kostasw Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα κόσμε. Έχω το παρακάτω σύστημα. Gigabyte EX58-UD5 Intel i7 920 Radeon HD 5700 16gb ram Από δίσκους ένα μικρό ssd και από εκεί και μέρα hdd αρκετούς στο πατάρι. Σαν απλές επιδόσεις δεν έχω θέμα και επειδή καίγομαι για οθόνη σκέφτηκα μήπως μπορώ να αλλάξω και κάτι στο σύστημα. Σίγουρα μια κάρτα γραφικών θα μου πείτε όλοι. Έχω μείνει πολύ πίσω στην παρακολούθηση των υπολογιστών οπότε ζητάω τα φώτα σάς. Αξίζει κάποια αναβάθμιση ή σε ένα δύο χρόνια θα ζητήσει και άλλα; Επεξεργαστής μπορεί να μπει κάποιος άλλος η πάμε και για motherboard; Σας ευχαριστώ πολύ.
Mydestiny Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 @kostasw Για να πάρεις σωστές απαντήσεις στα ερωτήματά σου πρέπει για αρχή να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος.Δηλαδή, τι χρήση κάνεις στον υπολογιστή που αναφέρεις πιο πάνω ; Θέλεις να παίζεις παιχνιδάκια κι αν ναι τι είδους ; (πχ. lol,cs go,overwatch ή πιο καινούργια και απαιτητικά ; ) Θεωρώ ότι εφ΄όσον εσύ προσωπικά δεν νιώθεις ότι έχεις θέμα γίνεται απλή χρήση.Μόλις απαντήσεις θα σου πω και τις επιλογές που έχεις
kostasw Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα Mydestiny. Βασικά η σύζυγος τον χρησιμοποιεί. Η χρήση είναι για δουλειά γραφείου διαχείριση ιστοσελίδας, επεξεργασία φωτογραφιών και τέτοια. Από παιχνίδια κάτι emulator έχει για lineage pubg και τέτοια. Γι αυτό το κύριο μέλημα είναι η οθόνη καθώς περνάει πάνω από 10-12 ώρες. Το μπάτζετ ξεκίνησε για οθόνη γύρω στα 200€ τα υπόλοιπα αν αξίζει ο κόπος θα τα βρούμε. Να μην είναι και κάτι τρελό σε πόσο όμως. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα.
Mydestiny Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @kostasw Όπως το φαντάστηκα.Λοιπόν από Ram είσαι καλλυμένος.Επεξεργαστικά είσαι εντάξει γι' αυτά που αναφέρεις.Ιδανικά εφ'όσον δεν γίνεται κάποια αναβάθμιση στον επεξεργαστή μπορείς να παίξεις με το OC λιγάκι ανάλογα πάντα την ψύξη που υπάρχει, θυμάμαι κάποιοι 920 ερχόντουσαν με μια τούμπανη ψύκτρα Intel .Να τον πας σταθερά στα ~ 3.2Ghz, αν έχεις καλύτερη ψύξη μπορείς και παραπάνω(3.5-3.7).Για κάρτα γραφικών μια μεταχειρισμένη με εγγύηση Gtx 1050 2GB ή RX 560 2-4GB θα σου βγεί 80€ περίπου και είσαι jet. ( Spoiler ) Επένδυσε λοιπόν στην οθόνη αφού περνάει πολλές ώρες πάνω σε αυτήν. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από Mydestiny
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δωσε κάτι παραπάνω για οθόνη. Αν τη βρεις μεταχειρισμένη ακόμα καλύτερα https://www.amazon.co.uk/dp/B00M913DVG?creative=22110&creativeASIN=B00M913DVG&linkCode=df0&tag=geizhals07-21 Αλλιως στα 200€ μένεις στα 1080p https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=14899890%2C15440544%2C8693353%2C12997134 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
kostasw Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Σάς ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις προτάσεις. Θα πάω σε rx 650 κάρτα γραφικών. Τώρα για οθόνη δεν ξέρω θα το ψάξω ακόμα λίγο.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, kostasw είπε Σάς ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις προτάσεις. Θα πάω σε rx 650 κάρτα γραφικών. Τώρα για οθόνη δεν ξέρω θα το ψάξω ακόμα λίγο. Όχι rx 560. Χτύπα αυτή που σου έβαλε στα 80 είναι καλά.
kostasw Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1050 αντί 560 για τον λόγο πως είναι καλύτερη ή με βάση το σύστημα που έχω προτείνεται αυτή;
kostasw Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Α οκ. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου Αφού με την κάρτα γραφικών δεν ξοδεύω μεγάλο ποσό τότε μπορώ να ανεβάσω λίγο το μπάτζετ για οθόνη οπότε κάποια πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από kostasw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα