Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, catman11 είπε

Δεν προκειται να σας το φερουν ποτε σε τετοια τιμη απο εξωτερικο. Το καθε μαγαζακι του τρομου στο skroutz βαζει οτι τιμη  γουσταρει απλα να φενεται πανω-πανω.

Κάτι σαν κι αυτό ας πούμε;

https://www.isispc-eshop.gr/προϊόντα/ήχος-εικόνα-ρολόγια/memorycard/16gb/memorycardkingstonmicrosdhc16gbw/oadapter,class10(sdcs/16gbsp)10000673.html

Δημοσ.

Ψώνισα και γω από εκεί ένα πιεστικό το περασμένο μήνα,πήγα στο μαγαζί και πλήρωσα με κάρτα και μου το έφεραν σε 2,5 εβδομάδες .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα πρόσεξα ότι το ίδιο μαγαζί το έχει με δύο τιμές άρα νομίζω ότι σε κάτι διαφέρει αυτό τής προσφοράς

https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43874591&search=Aerocool+p7+c0

Συγνώμη λάθος είναι το απλό και όχι το Προ 

Επεξ/σία από mg444
Δημοσ.

Στο παρελθόν είχα παραγγείλει dell monitor με σημαντικά φθηνότερη τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Είχε αργήσει λίγο παραπάνω να έρθει αλλά όλα οκ. Είχα παραλάβει κανονικά χωρίς θέμα.

Δημοσ.

Δυστυχώς με πήραν τηλέφωνο σήμερα να μου πουν ότι ο προμηθευτής θα καθυστερήσει να το στείλει, πέραν των αρχικών 2-3 εβδομάδων. Μιλάμε δηλαδή για παράδοση για μετά τα Χριστούγεννα και αν... Μου πρότειναν αν θέλω να ακυρώσω την παραγγελία και να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τους είπα να το ξαναδούμε στο τέλος της εβδομάδας, μήπως αλλάξει κάτι. Με βλέπω να το ακυρώνω δυστυχώς, δεν μπορώ να περιμένω τόσο, συν το ρίσκο της ακύρωσης εκ μέρους τους μετά από λίγο καιρό, λόγω "μη επαρκούς αποθέματος". I guess it was too good to be true, αλλά τουλάχιστον το προσπάθησα... Αν τυχόν αλλάξει κάτι (που δεν πιστεύω) ενημερώνω.

Δημοσ.
Στις 1/12/2018 στις 3:41 ΜΜ, catman11 είπε

Δεν προκειται να σας το φερουν ποτε σε τετοια τιμη απο εξωτερικο. Το καθε μαγαζακι του τρομου στο skroutz βαζει οτι τιμη  γουσταρει απλα να φενεται πανω-πανω.

Ριξτε μια ματια σε αρνητικες που εχουν φαει. Σε λιγο καιρο θα σας σκασει μυνημα οτι υπαρχει ελλειψη και αλλες μπουρδες.

17 ώρες πριν, mg444 είπε

Το χτύπησα και εγώ ευχαριστώ.

Μετά από επικοινωνία μου είπαν ότι η τιμή είναι σωστή. 

13 λεπτά πριν, chrisde είπε

Δυστυχώς με πήραν τηλέφωνο σήμερα να μου πουν ότι ο προμηθευτής θα καθυστερήσει να το στείλει, πέραν των αρχικών 2-3 εβδομάδων. Μιλάμε δηλαδή για παράδοση για μετά τα Χριστούγεννα και αν... Μου πρότειναν αν θέλω να ακυρώσω την παραγγελία και να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τους είπα να το ξαναδούμε στο τέλος της εβδομάδας, μήπως αλλάξει κάτι. Με βλέπω να το ακυρώνω δυστυχώς, δεν μπορώ να περιμένω τόσο, συν το ρίσκο της ακύρωσης εκ μέρους τους μετά από λίγο καιρό, λόγω "μη επαρκούς αποθέματος". I guess it was too good to be true, αλλά τουλάχιστον το προσπάθησα... Αν τυχόν αλλάξει κάτι (που δεν πιστεύω) ενημερώνω.

Μιλάμε για τρελή εναλλαγή συναισθημάτων ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, chrisde είπε

και σε μένα το ίδιο ακριβώς...
τους είπα να το ακυρώσουν
μου μυρίζει απατεωνιά για να clickaρουμε στο site τους

το αφαίρεσαν και σαν προιον απο τις σελιδες τους
https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43874592
https://www.vnp.gr/aerocool-p7-c0-pro-tower-gehause.html

τους αξιζει μια αρνητικη κριτικη στο skroutz

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 2
Δημοσ.

Τα ίδια και σε μένα! 

Κοροιδια είναι και έκανα search στο forum και το κάνουν συχνά.

Καλό θα ταν να βγουν τα link  από το site  τους.

Δημοσ.
Στις 1/12/2018 στις 3:41 ΜΜ, catman11 είπε

Ριξτε μια ματια σε αρνητικες που εχουν φαει. Σε λιγο καιρο θα σας σκασει μυνημα οτι υπαρχει ελλειψη και αλλες μπουρδες.

Τα ελεγα

Δημοσ.

κριμα παντως γιατι ηταν πολυ καλη προσφορα και γενικα καλο κουτι με 4 ανεμιστηρες προεγκατεστημενους μεσα..... για τα rgb κλαιν 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

τους αξιζει μια αρνητικη κριτικη στο skroutz

Μπορείς να κάνεις αν δεν το έχεις αγοράσει από το κατάστημα μέσω σκρούτζ?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, dimitris_st13 είπε

Μπορείς να κάνεις αν δεν το έχεις αγοράσει από το κατάστημα μέσω σκρούτζ?

ναι......
τώρα το αν θα στην ανεβάσουν είναι άλλο θέμα... 

• Like 1
Δημοσ.

Παρόμοια φάση και από εδώ, βέβαια το περίμενα απλά μπήκε η παραγγελία
για το χαβαλέ. Πήραν τηλ και είπαν για παράδοση 30 μέρες+ και άμα.

Έφαγαν μαύρο στο skroutz.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...