Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Asus ROG Strix GL702ZC-GC195T 950€ @e-gate.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παρακολουθώ από τη πρώτη μέρα που το βρήκε ο xristos γιατί οντως μου βρομούσε - ref ανακατασκευασμενο η όπως αλλιώς και να το πούνε δεν υπήρχε  . Σε αντίστοιχη too good προσφορά απο κα'iζερ είχα πάρει και τηλεφ να επιβεβαιώσω :P Τελικά και τον βρισανε το φίλο και του το ακυρωσανε - αμα έλεγε το θέλω και με επαγγελματικο τιμολόγιο χωρίς φπα θα τον δερνανε ; :mrgreen:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, panagob είπε

Και δεν το πήρα εν τέλει. 😂
Μου είπε πως μίλησε με τον πελάτη ώστε να του δώσει κάτι άλλο και πως εκείνος συμφώνησε. 
Εσένα στο ακύρωσαν από μόνοι τους;
Σιγά μη στην αφήσουν στο skroutz.

Εκανα παραγγελία σχεδον με το που ανεβηκε η προσφορα εδω, αλλα ηθελα και γω τιμολόγιο, με προλαβε κυριολεκτικά στον δρομο προς την τραπεζα, οποτε τον βόλεψε να με ακυρωσει. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Το παρακολουθώ από τη πρώτη μέρα που το βρήκε ο xristos γιατί οντως μου βρομούσε - ref ανακατασκευασμενο η όπως αλλιώς και να το πούνε δεν υπήρχε  . Σε αντίστοιχη too good προσφορά απο κα'iζερ είχα πάρει και τηλεφ να επιβεβαιώσω :P Τελικά και τον βρισανε το φίλο και του το ακυρωσανε - αμα έλεγε το θέλω και με επαγγελματικο τιμολόγιο χωρίς φπα θα τον δερνανε ; :mrgreen:

Έπρεπε να το είχα υποψιαστεί, to good to be true. Αλλά το μεγαλύτερο λάθος είναι η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα .  Επίσης κάτι άλλο που πρέπει να εξηγήσει ΕΓΓΎΗΣΉ 2 Έτη Με Απόδειξη, 1 Έτος Με Τιμολόγιο

Οποιοδήποτε laptop refurbished  από την Asus Ελλάδας έχει 3 μήνες εγγύηση δηλαδή τίποτα 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.

Για τη δική μου περίπτωση, τελικα με πήραν τηλέφωνο και μου εξήγησαν πως το λαπτοπ ναι μεν θα είναι σε αυτη την τιμή (874) αλλά αυτό που πρέπει να γνωρίζω είναι πως πρόκειται για ref. (τι περίεργο!) 

Μου ανέφερε πως είναι ref. απ'τον ίδιο το κατασκευαστή ~ Αsus~, για πρόβλημα που οι ίδιοι δε γνωρίζουν.. κι ότι θα έρθει κανονικά sealed. Για το θέμα της εγγύησης, ισχύει κανονικά 2 έτη από τον κατασκευαστή. 

Όπως και να έχει, το ακύρωσα επισήμως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κάποιος που έκανε παραγγελεία και έχει προχωρήσει;

5 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Δεν κατάλαβες, εγώ τους το ακύρωσα, όχι αυτοί.😂😂😂
Δεν διάβασες καλά, με απαλλαγή ΦΠΑ πήγα να το πάρω, στα 770,52  ευρώ με τα μεταφορικά. Τους έβαλα 771 όμως γιατί είμαι large. 
Αν επιστρέψουν μόνο τα 770,52 οι άνθρωποι δεν θα παίζονται, επίσημα πλέον. 

3 ώρες πριν, Scatman είπε

Μου ανέφερε πως είναι ref. απ'τον ίδιο το κατασκευαστή ~ Αsus~, για πρόβλημα που οι ίδιοι δε γνωρίζουν.. κι ότι θα έρθει κανονικά sealed. Για το θέμα της εγγύησης, ισχύει κανονικά 2 έτη από τον κατασκευαστή. 

Μα δεν παίζει συνδιασμός refurbished από την Asus και εγγύηση μεγαλύτερη από 3 μήνες. Τουλάχιστον όχι από την ελληνική Asus.
Πράγμα το οποίο σημαίνει πως είναι εισαγωγής και όταν θα χρειαστείς την εγγύηση ή θα στο ανοίξει ο μπάρμπα Μήτσος
ή θα πάει στην χώρα προέλευσης του και θα είσαι ένα μήνα χωρίς υπολογιστή. Αυτά όμως ξεχνούν επιμελώς να τα αναφέρουν.

Επεξ/σία από panagob

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...