Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και διόμιση χρόνια έχω ένα TP LINK 9980 που λειτουργούσε χωρίς προβλήματα σε γραμμή VDSL. Τις τελευταίες μέρες δεν συνδέεται στο internet (vodafone/hol). Το router της vodafone (ZTE ZXHN H3677N) συνδέεται αμέσως χωρίς προβλήματα. Και τα δύο router τα συνδέω με τα ίδια καλώδια ethernet συνεπώς δεν φταίει κάποιο καλώδιο, ούτε επίσης o realtek lan controller της m/b. Δοκίμασα reset to factory defaults χωρίς αποτέλεσμα.

Να κοιτάξω για νέο modem/router;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, nik5163 είπε

Εδώ και διόμιση χρόνια έχω ένα TP LINK 9980 που λειτουργούσε χωρίς προβλήματα σε γραμμή VDSL. Τις τελευταίες μέρες δεν συνδέεται στο internet (vodafone/hol). Το router της vodafone (ZTE ZXHN H3677N) συνδέεται αμέσως χωρίς προβλήματα. Και τα δύο router τα συνδέω με τα ίδια καλώδια ethernet συνεπώς δεν φταίει κάποιο καλώδιο, ούτε επίσης o realtek lan controller της m/b. Δοκίμασα reset to factory defaults χωρίς αποτέλεσμα.

Να κοιτάξω για νέο modem/router;

Δεν συνδεεται σε vdsl ταχυτητα ή συνδεεται σε ταχυτητα adsl?

Δημοσ.

Δεν συνδέεται καθόλου στο internet. Μόνο στο μενού του router μπαίνει (192.168.1.1) αλλά και εκεί καθυστερεί κάποια δευτερόλεπτα.

Δημοσ.

Τελικά διαβάζοντας διάφορα θέματα μάλλον οφείλεται στο vdsl vectoring που δεν το υποστηρίζει το tp link 9980.

Η εικόνα δείχνει το zte zxhn h367n που συνδέεται κανονικά, αλλά δυστυχώς έχει πολύ αργό wifi και file transfer rate μεταξύ desktop και ενός NAS μόλις 10 MB/sec.

3370260771e2f8bc49d342c1904e1e1d.png.1fe50d19e29f90b5f7374e0cc4e6ba62.png

Δημοσ.
21 hours ago, nik5163 said:

Είναι απαραίτητα τα 5 ghz οπότε θα κοιτάξω για κάποιο από τα tp link 400, 600, 900. Σε ευχαριστώ!

αλλιως βαζεις του παροχου μπροστα και το  tp link απο πισω ως  access point

Δημοσ.

Αυτό θα το δοκιμάσω τώρα που κατάφερα να μπω με root στο zte διαβάζοντας στο insomnia και στο αδελφό site.

Οχι τίποτα άλλο αλλά φοβάμαι μην ενεργοποιήσουν κάποια στιγμή τις voip που έχει το zte. Με bridge θα είμαι καλυμμένος (ελπίζω). 

Δημοσ.
5 hours ago, nik5163 said:

Αυτό θα το δοκιμάσω τώρα που κατάφερα να μπω με root στο zte διαβάζοντας στο insomnia και στο αδελφό site.

Οχι τίποτα άλλο αλλά φοβάμαι μην ενεργοποιήσουν κάποια στιγμή τις voip που έχει το zte. Με bridge θα είμαι καλυμμένος (ελπίζω). 

υπαρχουν δυο λυσεις.

λυση α. γυρνας το zte σε bridge και το tp link κανει κληση pppoe.αν γυρισει σε voip θα εχεις θεμα.αργα ή γρηγορα θα γίνει

λυση β.δεν βαζεις το tp link να κανει κληση pppoe.απλα το βαζεις τελειως dummy και transparent Να κανει το access point χρησιμοποιωντας την θυρα lan και οχι την Wan.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...