Mhlogiatros Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μη λεμε μλκιες δε μπορεις να εχεις 24/7 ανοιχτο το κινητο για hotspot ...σε ενα μηνα θα το εχεις παρεις στο χερι ναι θα γινει φριτεζα Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 51 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε Εγω σε realme 11 και σε wifi hot spot και απευθειας απο το κινητο test αυτες τις ταχυτητες πιανω, και συγκρινοντας απο τα σχολια του skroutz απο παρεμφερη 5g routers πανω κατω στα ιδια κυμαινομαστε πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που καποιοι ειναι τυχεροι λογο περιοχων πιανουν και παραπανω ταχυτητες αυτο δεν οφειλεται αποκλειστικα στην αποδοση του router, γιατι και εγω ημουν σε διλλημα να παρω νεο κινητο η router 5g και να με περιοριζει στην χρηση του? και διαλεξα κινητο γιατι εχω mobile 5g οπου και αν παω μαζι μου με αυτες τις ταχυτητες και οταν γυρναω σπιτι hot spot στο laptop , και αξιοποιω το κινητο στο επακρο Δοκιμασες να κατεβασεις κατι που εχει 200-300gb συνεχομενα και αντεξε? Το ρουτερ το περνεις μαζι σου αυτο λεω το 5001 τουλαχιστον και κραταει πολλες ωρες hotspot. Καλη λυση και το κινητο απλα αναλογα τι βαζεις πανω και τι δεδομενα χρειαζεσαι καθε μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv8iik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) εγώ ψάχνω αν θα αντικαταστήσω (λήγει σύντομα το σταθερό )με 4g/5g σύνδεση , βλέπω όμως οτι θέλω περίπου 300 για μόντεμ - ρουτερ και 30 ~ το μηνα απο 28 του vdsl , και δεν εχω αποφασίσει πως θα κινηθώ ... επίσης double play sim δεν μου δίνουν με τη προνομιακή τιμή 25 ευρώ γιατι ..λέει εχω πολύ καλή γραμμή ... τι να πεις .. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από sv8iik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgia-G Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Εμενα λόγω ανεφικτότητας γραμμής μου δίνουν σε προνομιακή τιμή το 4g στα 25€ αλλά όχι το 5g. Αυτό μου το δίνουν στα 50€. Αλλά και πάλι έχει κόφτη στα 400gb και δεν υποστηρίζει και συναγερμό. Το speed booster έχει 200gb και τώρα που έχουν τελειώσει, η ταχύτητά μου ειναι 4-5 (αλλά και με το booster 25-30 φτάνω) ενώ το 5g κινητό έχει 800 και το 4g πάνω από 150. Έκανα δουλίτσα με την extra sim αλλά θα την πάνε κι αυτή 25€. Λύση δεν βρίσκω. Μου είπαν για starlink στα 40€ το μήνα και 250€ τον εξοπλισμό. Αλλά διάβασα οτι αναλόγως τον καιρό ή την θέση του δορυφόρου, δεν θα έχω πάντα καλή ταχύτητα ή σταθερή ( ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv8iik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου τελικά βρηκα γνωστό που δουλεύει για τη vodafone , απεριόριστα data (με sim) χωρίς κόφτη στα 18 ευρώ και απεριόριστα σταθερά με φορητοτητα απο οτε. Στη περιοχή μου δοκίμασα με το κινητό ,speedtest ,και εχω 110 down και 40 up βέβαια αυτό δεν είναι ολες τις ώρες σταθερό απο οτι κατάλαβα . Αναμένω συμβόλαιο για υπογραφή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgia-G Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Η πρώτη εικόνα είναι η ταχύτητά μου στο σταθερό ίντερνετ της Cosmote τώρα που έχουν τελειώσει τα δεδομένα του speed booster. Η δεύτερη είναι από το κινητό μου με δεδομένα Vodafone. Και η τρίτη είναι από το ίδιο κινητό αλλά με δεδομένα Cosmote. Όταν δουλεύει το speed booster και δεν εχουν τελειώσει τα δεδομένα του, η ταχύτητα που έχω είναι γύρω στα 25. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, sv8iik είπε τελικά βρηκα γνωστό που δουλεύει για τη vodafone , απεριόριστα data (με sim) χωρίς κόφτη στα 18 ευρώ και απεριόριστα σταθερά με φορητοτητα απο οτε. Στη περιοχή μου δοκίμασα με το κινητό ,speedtest ,και εχω 110 down και 40 up βέβαια αυτό δεν είναι ολες τις ώρες σταθερό απο οτι κατάλαβα . Αναμένω συμβόλαιο για υπογραφή Καλή περίπτωση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv8iik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Καλή περίπτωση! όντως καλή περίπτωση φαίνεται , να δούμε στη πράξη πως θα είναι . πιστεύω το ελάχιστο, να εχω καλύτερη γραμμή από τον οτε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα