Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουμπας 200 ευρουλινια στον Apple genius (δεν θα πηγαινες το Μερτσεντες στον Μπαμπη τον φαναρτζη) και στο καθαριζει 1 φορα τον χρονο. Στο κάτω κάτω apple είναι, θα είναι πιο ανθεκτικό στην σκόνη.

Ποσα χρονια λες να κρατήσεις το μακμπούκ? Αν δεν εισαι lower class φτωχοζητουλας, θα αναβαρθμίσεις σε 1 η 2 χρόνια

Γιατι το κανουμε τοσο μεγαλο θέμα?

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα τι λετε τωρα;;; Η apple το εκανε εσκεμμένα αυτο για ενα πιο καθαρό σπιτι!

ειναι απλό, η σκονη μπαίνει και συλλέγετε σε ειδικές υποδοχές μεσα στα προιοντα της με αποτέλεσμα να μην μολύνει το σπιτι σας.

φοβερο ε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Lezantas26 said:

ναι ειχαν φιλτρα οταν τα ανοιξα. εσυ δηλαδη με ποιον αλλο τροπο θαρεις δε θα βγαζα "ποντικους" απο μεσα αν δεν ειχαν?

Δεν έχω ιδέα. Αλλά επίσης έχω μάθει να μην κάνω υποθέσεις όταν μπορώ να είμαι σίγουρος. Στην προκειμένη, ρωτώντας.

επισης το μηλο, οπως και ολες οι εταιριες, αμα της ερχεται πιο φτηνο να μην ασχοληθει με φιλτρα δεν θα ασχοληθει

Υπεραπλουστευμένη τοποθέτηση η οποία οδηγεί πολλά χιλιόμετρα άουτ. Και η Mercedes αν δε βάλει δερμάτινο σαλόνι θα της βγει φτηνότερα, αλλά βάζει. Αν δε βάλει στάνταρ εξοπλισμό ΧΥΖ θα βγει φτηνότερα, αλλά βάζει. Μάλλον υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που μπαίνουν στην εξίσωση για ένα premium brand εκτός από το κόστος.

εστω λοιπον εχουν φιλτρα (δεν ξερω δεν κοιταξα ακομα, ισως αργοτερα) αλλα ειναι ανεπαρκη ή ο σχεδιασμος γενικα επιτρεπει στη σκονη να παει σε σημεια που δε πρεπει, ειναι βασιμες οι κατηγοριες ή οχι?

Αν ρωτάς εμένα, οι κατηγορίες για να είναι βάσιμες θα πρέπει να έχουν όλα τα αυτοκίνητα στο δρόμο ABS εκτός από το δικό σου, και να σκοτωθείς επειδή δεν είχες.

Αν ο σχεδιασμός είναι κακός και το προϊόν ως αποτέλεσμα δεν είναι καλό, αυτό λέγεται κακό προϊόν: περαστικά και την άλλη φορά να αγοράσεις από αλλού.

Επεξ/σία από defacer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, defacer είπε

Δεν έχω ιδέα. Αλλά επίσης έχω μάθει να μην κάνω υποθέσεις όταν μπορώ να είμαι σίγουρος. Στην προκειμένη, ρωτώντας.

Υπεραπλουστευμένη τοποθέτηση η οποία οδηγεί πολλά χιλιόμετρα άουτ. Και η Mercedes αν δε βάλει δερμάτινο σαλόνι θα της βγει φτηνότερα, αλλά βάζει. Αν δε βάλει στάνταρ εξοπλισμό ΧΥΖ θα βγει φτηνότερα, αλλά βάζει. Μάλλον υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που μπαίνουν στην εξίσωση για ένα premium brand εκτός από το κόστος.

Αν ρωτάς εμένα, οι κατηγορίες για να είναι βάσιμες θα πρέπει να έχουν όλα τα αυτοκίνητα στο δρόμο ABS εκτός από το δικό σου, και να σκοτωθείς επειδή δεν είχες.

Αν ο σχεδιασμός είναι κακός και το προϊόν ως αποτέλεσμα δεν είναι καλό, αυτό λέγεται κακό προϊόν: περαστικά και την άλλη φορά να αγοράσεις από αλλού.

εχεις δικιο για το πρωτο και συγνωμη τοτε για την απαντηση μου. 

για το τελευταιο, αν και δεν συμφωνω, καταλαβαινω τι εννοεις και δε μπορω να διαφωνησω. στη τελικη γι αυτο υπαρχουν τα δικαστηρια, ας βρουν αυτα την απαντηση :P

το δευτερο τωρα δεν ειναι απλουστευμενο, ειναι η αληθεια. αμα η μερσεντες μπορουσε να σου πουλησει ενα yugo στα ιδια λεφτα που πουλαει τωρα τα ακριβα της αμαξια, θα το εκανε. απο κει και περα ειναι που δινει σημασια η καθε εταιρια για να σε τραβηξει, διοτι προφανως δεν θα το αγοραζες το yugo, χωρις αυτο να σημαινει δε κανει περικοπες ακομα και σ αυτα.

πχ το μηλο σου λεει το γυαλι της καμερας ειναι ζαφυρι, δε σ λεει ομως οτι η ποιοτητα του δεν εχει καμια σχεση με αλλα. αντιστοιχα και η μερσεντες τι δερμα ειναι, τι επεξεργασια εχει υποστει, με τι τροπο εχει ραφτει, κλπ. θυμαμαι βιντεακι (της φερραρι νομιζω) που εξηγουσε τι κανουν στα δικα τους σαλονια, που βρισκουν το δερμα, ποιος τα ραβει, κλπ και ηταν πολυ εντυπωσιακα. αρα δερματινο σαλονι και η μερσεντες και η (φερραρι?), εχουν ομως καμια σχεση μεταξυ τους? εχει κανει καποιος περικοπες?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
39 minutes ago, Lezantas26 said:

αμα η μερσεντες μπορουσε να σου πουλησει ενα yugo στα ιδια λεφτα που πουλαει τωρα τα ακριβα της αμαξια, θα το εκανε. απο κει και περα ειναι που δινει σημασια η καθε εταιρια για να σε τραβηξει, διοτι προφανως δεν θα το αγοραζες το yugo, χωρις αυτο να σημαινει δε κανει περικοπες ακομα και σ αυτα.

Δεν είναι ντιπ χαζοί εκεί στις εταιρίες. Μπορούν να καταλάβουν ότι ακόμα κι αν καταφέρουν να σου πουλήσουν Yugo για Mercedes σήμερα, θα είναι και το τελευταίο πράγμα που θα σου πουλήσουν με αυτούς τους όρους.

Όπως και να χει αυτό δεν είναι η ουσία του θέματος, ούτε και το πότε θεωρεί καθένας μας ότι θα είχε βάση η αγωγή, οπότε ok.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσο πιο κατω θα πεσει αυτη η εταιρια ρε παιδια? Τραγικη ποιοτητα σε οτι βγαζει και τσιγκουνευετε απο ανταπτορες μεχρι φιλτρα για mac tvn 2500 ευρω. Χαιρομαι που εχει χασει 250δις την τελευταια βδομαδα και ελπιζουμε και πιο κατω μιας και δεν αξιζει σε καμια περιπτωση πανω απο 1-2 δις ολη η εταιρια με τα καραγκιοζιλικια που κανει τα τελευταια 10 χρονια.

Στις 30/11/2018 στις 9:48 ΜΜ, Kris_Lyn είπε

Ισχυρίστηκε πουθενά η Apple ότι οι υπολογιστές της δεν μαζεύουν σκόνη ή ότι έχουν φίλτρα; Φαντάζομαι όχι. Άρα με ποιο σκεπτικό η μήνυση; Ούτε εξαπάτησε κάποιον στην προκειμένη, ούτε πούλησε κάποιο προϊόν ως κάτι άλλο απ' αυτό που είναι. Το φίλτρο δεν είναι υποχρεωτικό, δεν θέλανε, δεν το βάλανε. Το ότι είναι υπερκοστολογημένα τα προϊόντα της γι' αυτό που προσφέρουν το ξέρουμε εδώ και χρόνια, αλλά μήνυση επειδή μαζεύει σκόνη μου ακούγεται λίγο αστείο.

Ρε συ ενα laptopaki 11ιντσο απο plaisio ειχα παρει το 2010 στα 300 ευρω ακομα και σημερα ειναι σαν καινουργιο και δουλευει αρκετα. Κανενας λεκες οπως το πηρα την πρωτη μερα. Η γυφτια της apple δεν εχει οριο πραγματικα.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να μου στελνει καποια ειδοποιηση το ινσομνια σε οτι ειδηση αφορα apple ? Εχω παιθανει με κατι σχολια αλλα τωρα βλεπω εχει τελειωσει το γλεντι 😕 αργα ηρθα παλι.

Δημοσ.

Καλα εχουν γραφτει απειρα μαργαριταρια εδω μεσα. Εσεις που δεν εχετε ιδεα τι ειναι ενα φιλτρο και που μπορει να τοποθετηθει μην γραφετε αρλουμπες ,παιξτε καλυτερα με το iphone σας 😛

Δημοσ.
3 hours ago, Arkin said:

Χαιρομαι που εχει χασει 250δις την τελευταια βδομαδα και ελπιζουμε και πιο κατω μιας και δεν αξιζει σε καμια περιπτωση πανω απο 1-2 δις ολη η εταιρια

Καθαρά κέρδη τριμήνου Apple πριν ένα χρόνο: 10.7 δισεκατομμύρια.

Μέγιστη αξία ολόκληρης της εταιρείας σύμφωνα με πραγματογνώμονες του insomnia: 2 δισεκατομμύρια.

https://www.macrumors.com/2017/11/02/earnings-4q-2017/

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, defacer είπε

Καθαρά κέρδη τριμήνου Apple πριν ένα χρόνο: 10.7 δισεκατομμύρια.

Μέγιστη αξία ολόκληρης της εταιρείας σύμφωνα με πραγματογνώμονες του insomnia: 2 δισεκατομμύρια.

https://www.macrumors.com/2017/11/02/earnings-4q-2017/

Βλέπουμε σε κάποια χρόνια. Τα 250 δις που έχασε σε 1 βδομάδα δεν τα λες λίγα και θα δούμε και μελλοντικά πως θα τα πάει. Υπερτιμημένα προϊόντα έβγαζε πάντα όσο ο κόσμος αντιλαμβάνεται το δούλεμα την κάνει για αλλού. 

Δημοσ.
3 minutes ago, Arkin said:

Βλέπουμε σε κάποια χρόνια. Τα 250 δις που έχασε σε 1 βδομάδα δεν τα λες λίγα και θα δούμε και μελλοντικά πως θα τα πάει. Υπερτιμημένα προϊόντα έβγαζε πάντα όσο ο κόσμος αντιλαμβάνεται το δούλεμα την κάνει για αλλού. 

Τι βλέπουμε σε κάποια χρόνια; Το ότι η τιμή που δίνεις σήμερα για όλη την εταιρία είναι περίπου ίση με τα καθαρά της κέρδη μέσα σε δύο βδομάδες;

Δε λέω, παίρνω το ρίσκο να τελειώσει ο κόσμος την άλλη βδομάδα και να μπω μέσα, αλλά να σου πω την αλήθεια θα τα έδινα.

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, defacer είπε

Τι βλέπουμε σε κάποια χρόνια; Το ότι η τιμή που δίνεις σήμερα για όλη την εταιρία είναι περίπου ίση με τα καθαρά της κέρδη μέσα σε δύο βδομάδες;

Δε λέω, παίρνω το ρίσκο να τελειώσει ο κόσμος την άλλη βδομάδα και να μπω μέσα, αλλά να σου πω την αλήθεια θα τα έδινα.

Και λίγη υπερβολή δεν κάνει κακό προφανώς ως hater θα ήθελα μια εταιρεία όπως η Apple να φτάσει τόσο χαμηλά. 

Δημοσ.

Πιστεύω οτι μάλλον δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα.

Ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει και να λέει τι παραπάνω θα μπορούσε να βάλει στις συσκευές του ένας κατασκευαστής για να αποφύγω να συμβούν διάφορα πράγματα.

Ο κατασκευαστής θα σου πει αυτό το προϊόν πουλάω εγώ αν δεν σου αρέσουν τα προϊόντα μου και θεωρείς οτι θα βρεις κάτι καλύτερο αγόρασε την συσκευή σου από άλλον.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο της υπόθεσης για μένα είναι αν οι βλάβες λόγω σκόνης καλύπτονται από την applε, μπορεί να πατήσουν εκεί και να πούνε δεν γίνεται να βγαίνει εκτός εγγύησης και ως εταιρεία να μην κάνεις τίποτα για να προστατευθεί η συσκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...