Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας
Εχω ενα πολύ παλιό Lap top και λέω να το αξιοποιήσω φτιάχνοντας ένα σύστημα ασφαλείας παρακολούθησης με κάμερες με linux (ίσως?)
Υποθέτω οι κάμερες, τις οποίες πρέπει να τις διαλέξω να τις βρω, θα ειναι συνδεδεμένες με καλώδιο δικτύου σε switch  και μετά στο laptop; στο οποίο θα γίνεται εγγραφή και θα εχει πρόσβαση απο οποιοδήποτε άλλο windows pc μου. Το laptop δεν νομίζω το να μπορει να κανει και εγγραφή..?

Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για αυτό?

επίσης ίσως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε web cam αντί για cctv?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vaha είπε

Γεια σας
Εχω ενα πολύ παλιό Lap top και λέω να το αξιοποιήσω φτιάχνοντας ένα σύστημα ασφαλείας παρακολούθησης με κάμερες με linux (ίσως?)
Υποθέτω οι κάμερες, τις οποίες πρέπει να τις διαλέξω να τις βρω, θα ειναι συνδεδεμένες με καλώδιο δικτύου σε switch  και μετά στο laptop; στο οποίο θα γίνεται εγγραφή και θα εχει πρόσβαση απο οποιοδήποτε άλλο windows pc μου. Το laptop δεν νομίζω το να μπορει να κανει και εγγραφή..?

Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για αυτό?

επίσης ίσως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε web cam αντί για cctv?

Καλησπέρα, δες το βίντεο για low cost CCTV του DIY Perks. Θα βάλω λινκ μόλις κάτσω στο πισι.

Εγω θα το κάνω τα Χριστούγεννα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vaha είπε

μπορούμε να βρούμε καλης ποιότητας τέτοιες κάμερες στην τοπική αγορά?

Τοπική δύσκολα, δες σε κανα μαγαζί που επισκευάζει λαπτοπ. Στο eBay έχουν 2-3 ευρώ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vaha είπε

εσυ απο το ebay θα τις παρεις?

δεν εχω δοκιμασει ποτε

Δες το βίντεο. Ούτε εγώ, τώρα θα το φτιάξω. Στην τελική θα καταλήξεις με 10 ευρώ χαμένα για 5 κάμερες. Σιγά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εχω δει το video

θελω να το φτιαξω

το θεμα ειναι να βρισκαμε μα κοινη ακρη για τις καμερες??

Επεξ/σία από vaha
Δημοσ.

Αμα δεις το βίντεο, οι κάμερες ειναι USB. Παίρνεις και μεγάλες webcams αλλά είναι ακριβές, να ξέρεις.

Εγώ σε εξωτερικό χώρο θα βάλω μια μεγάλη webcam με υπέρυθρες για το βραδυ.

Δημοσ.

το δικο μου ειναι πολυ παλιο. ειναι laptop cmpaq και πρεπει να τσεκαρω τισ μπαταρες του

δεν το εχω τωρα εδω για να σου πω

μαλον pentium ειναi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια δοκιμη που εκανα σε αλλο Υπολογιστη δεν ειναι και τοσο καλη η ποιοτητα εικονας

Επεξ/σία από vaha
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaha είπε

μια δοκιμη που εκανα σε αλλο Υπολογιστη δεν ειναι και τοσο καλη η ποιοτητα εικονας

480p ή 720p είναι αυτές. Δεν είναι οι καλύτερες, αλλά τι περιμένεις; CCTV 1080p στην Ελλάδα δεν νομίζω να παίζει πουθενά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaha είπε

ναι έχεις δίκιο

Του λαπτοπ ναι, είναι ψιλοαθλιες (από απλές κάμερες παρακολούθησης παλιες, είναι καλύτερες, αυτές ήταν RF). Αν έχεις κανα δεκάρι παραπάνω ανα κάμερα, πάρε μεγάλες webcams. Λογικά θα είναι καλύτερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...