Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σοβαρευτείτε, μιλάμε για τον Αλέξη Κούγια της Αμερικής..Τα ίδια είχε κάνει κάπου το 2006-7-8 δε θυμάμαι, ότι και καλά προκαλεί προβλήματα στα αυτιά το ipod και πήρε ξέρετε τι από το δικαστήριο.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, laradoomed123 είπε

Παιδιά σοβαρευτείτε, μιλάμε για τον Αλέξη Κούγια της Αμερικής..Τα ίδια είχε κάνει κάπου το 2006-7-8 δε θυμάμαι, ότι και καλά προκαλεί προβλήματα στα αυτιά το ipod και πήρε ξέρετε τι από το δικαστήριο.

Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά εγώ πιστεύω ότι είναι μεμονωμένο το περιστατικό.Μονο 3 άτομα έκαναν μήνυση και αυτοί από 3 διαφορετικές πολιτείες!Πως βρήκαν τον ίδιο δικηγόρο?μάλλον στημένο είναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά ντρέπομαι για λογαριασμό όσων κατόχων έκαναν μήνυση στην απλ, γιατί τους χρεώνει λέει 600 δολάρια για την επισκευή των συσκευών τους.
Πού καταντήσαμε, απλ παίρνουν, δεν παίρνουν καμιά κινεζιά, από κάτι τέτοιους πελάτες χάνει το κύρος της η απλ…
Παίρνουν άιφον και δεν έχουν λεφτά για κάρτα, παίρνουν μάκμπουκ και δεν έχουν λεφτά για την επισκευή.
Στο καλό, δε θα στενοχωρηθεί κανείς, πάμε απλάρα!

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Sad 2
Δημοσ.

Μισό ρε παιδιά... ελάτωμα λέει που πλήττει εκατομμύρια υπολογιστές της. Τώρα δηλαδή πρέπει να πιστέψουμε κάτι τέτοιο? Δεν ξέρω αλλά προσωπικά είναι από τα πιο σουρεάλ άρθρα που έχω διαβάσει!

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, laradoomed123 είπε

Δηλαδή βάζει φίλτρα?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, billdanos είπε

Έχω και γατί εκτός από το σκύλο!

off topic: Είχαμε έναν Περσίας 12 χρόνια... πω πω τον κερατά τι τρίχα ήταν αυτή!!!

Δημοσ.

δεν έχει φίλτρο για την σκόνη...

αδικαιολόγητη 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jonnis44gt είπε

Να ρωτησω βρε παιδια η αλλες εταιριες βαζουνε φιλτρα δεν τρολαρω  ρωταω....

κοίταξε να δεις σε γενικές γραμμές τα pc έχουν την σίτα μπροστά και κόβει την πολλή την σκόνη αλλά μετά απο χρόνια θέλει καθάρισμα μέσα αν και δεν παθαίνει και ζημιά πρακτικά γιατί τόσα pc δουλευουν έτσι (μιλάω για σταθερούς)

στα λάπτοπ πάλι και στα macbook υπάρχει τεράστιο θέμα γιατί είναι άλλη η ψύξη και με το παραμικρό βούλωμα απο σκόνες υπερθερμαίνονται για αυτό πολλά έχουν φίλτρο.

αν δεν έχει το ανοίγεις και το καθαρίζεις λίγο αν και οι περισσότεροι ούτε καν ξέρουν απο τέτοια και τα αφήνουν έτσι.

τα mac σαν premium υπολογιστές που θεωρούνται έπρεπε να έχουν φίλτρα και είναι ανεκδιήγητο να μην έχουν πόσο μάλλον σε αυτά που είναι και οθόνες μαζί και η σκόνη μπορεί να κάνει ζημιά και στην οθόνη μαζί( στις εξωτερικές οθόνες χωρίς ανεμιστήρα no problem γιατί είμαι με παθητική ψύξη και δεν παίρνουν σκόνη τόσο).

το ναι παίρνεις mac ρε φίλε και να σου χαλάσει γιατί δεν έβαλε φιλτράκι η apple είναι τραγικό σαν να παίρνεις mercendes και να τρίζουν τα πλαστικά σαν να είναι fiat εκεί δεν θα ξενερώσεις για τα λεφτά που έδωσες? 

άλλο το acer που έχω των 300 ευρώ και άλλο το macbook των 2000 ευρώ δεν είναι το ίδιο άλλες απαιτήσεις έχεις όταν σκας τα 40 πενηντάευρα για το δήθεν ποιοτικό και άλλες όταν τα σκάς για κάτι φτηνό.

• Like 5
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stamer είπε

Μισό ρε παιδιά... ελάτωμα λέει που πλήττει εκατομμύρια υπολογιστές της. Τώρα δηλαδή πρέπει να πιστέψουμε κάτι τέτοιο? Δεν ξέρω αλλά προσωπικά είναι από τα πιο σουρεάλ άρθρα που έχω διαβάσει!

Το ότι δεν έχει φίλτρα πλήττει εκατομμύρια υπολογιστές. Να δεις μετά την λήξη της εγγύησης, που έχει περάσει 1+ χρόνος και η σκόνη έχει γίνει τούφα, πως θα εμφανίζονται και άλλα προβλήματα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Το ότι δεν έχει φίλτρα πλήττει εκατομμύρια υπολογιστές. Να δεις μετά την λήξη της εγγύησης, που έχει περάσει 1+ χρόνος και η σκόνη έχει γίνει τούφα, πως θα εμφανίζονται και άλλα προβλήματα.

Μα αυτο ειναι το θέμα! Να ληξει η εγγύηση και μετά να φάνε με χρυσά κουτάλια απ΄τα service!(Οι της apple..)Είναι όοοολα  υπολογισμένα!🙂

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vempire_G4 είπε

4eaf18bfb36020a39251e833aa0ff1be.jpg

Α μπράβο ρε! Κι εγω αυτον βλέπω τωρα στο στάρ! Κι εχει μια κορούλα..... Αστα να πάνε.... Μπουκιά και σχώριο....😜

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε τρία imac, από το 2007 μέχρι το 2011 είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, η σκόνη μπαίνει μέσα (όχι επάνω, μέσα στο panel) στην οθόνη, ψήνεται από την θερμοκρασία και δημιουργεί "κηλίδες" σε διάφορα σημεία της οθόνης, κυρίως περιμετρικά και σε ανοιχτόχρωμα φόντα φαίνεται πολύ άσχημα. Το πρόβλημα το περιόρισα ανοίγοντας τα και βάζοντας περιμετρικά του πάνελ πάνινη αυτοκόλλητη ταινία αφού τα καθάρισα και δεν ξαναεμφανίστηκε. Φανταστείτε ότι τα ανοίγω για γενικό καθαρισμό  τουλάχιστον μια φορά το χρόνο και κάθε φορά είναι γεμάτα σκόνη, ειδικά στους ανεμιστήρες. Είναι πάντως εντυπωσιακό πως περάσαν 10 χρόνια και δεν βρήκαν; η δεν θέλουν να βρουν μια αξιόπιστη λύση, καθώς είναι πλέον γνωστή η εσκεμμένη απαξίωση παλαιότερων μοντέλων που ενώ ακόμη κάνουν την δουλειά μας, φροντίζουν με αποκλεισμό κυρίως από αναβαθμίσεις  λογισμικού να μην μπορούν να την κάνουν.

Επεξ/σία από propagate
  • Like 3
Δημοσ.

Αργά και σταθερά ο Cook καταστρέφει το όνειρο του Jobs, μια εταιρία με προϊόντα που άλλοτε ήταν αξιόπιστα. Βγάλτε τον στην σύνταξη να ησυχάσουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Και ποια θα είναι η υπερασπιστικη γραμμή της Apple?????Να σκουπίζετε κύριοι να μην είστε βρωμιαριδες για να μην έχετε θέματα!!Άκου εκεί φίλτρα σκόνης!!Σκούπα είναι το iMac????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...