Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Ε ναι. Τι ειναι εκει στην Apple, τιποτα ερασιτεχνες??? οι ανθρωποι εχουν το καλυτερο r&d.

τωρα πως γινεται να ειναι συνεχως στα ορια του ο επεξεργαστης (90c+), δεν μπορω να το καταλαβω. Λογικα fake reviews/videos γιατι ειναι haters.

Μου αρέσει που ρωτάς κι απαντάς μόνος σου. Έχει ενδιαφέρον η παράσταση. 🍿

Επεξ/σία από kriosgr
  • Thanks 2
  • Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Markantonis είπε

Αργά και σταθερά ο Cook καταστρέφει το όνειρο του Jobs, μια εταιρία με προϊόντα που άλλοτε ήταν αξιόπιστα. Βγάλτε τον στην σύνταξη να ησυχάσουμε.

Πές μου μένεις να σε κεράσω ένα καφε. Σωστότατος. Αυτή τη μπιζνομούρα τον Τίμη τον Κουκ, στο λαιμό μου έχει κάτσει!

Επεξ/σία από KostasMulti
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dolph είπε

Περιμένω νέα γενιά nicknames τύπου Askonistos.

ΥΓ. Είναι πολύ λεβιέδες εκεί στην Μηλιά...

Α σ΄ακούσει κάνας Χανιώτης και α στην ανάψει κοπέλι! 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

να βαλουν φιλτρα στην εισαγωγη οπως κανουν ολοι?

εσυ αμα ειχες μερσεντες και δεν ειχε φιλτρα θα ρωταγες τετοιες χαζαμαρες για μπραβους?

υγ. ναι ξερω ακομα μια συγκριση αυτοκινητων, αλλα δεν ειναι αυτονοητο να υπαρχουν φιλτρα?

αν διαβασεις τα σχολια, υπαρχουν ακομα και συμφορουμιτες που συναντησαν προβλημα, οποτε ισχυει καννονικα αυυο που παν οτι εχουν επηρεαστει πολλοι. ανετα λοιπον η "μαζικη" αγωγη μπορει να γινει μαζικοτατη

Αρχικά στο λάπτοπ πως να μπει το φίλτρο? Άντε στο imac μπορούν να βάλουν (αν και εκεί θα βγούνε και θα πούνε τι κακογουστια είναι αυτή ) .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρεμπιπτόντως και σύμφωνα με την Google, η Microsoft έχει πάλι μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από την Apple. 851 Billion έναντι 847 Billion. Τελικά δεν του άξιζε τόσο κράξιμο του Ινδού που σκότωσε το Windows Phone. 

https://www.google.com/search?ei=QT0CXPjUCufKrgTrtYLQCQ&q=apple+market+cap&oq=&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.1.1.35i39l5.0.0..23332...2.0..0.0.0.......0....1.......5.d4Nz45cI9X4

https://www.google.com/search?ei=Lz0CXMG8C6LRrgSp0prgAQ&q=microsoft+market+cap&oq=Mi&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.1.0.35i39l3j0i67l2.290170.290382..291336...2.0..0.183.347.0j2......0....1.......5.yy-DiJHhYek

Επεξ/σία από anamenos
Δημοσ.
11 ώρες πριν, georgepppo είπε

εχω turbo-x με φίλτρο.......

μόνο στις εισαγωγές έχει νόημα , απο τεχνικής άποψης όπου έχω δει σύστημα ψύξης, κλιματισμού, pc και ότι θες μόνο στην εισαγωγή αέρα, στην εξαγωγή τι νόημα έχει να μην πετάξει σκόνη έξω ? τσάμπα θα κόβει ροή.

Αφήστε την apple....αυτός εδώ έχει turbo-x..Λιντσάρετέ τον!! 😁😁😁

Δημοσ.
17 minutes ago, anamenos said:

Ο καράφλας το σκότωσε, όχι ο Ινδός. Ο Ινδός απλώς τέλεσε την κηδεία.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μήπως δεν είναι ελάττωμα και είναι feature;

Είναι Feature για να ζεσταίνεσαι το χειμώνα. Κάνεις κ ένα σερβάκι μετά με το 600 άρι κ θα ναι σα να μπαίνει η άνοιξη!! Όποιος αγόρασε είχε πρόγραμμα!!

Δημοσ.
47 minutes ago, anamenos said:

Τελικά δεν του άξιζε τόσο κράξιμο του Ινδού που σκότωσε το Windows Phone. 

Θέλεις να πεις ότι ο άνθρωπος που θεωρήθηκε ικανός για CEO της Microsoft και που είχε στα χέρια του τα σχετικά δεδομένα ήξερε actually τι έκανε καλύτερα από τους κράχτες του internet; Μίλα ξεκάθαρα Βίρνα!

9 hours ago, Lezantas26 said:

να βαλουν φιλτρα στην εισαγωγη οπως κανουν ολοι?

Ειλικρινής ερώτηση, έτσι κάνουν όλοι; Θέλω να πω δεν ανοίγω τα laptops μου να δω αν έχουν φίλτρα, αλλά η λογική λέει πως αν υπάρχει φίλτρο και κάνει δουλειά τότε η σκόνη θα πρέπει να μαζεύεται πάνω στο φίλτρο. Αλλά δεν έχω προσέξει ποτέ μαζεμένη σκόνη εξωτερικά από κανένα λάπτοπ στην εισαγωγή του αέρα.

Επίσης, αν κάνεις ένα Google βλέπεις πως υπάρχουν πολλά τέτοια προϊόντα στην αγορά. Αν όλοι το έχουν ενσωματωμένο τότε αυτά σε ποιον απευθύνονται;

Ξαναλέω, ειλικρινής ερώτηση. Ούτε ένας στους δέκα που κράζουν δεν είδα να το αναρωτιέται αυτό φωναχτά.

• Like 1
Δημοσ.

13 ώρες πριν, Kris_Lyn είπε

Ισχυρίστηκε πουθενά η Apple ότι οι υπολογιστές της δεν μαζεύουν σκόνη ή ότι έχουν φίλτρα; Φαντάζομαι όχι. Άρα με ποιο σκεπτικό η μήνυση; Ούτε εξαπάτησε κάποιον στην προκειμένη, ούτε πούλησε κάποιο προϊόν ως κάτι άλλο απ' αυτό που είναι. Το φίλτρο δεν είναι υποχρεωτικό, δεν θέλανε, δεν το βάλανε. Το ότι είναι υπερκοστολογημένα τα προϊόντα της γι' αυτό που προσφέρουν το ξέρουμε εδώ και χρόνια, αλλά μήνυση επειδή μαζεύει σκόνη μου ακούγεται λίγο αστείο.

Μακάρι να ήταν τόσο απλή η δικαιοσύνη...Δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά γίνονται στην Αμερική! Πάρτε μια ιδέα https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/813665/oi-pio-exofrenikes-kai-geloies-minuseis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...