αυτο που θελω να πω ειναι πως ολλοι το παιζουν δυσκολοι στην αρχη αλλα προκειμμενου να πουλησουν θα κανουν τα παντα... μπορεις να μου εξηγησεις τιν ειναι αυτο το αιτημα χρηματοδοτησης απο την hellasdirect? απ οτι καταλαβαινω θα ειναι κατι σαν δανειο απο ασφαλιστικη .Αλλα τι? χωρις τοκους? 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Μεσω τραπεζης δεν ειναι και αυτα ?Τι διαφορα εχουν ? Μέσω τραπεζης είναι και αυτό απλά μεσολαβεί η ασφαλιστική και εκταμιεύεται κάπως πιο εύκολα. Δε το έχω κάνει προσωπικά αλλά ξέρω συναδελφο που πήρε 3000 από αυτούς και έβαλε άλλες 3000 και πήρε αμάξι. Μου είχε πει τότε ότι έχει σχετικά υψηλότερο επιτόκιο αλλά δεν ταλαιπωρήθηκε σχεδόν καθόλου και η ουσιαστική διαφορά με το να πήγαινε απευθείας στην τράπεζα ήταν μικρή (της τάξης των λίγων δεκάδων ευρώ για το ποσό που χρειαζόταν). Ts δε χανεις κάτι να κανείς ένα αίτημα. Σε αυτόν μάλιστα δεν έβαλαν παρακράτηση και μου έκανε εντύπωση 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, kostamhl είπε οχι δεν ειναι μεσο τραπεζης ειναι αναμεσα στον αγοραστη και στον μαντρα χωρις τοκους και βλακειες το προηγουμενο μου αμαξι για να σου δωσω να καταλαβεις το αγορασα 5300 απο μαντρα και εδωσα 3000 μπροστα και τα αλλα 2300 τα εκανα γραμματια σε 12 δοσεις απο 190 ευρω το μηνα και οταν το ξεχρεωσω θα παρω το χαρτι της κυριοτητας του οχηματος απο την μαντρα.ουτε μπλεκεις με τραπεζες ουτε τιποτα αλλο απλα πραγματα ,αλλα εννοειται πως πρεπει να δωσεις καλη προκαταβολη για να σου κανει γραμματια ο αλλος δεν μπορω να παω να δωσω 1000 ευρω και να περιμενω να παρω αμαξι των 5000 . Πηρα τηλ εναν μαντρα που βρηκα τυχαια στο καρ.τζιαρ και των ρωτησα αν κανει διευκολυνσης γενικα ειτε μεσο τραπεζας ειτε με γραμματια ,αμεσως μου ειπε οχι, αλλα μολις του ειπα πως θελω να παρω ενα μεχρι 6000 και να δωσω μπροστα 4-4.5 μου ειπε καλα ελα απο εδω και κατι θα κανουμε ,αυτο που θελω να πω ειναι πως ολλοι το παιζουν δυσκολοι στην αρχη αλλα προκειμμενου να πουλησουν θα κανουν τα παντα... μπορεις να μου εξηγησεις τιν ειναι αυτο το αιτημα χρηματοδοτησης απο την hellasdirect? απ οτι καταλαβαινω θα ειναι κατι σαν δανειο απο ασφαλιστικη .Αλλα τι? χωρις τοκους? Αυτο το κανουν αρρκετοι .Ετσι πηρα πριν 2 χρονια ενα C1 της κορης μου 6000 ευρω με 5000 μετρητα και 4 γραμματια των 250 ευρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Καλά το δάνειο αξιζει μόνο αν πάω να πάρω από ιδιώτη αλλιώς θα ψάξω μαντρα που θα κάνει γραμμάτια για να γλιτώσω το επιτόκιο .πήρα τηλ εντωμεταξύ και μου είπαν πως είναι 11% σταθερό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα