Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, odypapa1 είπε

Αφήστε την apple....αυτός εδώ έχει turbo-x..Λιντσάρετέ τον!! 😁😁😁

το ριμάδι 15 χρόνια το έχω ακόμα λειτουργεί μια χαρά btw για turbo-x είναι συλλεκτικό αν δουλεύει μετά απο τόσα χρόνια.

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, defacer είπε

Θέλεις να πεις ότι ο άνθρωπος που θεωρήθηκε ικανός για CEO της Microsoft και που είχε στα χέρια του τα σχετικά δεδομένα ήξερε actually τι έκανε καλύτερα από τους κράχτες του internet; Μίλα ξεκάθαρα Βίρνα!

Ειλικρινής ερώτηση, έτσι κάνουν όλοι; Θέλω να πω δεν ανοίγω τα laptops μου να δω αν έχουν φίλτρα, αλλά η λογική λέει πως αν υπάρχει φίλτρο και κάνει δουλειά τότε η σκόνη θα πρέπει να μαζεύεται πάνω στο φίλτρο. Αλλά δεν έχω προσέξει ποτέ μαζεμένη σκόνη εξωτερικά από κανένα λάπτοπ στην εισαγωγή του αέρα.

Επίσης, αν κάνεις ένα Google βλέπεις πως υπάρχουν πολλά τέτοια προϊόντα στην αγορά. Αν όλοι το έχουν ενσωματωμένο τότε αυτά σε ποιον απευθύνονται;

Ξαναλέω, ειλικρινής ερώτηση. Ούτε ένας στους δέκα που κράζουν δεν είδα να το αναρωτιέται αυτό φωναχτά.

να σ πω, οταν ασχολιομουν μ αυτα ειχα ανοιξει για να καθαρισω λιγα dell, hp, toublo-x, acer και toshiba και ηταν αρκετα καθαρα μεσα. λενοβο αν και δεν εχω δει απο κοντα βγαζει επαγγελματικη σειρα που ειναι αντοχικη σε νερα σκονες κραδασμους, οποτε λογικα.. 

δε ξερω αμα το κανουν για ολες τις συσκευες ή μονο στις πιο ακριβες σειρες, αλλα λιγο πολυ ολοι εχουν προσεξει το θεμα σκονη. 

μ ολα αυτα μου θυμισες δεν εχω καθαρισει το πισι απο τοτε (3+ χρονια) και τα φιλτρα βλεπω τωρα εχουν γινει πια μαλλινα. δε ξερω αμα πρεπει να διαταραξω το οικοσυστημα που χει δημιουργηθει μεσα...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

να σ πω, οταν ασχολιομουν μ αυτα ειχα ανοιξει για να καθαρισω λιγα dell, hp, toublo-x, acer και toshiba και ηταν αρκετα καθαρα μεσα. λενοβο αν και δεν εχω δει απο κοντα βγαζει επαγγελματικη σειρα που ειναι αντοχικη σε νερα σκονες κραδασμους, οποτε λογικα.. 

δε ξερω αμα το κανουν για ολες τις συσκευες ή μονο στις πιο ακριβες σειρες, αλλα λιγο πολυ ολοι εχουν προσεξει το θεμα σκονη. 

μ ολα αυτα μου θυμισες δεν εχω καθαρισει το πισι απο τοτε (3+ χρονια) και τα φιλτρα βλεπω τωρα εχουν γινει πια μαλλινα. δε ξερω αμα πρεπει να διαταραξω το οικοσυστημα που χει δημιουργηθει μεσα...

Θα πρέπει να πάρεις άδεια από την φιλοζωική της γειτονιάς σου. 😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, midimod είπε

Όσο πάει γίνεται και καλύτερο...
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που τα μοντέλα του '11 και του '12, ακόμα κυκλοφορούν και τα ζητάει ο κόσμος...

Είναι ότι πιο φτηνό μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος με MacOS. Δεν είναι καλύτερα από τα καινούργια απλά έχουν όλα τα ports που χρειάζεται ένας επαγγελματίας και αναβαθμίζονται στην RAM και στους δίσκους. Προσωπική μου άποψη, ότι έχει Discreet GPU από την Apple αργά ή γρήγορα θα χαλάσει. 'Οποιος προτιμάει να αγοράζει μηχάνημα του 2011 Macbook Pro 15 σε σχέση με ένα μοντέρνο Workstation λαπτοπ είναι απλά ηλίθιος, γιατί όλα τα Logic boards έχουν το χειρότερο thermal stress και θα χαλάσουν πάνω στο τετράμηνο.  

Πάντως αυτό με τα φίλτρα είναι λίγο too much, δεν έχω δει λαπτοπ άλλου κατασκευαστή να έχει φίλτρα, ακόμα και ακριβά μηχανήματα όπως Precision, Zbook, X1. Να ξεκινούσαν μια δικαστική διαμάχη, για τους liquid sensors που έχουν τα logic boards, που ενεργοποιούνται με την υγρασία (του δωματίου) και όχι μόνο με υγρό, θα το θεωρούσα πιο λογικό.

Επεξ/σία από Xzidique
  • Like 1
Δημοσ.

Μα η apple έχει καινοτομήσει ήδη σε αυτόν τον τομέα. Καλύπτει με την οθόνη τους αεραγωγούς, έτσι ρουφάει την σκόνη απ την οθόνη. Τι;;; Όχι;;; :(

Πέραν πλάκας τώρα. Σκόνη ο ανεμιστήρας θα ρουφήξει θες δεν θες και στην τελική αν δεν μπει μέσα θα φράξει το φίλτρο όπως και σε όλα τα laptops. Όσον αφορά την οθόνη μάλλον από αλλού μπάζει.
Όπως και να χει σκάστε ένα 50€ στο πλησιέστερο apple store να σας το καθαρίσουν :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, odypapa1 είπε

Αφήστε την apple....αυτός εδώ έχει turbo-x..Λιντσάρετέ τον!! 😁😁😁

Μερικοί ρε φίλε γουστάρουμε να βάζουμε "φίλτρα" και στις εισαγωγές και στις εξαγωγές

Επεξ/σία από pseira
Λάθος κουοτ
Δημοσ.
3 hours ago, Lezantas26 said:

να σ πω, οταν ασχολιομουν μ αυτα ειχα ανοιξει για να καθαρισω λιγα dell, hp, toublo-x, acer και toshiba και ηταν αρκετα καθαρα μεσα.

Δε ρώτησα αν ήταν καθαρά μέσα. Ρώτησα αν είναι στάνταρ όλοι να βάζουν φίλτρα και η Apple δε βάζει. Γιατί αν δεν είναι έτσι, και η καταγγελία και το μισό θρεντ είναι ένα μάτσο μαλακίες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, defacer είπε

Δε ρώτησα αν ήταν καθαρά μέσα. Ρώτησα αν είναι στάνταρ όλοι να βάζουν φίλτρα και η Apple δε βάζει. Γιατί αν δεν είναι έτσι, και η καταγγελία και το μισό θρεντ είναι ένα μάτσο μαλακίες.

δεν χρειαζεται να σου πω εγω, give it another go και θα καταλαβεις μονος σου την απαντηση

μπορεις παντα να μπεις στη σελιδα του ifixit και να δεις εικονες απο διαφορα λαπτοπ και να δεις μονος σου. τα πρωτα 2-3 που βρηκα μπροστα μου εχουν παντως, μετα βαρεθηκα να ψαχνω να βρω αμα δεν υπαρχει το αυτονοητο..

Δημοσ.
4 minutes ago, Lezantas26 said:

δεν χρειαζεται να σου πω εγω, give it another go και θα καταλαβεις μονος σου την απαντηση

Εδώ είναι μια καλή στιγμή να πω τι μου έχει μάθει η ζωή.

Μου έχει μάθει πως όταν κάποιος ισχυρίζεται κάτι, και τον ρωτάς αλήθεια το έχεις δει αυτό που λες ο ίδιος, και αντί να σου πει μια λέξη "ναι" αρχίσει να λέει την ιστορία της ζωής του χωρίς να το επιβεβαιώνει ξεκάθαρα, σου λέει μαλακίες.

Δεν ξέρω τι ισχύει για τα φίλτρα, αλλά αυτό ισχύει σίγουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, defacer είπε

Εδώ είναι μια καλή στιγμή να πω τι μου έχει μάθει η ζωή.

Μου έχει μάθει πως όταν κάποιος ισχυρίζεται κάτι, και τον ρωτάς αλήθεια το έχεις δει αυτό που λες ο ίδιος, και αντί να σου πει μια λέξη "ναι" αρχίσει να λέει την ιστορία της ζωής του χωρίς να το επιβεβαιώνει ξεκάθαρα, σου λέει μαλακίες.

Δεν ξέρω τι ισχύει για τα φίλτρα, αλλά αυτό ισχύει σίγουρα.

οτι δε θελω να απαντησω σοβαρα σ αυτονοητες ερωτησεις διοτι το θεωρω πλεον οτι παιζουμε, δε παιζει δηλαδη?

και τεσπα, γιατι δε μπαινεις στο κοπο να κανεις αυτο που σου ειπα? ifixit και τσεκαρε φωτος με τα ιδια σου τα ματια. απο κει και περα αμα δεν εχεις χρονο ή βαριεσαι ή δε ξερω τι, εγω τι να κανω δηλαδη?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, anamenos είπε

Παρεμπιπτόντως και σύμφωνα με την Google, η Microsoft έχει πάλι μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από την Apple. 851 Billion έναντι 847 Billion. Τελικά δεν του άξιζε τόσο κράξιμο του Ινδού που σκότωσε το Windows Phone. 

https://www.google.com/search?ei=QT0CXPjUCufKrgTrtYLQCQ&q=apple+market+cap&oq=&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.1.1.35i39l5.0.0..23332...2.0..0.0.0.......0....1.......5.d4Nz45cI9X4

https://www.google.com/search?ei=Lz0CXMG8C6LRrgSp0prgAQ&q=microsoft+market+cap&oq=Mi&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.1.0.35i39l3j0i67l2.290170.290382..291336...2.0..0.183.347.0j2......0....1.......5.yy-DiJHhYek

τοχα πει απο την αρχη οτι ο Ινδος ειναι γατονι και πως αν δεν βρει αντισταση απο το παλαιολιθικο exec council, θα αναστησει την εταιρεια.

αυτο που κανει ουσιαστικα ο Ινδος, και ηταν ανεκαθεν η μεγαλη δυναμη της ΜΣ, ειναι να αναπροσαρμοζει την επιχειρηματικη πολιτικη της ανα πασα στιγμη. απετυχε το WP και πεφτουν οι πωλησεις του desktop PC? βουρ στο clouding. εστιαση στα business tablets. συνεργασιες με Google και Apple. στηριξη του open source και Linux. ακομη και το ημιαποτυχημενο XBOX δεν το εχουν αφησει στη μοιρα του,  επενδυουν σοβαρα σε αυτο γιατι καταλαβαινουν ποσο σημαντικη πλατφορμα ειναι. κοκ.

και αυτο δεν το λεω εγω. θυμαμαι που διαβαζα παλια ενα αρθρο, στο Wired νομιζω, για το τι ακριβως κανει την MS τον κυριαρχο της ΙΤ βιομηχανιας. και ηταν αυτη η προσαρμοστικοτητα της. και ειχε φερει ως παραδειγμα την αποτυχια του MSN και το πως η MS αλλαξε αμεσα ολοκληρο το αρχικο business plan της για την υπηρεσια, ωστε να ικανοποιησει αλλους στοχους και να μην παει χαμενη. και αυτο ειναι το μεγαλο ατου του Ινδου. ο γερολυκος Gates κατι ηξερε που τον προτεινε για CEO.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, ZahosDoganos είπε

Το πιο εξωφρενικό είναι ότι τα θεωρούν προϊόντα premium μερικοί ακόμα, τοπ quality κλπ κλπ 

το πιο αστείο όλων είναι ότι και να τους  πουν για την αγαπημένη τους εταιρία έχουν  "σοβαρά " επιχειρήματα να απαντήσουν κάθε φορά 🤣 έτσι είναι άμα έχεις σκάσει ένα σωρό λεφτά  για το δήθεν TOP quality product   και είσαι τάχα   "ποιοτικός" αγοραστής   ότι και να σου λένε   συνεχίσεις να πιστεύεις πως ακόμη υπάρχουν δεινόσαυροι 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε

Μετά το θάνατο του Jobs έχει πάρει τον κατήφορο η Απλ.

Για την ακριβεια η χρηματιστηριακη της αξιας αυξηθηκε, η ρευστοτητα αυξηθηκε και οι πωλησεις iphone μεγαλωσαν.. Μεχρι φετος :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...