jojomaniakos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλο το forum! Σκέφτομαι να πάρω κάποια εισιτήρια για ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Καραισκάκη και είμαι εντελός άσχετος με το θέμα. Θα ήθελα να πάρω κάποιες σχετικά κεντρικές θέσεις. Θα μου προτείνατε να πάω καλύτερα στην θύρα 30, δίπλα στα VIP ή μήπως απέναντι, στις θύρες 14/15 (οι οποίες αν και πιο κεντρικές απο την 30 είναι 10ε φθηνότερες); Και επίσης υπάρχουν θέσεις που θα ήταν καλυμένες σε περίπτωση βροχής εάν έπερνα κάτι πιο πίσω; Ευχαριστώ πολύ!
Μάκαρος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, jojomaniakos είπε Καλησπέρα σε όλο το forum! Σκέφτομαι να πάρω κάποια εισιτήρια για ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Καραισκάκη και είμαι εντελός άσχετος με το θέμα. Θα ήθελα να πάρω κάποιες σχετικά κεντρικές θέσεις. Θα μου προτείνατε να πάω καλύτερα στην θύρα 30, δίπλα στα VIP ή μήπως απέναντι, στις θύρες 14/15 (οι οποίες αν και πιο κεντρικές απο την 30 είναι 10ε φθηνότερες); Και επίσης υπάρχουν θέσεις που θα ήταν καλυμένες σε περίπτωση βροχής εάν έπερνα κάτι πιο πίσω; Ευχαριστώ πολύ! Για αρχη πρεπει να βγαλεις την καρτα φιλαθλου του ολυμπιακου (κοστος 10 ευρω). Χωρις αυτη δεν μπορεις να βγαλεις εισητηρια
jojomaniakos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Για αρχη πρεπει να βγαλεις την καρτα φιλαθλου του ολυμπιακου (κοστος 10 ευρω). Χωρις αυτη δεν μπορεις να βγαλεις εισητηρια Ευχαριστώ Μάκαρε για την απάντηση. Θέλω να κλείσω 3 εισητήρια, ξέρεις αν χρειάζονται 3 κάρτες ή μόνο μία για μένα είναι αρκετή; Έχεις και κάποια άποψη για ποιές θύρες αξίζουν και αν πρέπει να έχω κάποιες υπόψιν μου για περίπτωση βροχής;
Μάκαρος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, jojomaniakos είπε Ευχαριστώ Μάκαρε για την απάντηση. Θέλω να κλείσω 3 εισητήρια, ξέρεις αν χρειάζονται 3 κάρτες ή μόνο μία για μένα είναι αρκετή; Έχεις και κάποια άποψη για ποιές θύρες αξίζουν και αν πρέπει να έχω κάποιες υπόψιν μου για περίπτωση βροχής; Απ οτι θυμαμαι (εχω καιρο να παω γηπεδο) σε καθε ταυτοτητα αντιστοιχει 1 εισητηριο (τα εισητηρια ειναι ονομαστικα). Αρα υποθετω θα χρειαστουν και 3 καρτες φιλαθλου. Σιγουρα απεφυγε το πεταλο της 7 αν θες να δεις αγωνα. Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να πας στις κεντρικες (απεναντι απο τους vip δηλαδη) θα το ευχαριστηθεις.
jojomaniakos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Απ οτι θυμαμαι (εχω καιρο να παω γηπεδο) σε καθε ταυτοτητα αντιστοιχει 1 εισητηριο (τα εισητηρια ειναι ονομαστικα). Αρα υποθετω θα χρειαστουν και 3 καρτες φιλαθλου. Σιγουρα απεφυγε το πεταλο της 7 αν θες να δεις αγωνα. Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να πας στις κεντρικες (απεναντι απο τους vip δηλαδη) θα το ευχαριστηθεις. Ευχαριστώ Μάκαρε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα