Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει ξαναυπάρξει σε τόσο χαμηλή τιμή. Στο idealo 109€. Στο ιστορικό τιμής από Ελλάδα βρίσκεται στα 117€ συνεχώς.

Λέει κατόπιν παραγγελίας αλλά για όποιον δεν το βιάζεται είναι μια καλή επιλογή.

https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43874592

• Thanks 2
Δημοσ.

Όχι, αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα το κουτί, εμφανισιακά.

Μια χαρά είναι το κουτί. Το κατόπιν παραγγελίας στην Ελλάδα συνήθως σημαίνει κουτί δε θα παραλάβεις, τουλάχιστο όχι σε αυτή την τιμή, αλλά μακάρι να κάνω λάθος.

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.

Τους πήρα τηλέφωνο. Θα το παραγγείλουν από το εξωτερικό και θα το φέρουν σε 2 εβδομάδες χονδρικά. Όποιος βιάζεται ας το αφήσει καλύτερα... Εγώ το χτύπησα πάντως, ούτως ή άλλως τα Χριστούγεννα ήθελα να κάτσω να το φτιάξω με την ησυχία μου... Θα ενημερώσω όταν έρθει η ώρα...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα οτι νανε στο καταστημα 
μονο μεσω καρτας η τραπεζικη καταθεση.....
της λεω να ερθω δευτερα να το ΠΡΟ-πληρωσω στο καταστημα και το παραλαμβανω οταν ερθει..... και μου λεει οχι μονο με τα παραπανω.,.,,,,
να θες να τους δωσεις λεφτα και μην τα περνουν παπαπαπαπαπα

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν προκειται να σας το φερουν ποτε σε τετοια τιμη απο εξωτερικο. Το καθε μαγαζακι του τρομου στο skroutz βαζει οτι τιμη  γουσταρει απλα να φενεται πανω-πανω.

Ριξτε μια ματια σε αρνητικες που εχουν φαει. Σε λιγο καιρο θα σας σκασει μυνημα οτι υπαρχει ελλειψη και αλλες μπουρδες.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, catman11 είπε

Δεν προκειται να σας το φερουν ποτε σε τετοια τιμη απο εξωτερικο. Το καθε μαγαζακι του τρομου στο skroutz βαζει οτι τιμη  γουσταρει απλα να φενεται πανω-πανω.

Ριξτε μια ματια σε αρνητικες που εχουν φαει. Σε λιγο καιρο θα σας σκασει μυνημα οτι υπαρχει ελλειψη και αλλες μπουρδες.

Στο Σκρουτζ πάντως το hellasphone.gr έχει 4 αστέρια με 1063 θετικές αξιολογήσεις και 41 αρνητικές. Μακάρι να μην είναι έτσι όπως λες...

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Arsenis Voulkidis είπε

Στο Σκρουτζ πάντως το hellasphone.gr έχει 4 αστέρια με 1063 θετικές αξιολογήσεις και 41 αρνητικές. Μακάρι να μην είναι έτσι όπως λες...

υπαλληλος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...