Arkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Georgia-G είπε Εγώ σκέφτομαι να κόψω το σταθερό μαζί με το booster ( που είναι και τα δύο για τα μπάζα) να κρατήσω την extra sim, να αγοράσω καλύτερο ρούτερ από αυτό που έχω ( για την extra sim) ΑΛΛΑ έχω θέμα με τον συναγερμό. Μου είπαν από την cosmote ότι η extra sim έχει ip. Αύριο θα πάρω τον τεχνικό του συναγερμού να δω αν μπορούν να έχουν σύνδεση μέσω του ρούτερ με την extra sim. Για να κόψω εντελώς το σταθερό. Υπάρχει και η modulus για σταθερό αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει εκεί Xρειαζεται public ip νομιζω μπορεις να το ζητησεις απο την εταιρια στην extra sim οποτε θα κανεις τη δουλεια σου απο οσο γνωριζω.Βοηθαει και στις καμερες αυτο που δεν εχουν cloud οπως της xiaomi. Κοψε σταθερη αμεσα το booster ειναι για τα πανηγυρια με τα δεδομενα που δινουν και μετα η ταχυτητες τραγικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgia-G Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Xρειαζεται public ip νομιζω μπορεις να το ζητησεις απο την εταιρια στην extra sim οποτε θα κανεις τη δουλεια σου απο οσο γνωριζω.Βοηθαει και στις καμερες αυτο που δεν εχουν cloud οπως της xiaomi. Κοψε σταθερη αμεσα το booster ειναι για τα πανηγυρια με τα δεδομενα που δινουν και μετα η ταχυτητες τραγικες. Μάλλον αυτό θα κάνω. Θα μιλήσω αύριο με τον τεχνικό του συναγερμού. Εντωμεταξυ μόλις κατάλαβε ο εκπρόσωπος της cosmote που μιλούσα ότι μάλλον θα κάνω διακοπή του σταθερού και booster, και μάλιστα αζημίως λόγω ανεφικτοτητας, προσπαθούσε να με πείσει ότι με συμφέρει να πάρω κι άλλη extra sim ( άλλα 25€ δηλαδή) για να αντικαταστήσω το booster. Μιλούσαμε μισή ώρα, δεν κατάλαβα τελικα ούτε μου απαντούσε καθαρά, γιατί να πάρω κι άλλη extra sim. Μετά μου είπε για το δορυφορικό. Ε και του είπα ότι το starlink έρχεται πιο φθηνά. Και ξανάρχισε να λέει για την δεύτερη extra sim. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Georgia-G είπε Μάλλον αυτό θα κάνω. Θα μιλήσω αύριο με τον τεχνικό του συναγερμού. Εντωμεταξυ μόλις κατάλαβε ο εκπρόσωπος της cosmote που μιλούσα ότι μάλλον θα κάνω διακοπή του σταθερού και booster, και μάλιστα αζημίως λόγω ανεφικτοτητας, προσπαθούσε να με πείσει ότι με συμφέρει να πάρω κι άλλη extra sim ( άλλα 25€ δηλαδή) για να αντικαταστήσω το booster. Μιλούσαμε μισή ώρα, δεν κατάλαβα τελικα ούτε μου απαντούσε καθαρά, γιατί να πάρω κι άλλη extra sim. Μετά μου είπε για το δορυφορικό. Ε και του είπα ότι το starlink έρχεται πιο φθηνά. Και ξανάρχισε να λέει για την δεύτερη extra sim. Ναι δεν προκειται να βγαλεις ακρη μολις τους πεις οτι κοβεις σταθερο τρελαινονται. Οταν εκοψα σταθερο πριν 2 χρονια πηγα cosmote λεω θα παρω ρουτερ 5g θα κουμπωσω extra sim απο gigamax συμβολαιο να εχω ταχυτητες 2024 πληρωσα το penalty 52 ευρω για 6 μηνες που ειχα ακομα και ουτε ειπαν τιποτα σου λενε αυτος ειναι ψαγμενος οποτε οτι και να το πουμε τα εχει βαλει κατω και ξερει πως να προχωρησει. Κοψε σταθερη τελειως να ησυχασεις η μιση Ελλαδα ετσι ειναι και αυτοι διαφημιζουν 10gb ταχυτητες που πιανουν 10 σπιτια σε ολη την Ελλαδα σημερα. Απαιτεις για public ip εφοσον εχεις gigamax θα σε δωσουν στην extra sim κανονικα και θα παιζουν και συναγερμος και καμερες οπως πρεπει. Με υπαλληλους δεν θα βγαλεις ακρη παντα θα προσπαθουν να σε βαλουν να πληρωσεις τα περισσοτερα και ας εχεις τις χειροτερες ταχυτητες καλα που υπαρχουν και τα forum και μαθαινει ο κοσμος πραγματα που χωρις αυτα απο υπαλληλο δεν θα τα μαθαινες ουτε σε 100 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgia-G Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι δεν προκειται να βγαλεις ακρη μολις τους πεις οτι κοβεις σταθερο τρελαινονται. Οταν εκοψα σταθερο πριν 2 χρονια πηγα cosmote λεω θα παρω ρουτερ 5g θα κουμπωσω extra sim απο gigamax συμβολαιο να εχω ταχυτητες 2024 πληρωσα το penalty 52 ευρω για 6 μηνες που ειχα ακομα και ουτε ειπαν τιποτα σου λενε αυτος ειναι ψαγμενος οποτε οτι και να το πουμε τα εχει βαλει κατω και ξερει πως να προχωρησει. Κοψε σταθερη τελειως να ησυχασεις η μιση Ελλαδα ετσι ειναι και αυτοι διαφημιζουν 10gb ταχυτητες που πιανουν 10 σπιτια σε ολη την Ελλαδα σημερα. Απαιτεις για public ip εφοσον εχεις gigamax θα σε δωσουν στην extra sim κανονικα και θα παιζουν και συναγερμος και καμερες οπως πρεπει. Με υπαλληλους δεν θα βγαλεις ακρη παντα θα προσπαθουν να σε βαλουν να πληρωσεις τα περισσοτερα και ας εχεις τις χειροτερες ταχυτητες καλα που υπαρχουν και τα forum και μαθαινει ο κοσμος πραγματα που χωρις αυτα απο υπαλληλο δεν θα τα μαθαινες ουτε σε 100 χρονια. Ναι έτσι είναι δυστυχώς. Έχω μιλήσει με πόσους διαφορετικους υπαλλήλους, ο καθένας λέει τα δικά του. Ακόμη και οι τεχνικοί που ήρθαν σπίτι, άσχετοι ήταν. Όντως, ευτυχώς υπάρχουν και τα φόρουμ. Να ρωτήσω μήπως ξέρεις. Με κάποιον τρόπο, έχω ένα επιπλέον speed booster της cosmote στο κουτί του. Μπορώ να το αξιοποιήσω κάπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Georgia-G είπε Ναι έτσι είναι δυστυχώς. Έχω μιλήσει με πόσους διαφορετικους υπαλλήλους, ο καθένας λέει τα δικά του. Ακόμη και οι τεχνικοί που ήρθαν σπίτι, άσχετοι ήταν. Όντως, ευτυχώς υπάρχουν και τα φόρουμ. Να ρωτήσω μήπως ξέρεις. Με κάποιον τρόπο, έχω ένα επιπλέον speed booster της cosmote στο κουτί του. Μπορώ να το αξιοποιήσω κάπως? Οταν λες να το αξιοποιησεις εννοεις μετα το κοψιμο της σταθερης? Δεν γνωριζω αν γινεται να βαλεις την extra sim εκει και να παιξεις με απεριοριστα αλλα δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις. Οταν θα κοψεις τη σταθερη τα ζητανε πισω αυτα ρουτερ boosters οποτε θα πας σε ξεχωριστο δικο σου ρουτερ για να βαλεις την extra sim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgia-G Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Οταν λες να το αξιοποιησεις εννοεις μετα το κοψιμο της σταθερης? Δεν γνωριζω αν γινεται να βαλεις την extra sim εκει και να παιξεις με απεριοριστα αλλα δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις. Οταν θα κοψεις τη σταθερη τα ζητανε πισω αυτα ρουτερ boosters οποτε θα πας σε ξεχωριστο δικο σου ρουτερ για να βαλεις την extra sim. Ναι το ξέρω ότι θα επιστρέψω το booster. Έχω όμως ένα επιπλέον που θα το κρατήσω. Για να βάλω την extra sim δεν νομίζω, γιατί είναι 4g το booster. Λέω μήπως, αφού θα το έχω, το χρησιμοποιήσω κάπως. Ή στο εξοχικό που έχω πάρει μια κάρτα της frog με απεριόριστα και την έχω βάλει σε ένα ρούτερ φθηνό και δεν πιάνει πολύ καλά για να βλέπω τις κάμερες εξ αποστάσεως τώρα τον χειμώνα που δεν είμαι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Georgia-G είπε Ναι το ξέρω ότι θα επιστρέψω το booster. Έχω όμως ένα επιπλέον που θα το κρατήσω. Για να βάλω την extra sim δεν νομίζω, γιατί είναι 4g το booster. Λέω μήπως, αφού θα το έχω, το χρησιμοποιήσω κάπως. Ή στο εξοχικό που έχω πάρει μια κάρτα της frog με απεριόριστα και την έχω βάλει σε ένα ρούτερ φθηνό και δεν πιάνει πολύ καλά για να βλέπω τις κάμερες εξ αποστάσεως τώρα τον χειμώνα που δεν είμαι εκεί. Δεν εχει σημασια που ειναι 4G μπορεις κανονικα να βαλεις την extra sim εφοσον περνει καρτα και θα παιξει σε 4g δεν εχει διαφορα. Αλλα ισως το εχει κλειδωμενο η cosmote δεν εχω ιδεα δεν ειχα booster αλλα αν δεις πουθενα εισοδο για sim κουμπωσε την και βλεπεις αν παιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgia-G Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Arkin είπε Δεν εχει σημασια που ειναι 4G μπορεις κανονικα να βαλεις την extra sim εφοσον περνει καρτα και θα παιξει σε 4g δεν εχει διαφορα. Αλλα ισως το εχει κλειδωμενο η cosmote δεν εχω ιδεα δεν ειχα booster αλλα αν δεις πουθενα εισοδο για sim κουμπωσε την και βλεπεις αν παιξει. Έχει είσοδο για σιμ, αφού με σιμ έρχεται ούτως ή άλλως. Ναι θα δοκιμάσω, ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv8iik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου για να καταλάβω , επειδή εχω χαλια vdsl πληρώνω 50αρα και συνδέομαι με 27 περίπου , πως μπορώ να εχω απεριόριστα δεδομένα 4g/5g ; εχω ηδη συμβόλαιο κινητής στη cosmote αν αυτό παίζει ρόλο . πρέπει να γυρίσω το συμβόλαιο σε κάποιο πρόγραμμα με απεριόριστα data και μετα βγάζω extra σιμ η οποία θα μοιράζεται τα απεριόριστα δεδομένα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, sv8iik είπε για να καταλάβω , επειδή εχω χαλια vdsl πληρώνω 50αρα και συνδέομαι με 27 περίπου , πως μπορώ να εχω απεριόριστα δεδομένα 4g/5g ; εχω ηδη συμβόλαιο κινητής στη cosmote αν αυτό παίζει ρόλο . πρέπει να γυρίσω το συμβόλαιο σε κάποιο πρόγραμμα με απεριόριστα data και μετα βγάζω extra σιμ η οποία θα μοιράζεται τα απεριόριστα δεδομένα ;;; 3 επιλογες Extra sim με 25 το μηνα. Απαιτει gigamax unlimited συμβολαιο Cosmote neo με 33 το μηνα δεν απαιτει κατι αλλο Giga week 6.5 τη βδομαδα με whats up επισης δεν απαιτει κατι αλλο. Κοβεις σταθερη και παιζεις μπαλα με δυνατες ταχυτητες αναλογα την περιοχη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv8iik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου νομίζω το what's up συμφέρει , εχει κόφτη στα gb ; κάποιο αξιόπιστο ( και οικονομικό αν γίνεται ) modem ρουτερ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, sv8iik είπε νομίζω το what's up συμφέρει , εχει κόφτη στα gb ; κάποιο αξιόπιστο ( και οικονομικό αν γίνεται ) modem ρουτερ ; Δεν εχει κοφτη οχι απο οσο γνωριζω. Αν θελεις 4G θα προτεινα αυτο https://www.skroutz.gr/s/43885246/Cudy-LT700-Asyrmato-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-5-me-4-THyres-Gigabit-Ethernet.html Αν θες 5G πας εδω https://www.skroutz.gr/s/41669191/ZTE-MC888-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-2-THyres-Ethernet.html Και αν θες φορητο 5G πας εδω αυτο εχω 2 χρονια κοντα εχω τραβηξει πανω απο 200ΤΒ και απλα δεν νιωθει. Το βγαζεις απο πριζα το βαζεις τσεπη και εχεις ιντερνετ παντου με ενα power bank κραταει μερες. Οτι σε βολευει ομως και τι λεφτα θελεις να δωσεις. https://www.skroutz.gr/s/32776560/ZTE-MU5001-Asyrmato-5G-Forito-Hotspot-Wi-Fi-6.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Βρε παιδια γιατι προτεινετε στον κοσμο modem routers 5G 300-400 ευρω που αργοτερα μπορει να τους μεινουν στα χερια απο τη στιγμη που ανα πασα ωρα αλλαζουν πολιτικη οι εταιριες κινητης? με αυτα τα λεφτα παιρνεις ενα αξιοπρεπεστατο κινητο 5g βαζεις δευτερη sim και κανεις hot spot το κινητο, και αν κατσει η στραβη απο αλλαγη πολιτικης της κινητης τουλαχιστον αξιοποιεις της οποιες δυνατοτητες του κινητου, ενω το 5g router τι το κανεις airfryer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε Βρε παιδια γιατι προτεινετε στον κοσμο modem routers 5G 300-400 ευρω που αργοτερα μπορει να τους μεινουν στα χερια απο τη στιγμη που ανα πασα ωρα αλλαζουν πολιτικη οι εταιριες κινητης? με αυτα τα λεφτα παιρνεις ενα αξιοπρεπεστατο κινητο 5g βαζεις δευτερη sim και κανεις hot spot το κινητο, και αν κατσει η στραβη απο αλλαγη πολιτικης της κινητης τουλαχιστον αξιοποιεις της οποιες δυνατοτητες του κινητου, ενω το 5g router τι το κανεις airfryer? Ενταξει δεν ειναι το ιδιο ομως καμια σχεση. Ο φιλος θελει να αντικαταστησει τη συνδεση σταθερης. Εγω εχω πανω στο ρουτερ 15 συσκευες και δουλευει απροσκοπα χωρις κανενα θεμα και σε download upload παντου. Το κινητο θα αντεχε κατι τετοιο? Θα ειχε την ενταση του wifi για να πιασεις σε 110τμ σπιτι? Μαλλον οχι οποτε δεν ειναι το ιδιο και σιγουρα δεν θα το προτεινα για αντικατασταση σταθερης σε σπιτι. Για κατι εφημερο για λιγη ωρα και κοντινη αποσταση λιγων μετρων ναι αλλα οχι για βασικη συνδεση στο σπιτι που θα μπει σε κεντρικο σημειο και θα χρειαζεσαι σημα καλο και ταχυτητα. Εγω το 5001 εχω κουμπωσει ethernet με υπολογιστη και τραβαω max ταχυτητα ολη μερα 300+mb. Με κινητο δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ουτε θα σε δωσει τετοιες ταχυτητες χωρις να παρει φωτια και παλι δεν προκειται. Εκαστος στο ειδος του που λεμε. Εγω προτεινω το 5001 γιατι ειναι με μπαταρια και το περνεις οπου θελεις δεν ειναι σταθερο δηλαδη το πας οπου θες αμεσα βαζοντας το στην τσεπη. Πολλα λεφτα ναι αλλα εγω εδινα 30 ευρω για 50αρα ταχυτητα και σε 1.5 χρονο που το εχω με 3 ευρω extra sim εχω γλιτωσει 500 ευρω και το ρουτερ εκανε 299 και οι ταχυτητες μερα με τη νυχτα. Το κινητο εχω ενα Poco f3 310 ευρω το πηρα σε κατεβασμα με 5G στο 10λεπτο εχει κλεισει δεδομενα λογο υπερθερμανσης δεν μιλαμε καν να κανει Hotspot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Εγω σε realme 11 και σε wifi hot spot και απευθειας απο το κινητο test αυτες τις ταχυτητες πιανω, και συγκρινοντας απο τα σχολια του skroutz απο παρεμφερη 5g routers πανω κατω στα ιδια κυμαινομαστε πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που καποιοι ειναι τυχεροι λογο περιοχων πιανουν και παραπανω ταχυτητες αυτο δεν οφειλεται αποκλειστικα στην αποδοση του router, γιατι και εγω ημουν σε διλλημα να παρω νεο κινητο η router 5g και να με περιοριζει στην χρηση του? και διαλεξα κινητο γιατι εχω mobile 5g οπου και αν παω μαζι μου με αυτες τις ταχυτητες και οταν γυρναω σπιτι hot spot στο laptop , και αξιοποιω το κινητο στο επακρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα