Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Asus ROG Strix GL702ZC-GC195T 950€ @e-gate.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/12/2018 στις 11:09 ΜΜ, xristoslet είπε

Αυτή την στιγμή ειμαι αραχτός σε ένα ανάκλιντρο με ένα 17αρι λάπτοπ 4,2 κιλών και σου απαντάω. 😂

Θέλουμε φώτο δεν σε πιστεύουμε 😋

Δημοσ.

Εκανα παραγγελια λιγε ωρες αφου ανεβηκε η προσφορα, και μολις με πήραν να μου που οτι δεν προλαβα αποθεμα. 

Το πηρε κανονικά κανενας; 

Δημοσ.

Από οτι άκουσα από συμφορουμιτη πρόκειται για ανακατασκευασμένο και η δικαιολογία που είπαν είναι οτι δεν είχαν ενημερωθεί από το προμηθευτή για την κατάσταση του προϊόντος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, xristoslet είπε

Από οτι άκουσα από συμφορουμιτη πρόκειται για ανακατασκευασμένο και η δικαιολογία που είπαν είναι οτι δεν είχαν ενημερωθεί από το προμηθευτή για την κατάσταση του προϊόντος. 

Αν ισχύει είναι απλά τραγικοί....:eek:

Ελπίζω να πέσει η καταγγελία σύννεφο.

Πως το ξέρουμε στα σίγουρα;

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.

Εμ ετσι εξηγειται η χαμηλη τιμη του, 8πυρηνος με καρτα τουμπανο καποιο λακο εχει η φαβα,

https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-asus-rog-strix-173-ryzen-7-170016gb1tb-and-256gb-ssdrx-580-gl702zcgc195t/prod8940056pp/

αν και εξαντλημενο το συγκεκριμενο πριν μερικους μηνες δεν ηταν κατω απο 1400 και amazon που το χαζευα 1200 εβγαινε.

δεν μπορει 30% σχεδον κατω, τα υπολοιπα των 1000 με 1050TI επρεπε να πεσουν στα 600

Δημοσ.

Δε το είδα χτες το βράδυ, αλλά κατά 95% απλά το διόρθωσαν σημερα, αφού έγινε ολόκληρη η φασαρία. Τωρα το γράφει όντως.. 

Δημοσ.

επειδη δεν γνωριζουμε πολλοι, τι σημαινει ανακατασκευασμενο?

πως το ερμηνευει κανεις? οτι καποιος αλλος το πηρε-μεταχειριστηκε εβγαλε προβλημα-βλαβη το επεστρεψε πισω, του εδωσαν αλλο και αυτοι το επισκευασαν και το ξαναπωλουν ως καινουργιο?

εγω ετσι το καταλαβαινω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, xristoslet είπε

Πάμε να κάνουμε ένα expose για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους.  Έγω είμαι αυτός ο συμφορουμίτης για να μιλάμε με αποδείξεις. 

Χθες το πρωί έκανα τηλεφωνική παραγγελεία στο κατάστημα για αγορά με τιμολόγιο. Μου δόθηκαν οδηγίες από τον πωλητή, έβαλα τα λεφτά
με τραπεζική κατάθεση, έστειλα και το απαραίτητο χαρτί και παίρνω τηλέφωνο να δω αν πήγαν όλα καλά 35 λεπτά αφού δόθηκε η παραγγελεία.
Μου λέει ο πωλητής "ελπίζω να σας πρόλαβα, το προϊόν δεν υπάρχει. Ζήτησα αν υπάρξει κάποια ακύρωση να κρατηθεί και να ενημερωθώ.
Ο πωλητής μου έδωσε τον ιδιοκτήτη οταν άρχισα να ζητάω τα ρέστα, ο οποίος με ενημέρωσε πως είναι πρόβλημα που δημιούργησε ο προμηθευτής του γιατί δεν έχει real time σύστημα για την διαθεσιμότητα, και πως μόνο το Amazon έχει κάτι τέτοιο. 4 κομμάτια υπήρξαν διαθέσιμα για την ιστορία.
Τον ρώτησα τι γίνεται σε περίπτωση που δεν ακυρωθεί κάποια παραγγελεία και μου είπε πως μπορεί να μου δώσει όποιο laptop θέλω σε τιμή κόστους.

Μετά από 4 ώρες με πήρε ξανά ο ιδιοκτήτης να μου πει πως κατάφερε να αλλάξει την παραγγελεία ενός άλλου πελάτη που είχε παραγγείλει το laptop του θέματος, και πως μπορεί να το δώσει σε εμένα...ΑΛΛΑ...το laptop είναι factory refurbised. Απάντησα πως θα το δεχτώ μόνο αν έχει επισκευαστεί από την Asus και έχει 2 χρόνια εγγυησης.
Μείναμε στο ότι θα ρωτήσει τον προμηθευτή για να μάθει ποιός το έχει επισκευάσει και πόση εγγύηση παρέχεται, και θα με πάρει να μου πει. Παράλληλα μου είπε και την τιμή κόστους που μου έκανε σαν προσφορά στο laptop  MSI GP73, η οποία είναι υψηλότερη από τις χαμηλότερες τιμές στο skroutz.

Με κάλεσε προ ολίγου να μου πει πως είναι όντως ανακατασκευασμένο από την Asus και δίνει 2 χρόνια εγγύηση για αγορά με απόδειξη και 1 με τιμολόγιο, το οποίο ισχύει για όλα τα προϊόντα της εταιρίας, ακόμα και τα καινούργια. Αρνήθηκα να πάρω το προϊον και τον ρώτησα αν μπορεί να κάνει καλύτερη τιμή για το MSI από αυτή που ανέφερε χθες. Είπε πως δεν γίνεται να δώσει κάτω του κόστους, και όταν του υπέδειξα πως στο skroutz υπάρχουν πιό φθηνά (πλην 2 καταστημάτων που είναι σε νησιά και έχουν χαμηλότερο φπα) απάντησε πως δεν ξέρει τι κάνουν αυτοί.

Εν τέλη, αφού είδα ότι δεν ήθελε/μπορούσε να βοηθήσει, του είπα πως μπήκα σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να φταίω και πως κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη. Έριξε το φταίξιμο στον προμηθευτή και είπε πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα. 
Όταν λοιπόν ζήτησα να μου στείλει ένα mail και να εξηγεί τον λόγο που έγινε η ακύρωση της παραγγελείας από μεριάς τους, να παραδεχτούν δηλαδή την γκάφα τους, άρχισε η φραστική του επίθεση.
Ξέρω τι πας να κάνεις, είμαι τίμιος γιατί αν δεν σου έλεγα πως ειναι refurbished δεν θα το καταλαβαινες (πήρε την απάντηση βεβαια ότι
πάντα τσεκάρω τα serial number με την εταιρία και δεν μίλησε), έχω 25 χρόνια στην αγορά, είδα και τι γράφουν στο insomnia και είμαι και εγώ μέλος πάρα πολλά χρόνια, αν θες βάλε δικηγόρο να με κυνηγήσεις και τέλος, στείλε μου ένα λογαρισμο για να σου βάλω τα χρήματα σου αν θες να τα πάρεις.

Αυτά τα ολίγα συνέβησαν. Προσπάθησα να μεταφέρω τα πράγματα όπως έγιναν. Αν ο κ.Γ το δει εδώ θα είμαι να δούμε πως θα τα μπαλώσει.

Σημ 1. Πριν λίγο έκλεισα το τηλέφωνο με την Asus Ελλάδας, γιατί κάτι μου βρώμαγε στο θέμα της εγγύησης. Μεταφέρω ότι μου είπαν.
Οποιοδήποτε laptop ειναι refurbished και πωλείται από την Asus Ελλάδας έχει 3 μήνες εγγύηση από την ίδια. Ούτε 1 ούτε 2 χρόνια. 
Η έξτρα εγγύηση που δίνεται σημαίνει πως το προϊόν δεν είναι από τον επίσημο προμηθευτή, άρα η εγγύηση είναι του καταστήματος και όχι η επίσημη.

Σημ 2. Όταν του ανέφερα πως το να μην γράφει ότι ένα προϊόν είναι refurbished, είναι εξαπάτηση, είπε πως το γνωρίζει αλλά δεν του το είπε ο προμηθευτής. 😂😂😂

Σημ3. Οταν του είπα πως γνωρίζουμε ότι μπαίνουν μαγαζάτορες στο insomnia, είπε πως είναι σαν μέλος όχι σαν μαγαζάτορας. 😂😀😂

Σημ 4. Αυτός ο προμηθευτής είναι πολύ βρωμίαρης. 😂😂😂

Στις 3/12/2018 στις 10:19 ΠΜ, stavrakas92 είπε

Εκανα παραγγελια λιγε ωρες αφου ανεβηκε η προσφορα, και μολις με πήραν να μου που οτι δεν προλαβα αποθεμα. 

Το πηρε κανονικά κανενας; 

Σε ενημέρωσαν μετά από εμένα δηλαδή.

19 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Το ειχαν και ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο 3 μέρες τώρα τρομάρα τους για skroutzομαγαζα ...

Το σύστημα τους ανανεώνεται άνα μία ώρα. Η ευρωπαϊκη οδηγία ξέρουν τι αναφέρει για αγορές online και έλλειψη στοκ;

15 ώρες πριν, liakjim είπε

Αν ισχύει είναι απλά τραγικοί....:eek:

Ελπίζω να πέσει η καταγγελία σύννεφο.

Πως το ξέρουμε στα σίγουρα;

Τι καταγγελεία ρε συ; Αφού ο προμηθευτής φταίει για όλα 😋

2 ώρες πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

Εμ ετσι εξηγειται η χαμηλη τιμη του, 8πυρηνος με καρτα τουμπανο καποιο λακο εχει η φαβα,

https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-asus-rog-strix-173-ryzen-7-170016gb1tb-and-256gb-ssdrx-580-gl702zcgc195t/prod8940056pp/

αν και εξαντλημενο το συγκεκριμενο πριν μερικους μηνες δεν ηταν κατω απο 1400 και amazon που το χαζευα 1200 εβγαινε.

δεν μπορει 30% σχεδον κατω, τα υπολοιπα των 1000 με 1050TI επρεπε να πεσουν στα 600

Από την στιγμή που δεν το αναγράφει, δεν υποθέτεις τίποτα πέρα του ότι είναι καινούργιο. Δεν θα μπορούσε να είναι ξεστοκάρισμα του προμηθευτή στα τελευταία κομμάτια ενός κωδικού που έχει αποσυρθεί από την αγορά;

1 ώρα πριν, nikoskon είπε

To προϊόν είναι

Factory Refurbished

για όσους δεν το βλέπουν.

Που το γράφει ακριβώς γιατί δεν το βλέπω; Άκυρο, λάθος μου.

1 ώρα πριν, baskon είπε

Δε το είδα χτες το βράδυ, αλλά κατά 95% απλά το διόρθωσαν σημερα, αφού έγινε ολόκληρη η φασαρία. Τωρα το γράφει όντως.. 

Πριν λίγο έγραφε "2 χρόνια εγγύηση με απόδειξη και 1 με τιμολόγιο" αλλά τωρα δεν το βλέπω. Έχουν χάσει τα αβγά και τα πασχάλια οι τύποι.  Άκυρο, λάθος μου.

1 ώρα πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

επειδη δεν γνωριζουμε πολλοι, τι σημαινει ανακατασκευασμενο?

πως το ερμηνευει κανεις? οτι καποιος αλλος το πηρε-μεταχειριστηκε εβγαλε προβλημα-βλαβη το επεστρεψε πισω, του εδωσαν αλλο και αυτοι το επισκευασαν και το ξαναπωλουν ως καινουργιο?

εγω ετσι το καταλαβαινω

Σωστά.

Επεξ/σία από panagob
Μορφοποίηση κειμένου
  • Like 1
Δημοσ.

Μαλλον εμενα ακύρωσαν για να παρεις εσυ. 😛 

Τιποτα δεν εγραφε πριν, το κατεβασαν και το ξανανεβασαν σωστα. 

Εριξα μια αρνητική Σκρουτζ. 

• Like 1
Δημοσ.

Το Σάββατο που είδα το θέμα, επειδή το ζαχαρωνα, μπήκα και είδα τον φορητό και μάλιστα τον έβαλα στο καλάθι μου μπας και το πάρω απόφαση (που τελικά όχι).

Επειδή το έψαξα πολύ, είμαι 100% ότι δεν έλεγε refurbished.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, stavrakas92 είπε

Μαλλον εμενα ακύρωσαν για να παρεις εσυ. 😛 

Τιποτα δεν εγραφε πριν, το κατεβασαν και το ξανανεβασαν σωστα. 

Εριξα μια αρνητική Σκρουτζ. 

Και δεν το πήρα εν τέλει. 😂
Μου είπε πως μίλησε με τον πελάτη ώστε να του δώσει κάτι άλλο και πως εκείνος συμφώνησε. 
Εσένα στο ακύρωσαν από μόνοι τους;
Σιγά μη στην αφήσουν στο skroutz.

27 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το Σάββατο που είδα το θέμα, επειδή το ζαχαρωνα, μπήκα και είδα τον φορητό και μάλιστα τον έβαλα στο καλάθι μου μπας και το πάρω απόφαση (που τελικά όχι).

Επειδή το έψαξα πολύ, είμαι 100% ότι δεν έλεγε refurbished.

Δεν έγραφε, σίγουρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες το βράδυ έπαιξε και η "προσφορά" ~απ'την ίδια εταιρεία~ με λαπτοπ στα 874 , αναφέρομαι στο asus fx502vm με i7 700hq. Για να μην πολυλογώ, έδωσα την παραγγελία online, εβαλα σχόλιο να επικοινωνήσουν μαζί μου για κάποιες λεπτομέρειες κι όλα καλά μέχρι εδώ. 

Σήμερα κοιτάζω ξανα να δω τι συμβαίνει.. και το προϊον παρέπεμπε στο ακριβότερο λαπτοπ του τόπικ που επιπλέον το αναφέρει σαν ref. ~ενώ χθες δεν υπήρχε αυτή η αναφορά. Επίσης, δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου.

Απλά τα πράγματα. Ούτε καταγγελίες που λένε μερικοί, ούτε αγανακτήσεις, ούτε τπτ. Σαμποτάζ ρε παιδιά στο e-gate μέχρι να γίνουν σοβαροί επαγγελματίες. 

ΕΝΤΙΤ :

Επειδη βλέπω ότι πολλοί ψάχνετε λαπτοπ, μία μικρή συμβουλή. Μακριά από αυτό :

https://www.skroutz.gr/s/11775934/Asus-FX502VM-DM311T-i7-7700U-8GB-512GB-GeForce-GTX-1060-FHD-W10.html

Επεξ/σία από Scatman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...