Arsenis Voulkidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δεν έχει ξαναυπάρξει σε τόσο χαμηλή τιμή. Στο idealo 109€. Στο ιστορικό τιμής από Ελλάδα βρίσκεται στα 117€ συνεχώς. Λέει κατόπιν παραγγελίας αλλά για όποιον δεν το βιάζεται είναι μια καλή επιλογή. https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43874592 2
Tetix Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 https://www.vnp.gr/aerocool-p7-c0-pro-tower-gehause.html Το βγάζει και σε ένα δεύτερο μαγαζί στα 65ε 1
chrisde Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, saxos55 είπε Danger, Will Robinson Γιατί έχει κάποιο πρόβλημα το κουτί ή το site;
saxos55 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Όχι, αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα το κουτί, εμφανισιακά. Μια χαρά είναι το κουτί. Το κατόπιν παραγγελίας στην Ελλάδα συνήθως σημαίνει κουτί δε θα παραλάβεις, τουλάχιστο όχι σε αυτή την τιμή, αλλά μακάρι να κάνω λάθος. 1 3
chrisde Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Τους πήρα τηλέφωνο. Θα το παραγγείλουν από το εξωτερικό και θα το φέρουν σε 2 εβδομάδες χονδρικά. Όποιος βιάζεται ας το αφήσει καλύτερα... Εγώ το χτύπησα πάντως, ούτως ή άλλως τα Χριστούγεννα ήθελα να κάτσω να το φτιάξω με την ησυχία μου... Θα ενημερώσω όταν έρθει η ώρα... 3
afterhours Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Οταν δεν βιαζεσαι στο εμποριο , παντα εχεις κερδος 😉😀 2
Zengar Zombolt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλα οτι νανε στο καταστημα μονο μεσω καρτας η τραπεζικη καταθεση..... της λεω να ερθω δευτερα να το ΠΡΟ-πληρωσω στο καταστημα και το παραλαμβανω οταν ερθει..... και μου λεει οχι μονο με τα παραπανω.,.,,,, να θες να τους δωσεις λεφτα και μην τα περνουν παπαπαπαπαπα Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από Zengar Zombolt 1
afterhours Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δωσε αλλου τα λεφτα σου τοτε... μην αγχωνεσαι.
catman11 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δεν προκειται να σας το φερουν ποτε σε τετοια τιμη απο εξωτερικο. Το καθε μαγαζακι του τρομου στο skroutz βαζει οτι τιμη γουσταρει απλα να φενεται πανω-πανω. Ριξτε μια ματια σε αρνητικες που εχουν φαει. Σε λιγο καιρο θα σας σκασει μυνημα οτι υπαρχει ελλειψη και αλλες μπουρδες. 1 1
Arsenis Voulkidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, catman11 είπε Δεν προκειται να σας το φερουν ποτε σε τετοια τιμη απο εξωτερικο. Το καθε μαγαζακι του τρομου στο skroutz βαζει οτι τιμη γουσταρει απλα να φενεται πανω-πανω. Ριξτε μια ματια σε αρνητικες που εχουν φαει. Σε λιγο καιρο θα σας σκασει μυνημα οτι υπαρχει ελλειψη και αλλες μπουρδες. Στο Σκρουτζ πάντως το hellasphone.gr έχει 4 αστέρια με 1063 θετικές αξιολογήσεις και 41 αρνητικές. Μακάρι να μην είναι έτσι όπως λες... 2
catman11 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Arsenis Voulkidis είπε Στο Σκρουτζ πάντως το hellasphone.gr έχει 4 αστέρια με 1063 θετικές αξιολογήσεις και 41 αρνητικές. Μακάρι να μην είναι έτσι όπως λες... υπαλληλος
Sethiros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, catman11 είπε υπαλληλος Δεν ξέρω αν είναι υπάλληλος αλλά τα 4 αστέρια και οι κριτικές ισχύουν. 2
pareklinon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 πολύ όμορφο είναι! dvd drive δεν παίρνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα