Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

Σκεφτομαι για την αγορα του macbook air 2018.αξιζει σαν μηχανημα;ειναι το 1ο μου μακ και ειπα να ρωτησω γνωμη.

Απο εκει κ περα τι αλλο να προσεξω.να μην εχει ανταπτορα και εχει ελληνικα στο keyboard.κατι αλλο;υστερα δεν γνωριζω απο που να το παρω μιας κ δεν το βρισκω ετοιμοπαραδοτο plaisio,mediamarkt.ο κωτσοβολος εχει ενα σε αποθηκη κ πολυ φοβαμαι μην ειναι ανοιγμενο.

Το kinito.gr,mr cheap και gadget shop ειναι αξιοπιστα μια για τετοια αγορα και οσο αφορα την υποστηριξη;

Τα φωτα σας

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από την στιγμή που μπήκε Retina στα Air δεν νομίζω πως μπορεί κανένας να σου πει ότι δεν είναι καλή επιλογή το Air για να γνωρίσεις τα Mac. Τις περισσότερες φορές μάλιστα θα σου πει ότι είναι η καλύτερη. 

Σε αντίθεση με τα tablet και τα κινητά που δεν παίζει ρόλο για ποιο κράτος απευθύνονται στα λάπτοπ γενικά αν δεν το πάρεις από  Ελληνική αντιπροσωπεία ή μαγαζί που να προμηθεύεται από αυτή Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν θα βρεις. 

Δημοσ.

Γιατί δεν το παίρνεις από iStorm? Επίσης ναι είναι πολύ καλή επιλογή, ειδικά για πρώτη επιλογή! Εάν δεν κανείς επεξεργασίες βίντεο και φωτογραφίας, θα σου είναι κομπλέ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενοεις το εξουσιωδοτημενο?οντως δεν το.ηξερα βασικα...αλλα γαμωτο κανουν μονο 12 ατοκες...

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kriosgr είπε

Από την στιγμή που μπήκε Retina στα Air δεν νομίζω πως μπορεί κανένας να σου πει ότι δεν είναι καλή επιλογή το Air για να γνωρίσεις τα Mac.

what? με τη τιμή που έχει το air πλέον μόνο entry level που δεν είναι..

Για μένα το air σε αυτή τη τιμή δεν αξίζει καθώς με 100 ευρώ παραπάνω παίρνεις το mbp 13 2017 non touchbar που είναι ανώτερο από το air σε αρκετά πράγματα (όχι σε όλα). 

Δημοσ.

δεν σκεφτηκα τετοιο σεναριο.

εχεις την διαθεση να μου πεις μερικα συν και πλην μιας και βλεπω το γνωριζεις το αθλημα;

Δημοσ.

Δες λίγο πιο κάτω υπάρχει ήδη ένα θέμα που έχουμε και λέμε για αγορά Pro 17 ή Air 18. Δεν είναι πολλές σελίδες, μπορείς να το διαβάσεις. Εγώ επέλεξα το Air 18 και τους λόγους τους αναφέρω σε εκείνο το θέμα.

Δημοσ.

Οτι και αν παρεις, κατε με καλο θα ειναι να εχει τουλαχιστον 16GB RAM για απροβληματιστη λειτουργια για πολλα χρονια. Επισης εγω δε θα παιρνα λιγοτερο απο 256GB ssd. Μπορει να τε πληρωσεις παραπανω αλλα μελλοντικα θα χτυπας το κεφαλι σου και θα λες δεν εδωσα το κατι παραπανω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Επισης, αν οντως χρειαζεσαι laptop, κοινως για μεταφορα του κτλ, καλως. Αν ειναι να το δουλευεις σε γραφειο, κοιτας και σε mac mini μερια που φετος τα χουνε κανει θηριακια!

Δημοσ.

Μαλλον θα βαλω 16gb.

Ερωτηση για hdmi πρεπει να ειναι της apple?τα office τα χρεωνει;?γενικα θα αντιμετωπισω καποιο κολλημα καπου;

Δημοσ.
4 hours ago, nickvas19 said:

Μαλλον θα βαλω 16gb.

Ερωτηση για hdmi πρεπει να ειναι της apple?τα office τα χρεωνει;?γενικα θα αντιμετωπισω καποιο κολλημα καπου;

Όχι και όχι αν εννοείς τα Pages, Numbers και Keynote. Για άλλο κόλλημα δεν ξέρω, τι εννοείς;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickvas19 είπε

Μουσικη ταινιες σερφαρισμα world exel.τετοια.

Το pro είναι πιο future proof, δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί να πας σε τόσο ακριβό μηχάνημα για το Mac, ενώ με ένα XPS θα ήσουν πένα. Αν το Mac OS είναι τόσο σημαντικό για εσένα, το Pro νομίζω θα σε καλύψει καλύτερα. Δες το κάπου όμως, να σε βολεύει το πληκτρολόγιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά σε τι budget είσαι;

1200? 1500? ή πας μέχρι τα 2000?

επίσης τα έχεις cash ή πας για δόσεις;

Επεξ/σία από greg4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...