bill_2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά θα ηθελα να μου πείτε ποια Κάρτα Γραφικών για επεξεργασία φωτογραφίας πρέπει να αγοράσω , θα οδηγήσει 2 οθόνες 30 και 32 ιντζες και οι 2 υποστηρίζουν Adobe RGB , να σας πω οτι μου πρότειναν την PNY Quadro P2000 5GB δεν ξέρω όμως αν είναι σωστή επιλογή . Ευχαριστώ Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από bill_2
juventinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Τί ανάλυση έχουν οι οθόνες; Επίσης, τί είναι αυτό που σε προβληματίζει ως προς την επιλογή της συγκεκριμένης κάρτας; Είναι 10-bit οι οθόνες; Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από juventinos
bill_2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Η μια εχει 2560-1600 και η άλλη 3840-2160 4k ,δεν με προβληματίζει , απλα ρωτάω αν είναι η σωστή επιλογή αυτής της κάρτας .
juventinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Για να δεις 10bit σε φωτογραφιες (για photoshop σιγουρα για lightroom δεν ξερω) θα χρειαστεις καποια quadro ή firepro. Αυτο που φεν ξερω να σου πω ειναι αν ειναι οκ τα 5GB για την αναλυση των οθονων που θα χρησιμοποιησεις (επειδη θα συνδεσεις και δυο). Λογικα δε θα εχεις προβλημα. Τωρα ως προς την υλοποιηση της συγκεκριμενης καρτας καλυτερα να σου πει καποιος αλλος που ξερει καλυτερα. Συγγνωμη για τους τονους αλλα ειμαι απο κινητο.
bill_2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eυχαριστω ,και εγώ ετσι νομίζω αλλά ας μας πει και κάποιος που γνωρίζει και κάτι άλλο .. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από bill_2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα