Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, εχω εναν υπολογιστη σχεδον απειραχτο εδω και 10 χρονια, τα χαρακτηριστικα του ειναι τα εξης:

CPU
    Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 

RAM
    8,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18)

Motherboard
    ASUSTeK Computer INC. P5Q-PRO (LGA 775

Graphics
     ATI AMD Radeon R7 200 Series (Sapphire/PCPartner)

Storage
    931GB Western Digital WDC WD1001FALS-00J7B0 ATA Device

Πολυ παλιος....

Πριν 1 χρονο του εβαλα μια 4GB RAM και η καρτα γραφικων ειναι αν θυμαμαι καλα γυρω στα 5-6 χρονια.

Σκεφτηκα να τον κανω μια αναβαθμιση αυτες τις μερες και μιας που δεν ειμαι και πολυ καλος σ' αυτα ειπα να φτιαξω αυτο το θεμα πριν κανω οποιαδηποτε κινηση.

Καταρχας η χρηση που θελω ειναι για gaming (counter strike global offensive, assassins creed odysey) ταινιες, χρηση ιντερνετ, λιγο απ ολα.. δεν θελω καποιο τρελο συστημα, ενα οικονομικο μεν αλλα και συχγρονο απ την αλλη..

Επειδη εχω να ασχοληθω πολλα χρονια και γενικα δεν γνωριζω τι γινεται τωρα στην αγορα, εψαξα λιγο και ειδα απο κριτικες και απο θεμα ρευστου πως καλη επιλογη θα ειναι οι επεξεργαστες Ryzen.

To budget δεν θελω να ξεπερναει τα 450 ευρω .

Οποτε εχουμε και λεμε..

Για CPU το ερωτημα μου ειναι αν αξιζει καλυτερα να παρω μια με ενσωματωμενη καρτα γραφικων η χωρις και να παρω μια ξεχωριστα Η αν αξιζει να κρατησω αυτην που εχω ακομα για καποιο καιρο και αν θα εχει καποιες αποδοσεις...  Οποτε ειμαι μεταξυ της Ryzen 5 2600 (γυρω στα 160€) που δεν εχει καρτα γραφικων και της Ryzen 3 2200G (110€) που εχει ενσωματωμενη καρτα και που ειδα οτι εχει και πολυ καλες κριτικες. Θα δω τεραστια διαφορα αν παρω την ακριβοτερη μαζι με καρτα γραφικων?

Για MOTHERBOARD, Motherboard Asus Rog Strix B350-F Gaming (γυρω στα 120€) τωρα δεν γνωριζω αν εχουν καποια σχεση οι ταχυτητες MHz της μητρικης μαζι με τις CPU και της μνημης ram.. πρεπει να συμπιμπτουν οι αριθμοι?

για RAM G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz

Ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

assassins creed odysey

Εκει με εχασες λιγο οταν καθεσαι και μιλας για ενσωματωμενη καρτα γραφικων.

Για τι αναλυσεις μιλαμε;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Salvation81 είπε

assassins creed odysey

Εκει με εχασες λιγο οταν καθεσαι και μιλας για ενσωματωμενη καρτα γραφικων.

Για τι αναλυσεις μιλαμε;

Χαχα θέλω να παίξω το συγκεκριμένο γιατί πριν από αρκετά χρόνια ήμουν μεγάλος φαν των ac και είπα να θυμηθώ λιγο τα παλιά 😁. Πιο πολύ είμαι του online gaming και πιο συγκεκριμένα cs go. Αν μπορώ να παίξω το odyssey με τα πιο χαμιλα γραφικά καλώς, αν όχι δεν πειράζει δεν θα ξοδευτω κιόλας για ένα παιχνίδι... 

Δημοσ.

Αφου θελεις το PC για παιχνιδια εγω θα σου ελεγα να επενδυσεις τα χρηματα σου σε καρτα γραφικων μονο. Ναι θα φας ενα αρκετα καλο bottleneck λογο επεξεργαστη αλλα στο τελος η καρτα ειναι που μετραει για τα παιχνιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε Lioner εδω δεν θα παρεις συμβουλες γιατι δημιουργησες το θεμα σε λαθος κατηγορια. Να ανοιξεις ενα καινουργιο νημα με τα ιδια που εγραψες στην κατηγορια Νεα Συστηματα και Αναβαθμισεις ωστε να μην τα ξαναγραφεις απο την αρχη και να στειλεις ενα μυνημα στον mod να διαγραψει το παρων.

Εκει θα σου απαντησουν πολλοι και εμπειροι χρηστες.

Ενα γενικο σχολιο. Το συστημα σου ειναι πολυ παλιο ακομη και για ελαφρυ gaming. Η  περιγραφη της καρτας γραφικων σου δεν ειναι σαφης. Η σειρα  ATI AMD Radeon R7 200 Series εχει πολλα  μοντελα ,οχι μονο ενα και αλλες ηταν καλουτσικες και αλλες  αδυναμες. Παντως δυστυχως πρεπει να πουλησεις/χαρισεις το αρχαιο τωρινο και να αγορασεις καινουργιο. Εναλλακτικα μπορει να βρεις στις αγγελιες ευκαιριες και να χτισεις κατι καλο με λιγα χρηματα. Gaming με core 2 duo ομως ξεχασε το. Μιλαμε για επεξεργαστη  12αετιας και διπυρηνο οταν στην εποχη μας αρχιζουν και ειναι ανεπαρκεις οι τετραπυρηνοι.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
2 ώρες πριν, benign είπε

Φιλε Lioner εδω δεν θα παρεις συμβουλες γιατι δημιουργησες το θεμα σε λαθος κατηγορια. Να ανοιξεις ενα καινουργιο νημα με τα ιδια που εγραψες στην κατηγορια Νεα Συστηματα και Αναβαθμισεις ωστε να μην τα ξαναγραφεις απο την αρχη και να στειλεις ενα μυνημα στον mod να διαγραψει το παρων.

Εκει θα σου απαντησουν πολλοι και εμπειροι χρηστες.

Ενα γενικο σχολιο. Το συστημα σου ειναι πολυ παλιο ακομη και για ελαφρυ gaming. Η  περιγραφη της καρτας γραφικων σου δεν ειναι σαφης. Η σειρα  ATI AMD Radeon R7 200 Series εχει πολλα  μοντελα ,οχι μονο ενα και αλλες ηταν καλουτσικες και αλλες  αδυναμες. Παντως δυστυχως πρεπει να πουλησεις/χαρισεις το αρχαιο τωρινο και να αγορασεις καινουργιο. Εναλλακτικα μπορει να βρεις στις αγγελιες ευκαιριες και να χτισεις κατι καλο με λιγα χρηματα. Gaming με core 2 duo ομως ξεχασε το. Μιλαμε για επεξεργαστη  12αετιας και διπυρηνο οταν στην εποχη μας αρχιζουν και ειναι ανεπαρκεις οι τετραπυρηνοι.

Σ ευχαριστω! Σχετικά με τον υπολογιστή μου το γνωρίζω αν ήταν δεν θα δημιουργούσα καν το τοπικ αυτό 🙂 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...