Georgia-G Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Γεια σας. Εχω κι εγω καποιες ερωτησεις για το booster. Το εχω στο σπιτι μου, οπου μου εχουν δωσει ανεφικτοτητα γραμμης. Το speedtest στο pc ( με ethernet)δειχνει την ταχυτητα του booster ή του σταθερου ιντερνετ? Η ταχύτητα σε 4G κινητό με τα data του κινητού είναι πάνω από 100. Σε 5g κινητα είναι 900+. Το ιντερνετ στο σπιτι σέρνεται. Τον χειμώνα κάνει συχνά αποσυνδέσεις, ειδικά όταν φυσάει και βρέχει δυνατά. Επίσης, έχω στην κατοχή μου, ενα εξτρα DN9245X6, μπορώ να το χρησιμοποιήσω με κάποιο τρόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, Georgia-G είπε Γεια σας. Εχω κι εγω καποιες ερωτησεις για το booster. Το εχω στο σπιτι μου, οπου μου εχουν δωσει ανεφικτοτητα γραμμης. Το speedtest στο pc ( με ethernet)δειχνει την ταχυτητα του booster ή του σταθερου ιντερνετ? Η ταχύτητα σε 4G κινητό με τα data του κινητού είναι πάνω από 100. Σε 5g κινητα είναι 900+. Το ιντερνετ στο σπιτι σέρνεται. Τον χειμώνα κάνει συχνά αποσυνδέσεις, ειδικά όταν φυσάει και βρέχει δυνατά. Επίσης, έχω στην κατοχή μου, ενα εξτρα DN9245X6, μπορώ να το χρησιμοποιήσω με κάποιο τρόπο? Η ταχύτητα 4G του Booster είναι κατώτερη του κινητού. Αν ξοδέψεις τα 200GB μετά κλειδώνει στα 15mbps MAX. Εγώ θα είχα το ένα router για την τηλεφωνία και το dsl και στο εξτρά θα είχα μόνο το 4g. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgia-G Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε Η ταχύτητα 4G του Booster είναι κατώτερη του κινητού. Αν ξοδέψεις τα 200GB μετά κλειδώνει στα 15mbps MAX. Εγώ θα είχα το ένα router για την τηλεφωνία και το dsl και στο εξτρά θα είχα μόνο το 4g. Το ξερω οτι κλειδωνει η ταχυτητα μετα τα 200gb. Οι τεχνικοι της cosmote μου λενε οτι το booster θα επρεπε να εχει ταχυτητα οση και το κινητο. Το σπιτι ειναι μεζονέτα. Στον επάνω όροφο που είναι το booster και το pc με ethernet κάτι γίνεται από ταχύτητα. Smart tv και κάμερες έχουν αποσυνδέσεις. Στον κάτω όροφο, δεν φτάνει. Ούτε και με extender. Το gaming pc του κάτω ορόφου, ακόμη και με ethernet δεν έχει ταχύτητα καθόλου. Η λύση που είχα βρει ήταν να αγοράσω ένα ρούτερ με σιμ, να του βάλω μια extra sim cosmote σε απεριοριστο προγραμμα που ειχα και κατα καποιο τροπο γινοταν δουλιτσα. Τωρα θα πανε την extra sim στα 25€ για απεριοριστα, που το θεωρω απαραδεκτο. Πληρωνω ηδη πολλα χρηματα και δεν εχω στην ουσία ιντερνετ. Το extra router που εγραψα, ειναι το router booster που δινει η comsote. Με καποιον τροπο εχω αυτη τη στιγμη δυο τετοια στο σπιτι μου. Το ενα στην γραμμη κανονικα και το αλλο στο κουτι του. Ρωτώ αν μπορω να το χρησιμοποιησω με καποιον τροπο. Επισης το speedtest στο pc με ethernet ειναι η ταχυτητα του σταθερου ιντερνετ ή του booster? Αυτη τρην στιγμη δεν εχουν τελειωσει τα 200gb. Λογω ανεφικτοτητας μαλλον μπορω να φυγω απο την cosmote αζημιως. Τι καλυτερο υπαρχει να βάλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Ε μαντεψε λενε ψεματα Απο το 2018 ειναι το θεμα τοσες σελιδες και μαλλον αζημιως δε φευγεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgia-G Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Λες? Μα έχω κανει τα παντα για να μην φυγω απο cosmote και εξακολουθω και πληρωνω οσο και καποιος αλλος στο κεντρο της πολης με οπτικη ινα διπλα του κι εγω δεν εχω ιντερνετ. Θα κανω την προσπαθεια μου παντως. Αν το 5G κινητο μου, εχει ταχυτητα 800+, θα κανω δουλεια αν βαλω double play sim unlimited 5g? Δινει απεριοριστα ( πεφτει η ταχυτητα μετα απο 400Gb), σταθερο τηλεφωνο κλπ. Θα χρειαζομαι καλωδια ethernet? Θα πιανω και στους δυο οροφους στο σπιτι? Αν ξερατε πολυ θα με βοηθουσατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Georgia-G είπε Λες? Μα έχω κανει τα παντα για να μην φυγω απο cosmote και εξακολουθω και πληρωνω οσο και καποιος αλλος στο κεντρο της πολης με οπτικη ινα διπλα του κι εγω δεν εχω ιντερνετ. Θα κανω την προσπαθεια μου παντως. Αν το 5G κινητο μου, εχει ταχυτητα 800+, θα κανω δουλεια αν βαλω double play sim unlimited 5g? Δινει απεριοριστα ( πεφτει η ταχυτητα μετα απο 400Gb), σταθερο τηλεφωνο κλπ. Θα χρειαζομαι καλωδια ethernet? Θα πιανω και στους δυο οροφους στο σπιτι? Αν ξερατε πολυ θα με βοηθουσατε. Μέχρι να καταναλώσετε τα 400GB θα είστε καλά! Μετά δεν ξέρω πως θα την παλεύεται με ταχύτητες 15mbps... Τα καλώδια δεν είναι απαραίτητα αν έχετε wifi στους σταθερούς υπολογιστές. Οπωσδήποτε όμως θα χρειαστείτε πιο ποιοτικούς wifi extenders. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgia-G Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Μέχρι να καταναλώσετε τα 400GB θα είστε καλά! Μετά δεν ξέρω πως θα την παλεύεται με ταχύτητες 15mbps... Τα καλώδια δεν είναι απαραίτητα αν έχετε wifi στους σταθερούς υπολογιστές. Οπωσδήποτε όμως θα χρειαστείτε πιο ποιοτικούς wifi extenders. Ελα ντε, πως θα την παλέψουμε? Υπάρχει κάποια άλλη λύση? Ακόμη και το starlink σκέφτηκα, κάπου είδα 40€ είναι τώρα. Δεν ξέρω πραγματικά. Μας έχουν σπάσει τα νεύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Georgia-G είπε Ελα ντε, πως θα την παλέψουμε? Υπάρχει κάποια άλλη λύση? Ακόμη και το starlink σκέφτηκα, κάπου είδα 40€ είναι τώρα. Δεν ξέρω πραγματικά. Μας έχουν σπάσει τα νεύρα. Αυτές είναι οι επιλογές σας. Στο starlink θέλεις και 350-400€ για τον εξοπλισμό. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo4sar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Ότι και να κανεις ειτε cosmote είτε vodafone μολις φας τα 200-400 gb σε πανε κατευθείαν στα 15mbps. 4g/5g απεριοριστα αλλα με περιορισμενη ταχυτητα, αλλα στις διαφημίσεις τους με μεγαλα τεραστια γραμματα γραφουν COSMOTE Double Play SIM Unlimited 5G Απεριόριστα GB για πλοήγηση στο Internet. Και ψαξε βρες εσυ μετα τα μικρα γραμματα. Για μενα βαλε starlink, μπορεις να τεστάρεις το σημα με το κινητο σου, μπορεις να το νοικιασεις επισης, χωρις συμβολαια και δεσμευσεις. Ειναι ομως πιο δυσκολο να εισαι πειρατης.Πρεπει να το ψαξεις αρκετα καλα πως να σεταρεις το vpn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, geo4sar είπε Ότι και να κανεις ειτε cosmote είτε vodafone μολις φας τα 200-400 gb σε πανε κατευθείαν στα 15mbps. 4g/5g απεριοριστα αλλα με περιορισμενη ταχυτητα, αλλα στις διαφημίσεις τους με μεγαλα τεραστια γραμματα γραφουν COSMOTE Double Play SIM Unlimited 5G Απεριόριστα GB για πλοήγηση στο Internet. Και ψαξε βρες εσυ μετα τα μικρα γραμματα. Για μενα βαλε starlink, μπορεις να τεστάρεις το σημα με το κινητο σου, μπορεις να το νοικιασεις επισης, χωρις συμβολαια και δεσμευσεις. Ειναι ομως πιο δυσκολο να εισαι πειρατης.Πρεπει να το ψαξεις αρκετα καλα πως να σεταρεις το vpn. Αυτο στα προγραμματα που δινουν για σταθερη. Στα gigamax συμβολαια στις extra sim και στο giga week του whats up δεν υπαρχει καποιο οριο μπορεις να κατεβασεις και 50TB χωρις κανενα κοφτη στην ταχυτητα. Οποτε το οριο ειναι στα 4g/5g για το σπιτι οπου μετα πεφτει η ταχυτητα σε ενα οριο αναλογα το προγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgia-G Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Arkin είπε Αυτο στα προγραμματα που δινουν για σταθερη. Στα gigamax συμβολαια στις extra sim και στο giga week του whats up δεν υπαρχει καποιο οριο μπορεις να κατεβασεις και 50TB χωρις κανενα κοφτη στην ταχυτητα. Οποτε το οριο ειναι στα 4g/5g για το σπιτι οπου μετα πεφτει η ταχυτητα σε ενα οριο αναλογα το προγραμμα. Εχω extra sim που την εχω βαλει σε δικο μου ρουτερ κι απο 3€ που πληρωνα οταν την πήρα πέρισυ, τώρα τον Νοέμβριο θα πάει 25€ για απεριόριστα. Αλλιώς 40gb και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Georgia-G είπε Εχω extra sim που την εχω βαλει σε δικο μου ρουτερ κι απο 3€ που πληρωνα οταν την πήρα πέρισυ, τώρα τον Νοέμβριο θα πάει 25€ για απεριόριστα. Αλλιώς 40gb και τέλος. 25 και πραγματικά απεριόριστα η μένουμε με τις μιζερες σταθερές συνδέσεις που έχουμε επαρχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgia-G Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Arkin είπε 25 και πραγματικά απεριόριστα η μένουμε με τις μιζερες σταθερές συνδέσεις που έχουμε επαρχία. Απεριόριστα, λένε, χωρίς πολιτική ορθής χρήσης. Δηλαδή ίδια ταχύτητα, απεριόριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Georgia-G είπε Απεριόριστα, λένε, χωρίς πολιτική ορθής χρήσης. Δηλαδή ίδια ταχύτητα, απεριόριστα. Ετσι ειναι ναι οποτε για μενα αξιζει και θα μεινω ακομα και με 25 ευρω γιατι μετα παμε στην αθλια 50αρα του ote με το upload εποχης 2010. Δεν υπαρχει αλλη λυση επαρχια εχουμε και το ρουτερ 5G οποτε δεν αξιζει να ξανα παμε σε σταθερη περα απο οπτικη αν ερθει μεχρι το 2050 με αυτους που μπλεξαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgia-G Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Ετσι ειναι ναι οποτε για μενα αξιζει και θα μεινω ακομα και με 25 ευρω γιατι μετα παμε στην αθλια 50αρα του ote με το upload εποχης 2010. Δεν υπαρχει αλλη λυση επαρχια εχουμε και το ρουτερ 5G οποτε δεν αξιζει να ξανα παμε σε σταθερη περα απο οπτικη αν ερθει μεχρι το 2050 με αυτους που μπλεξαμε. Εγώ σκέφτομαι να κόψω το σταθερό μαζί με το booster ( που είναι και τα δύο για τα μπάζα) να κρατήσω την extra sim, να αγοράσω καλύτερο ρούτερ από αυτό που έχω ( για την extra sim) ΑΛΛΑ έχω θέμα με τον συναγερμό. Μου είπαν από την cosmote ότι η extra sim έχει ip. Αύριο θα πάρω τον τεχνικό του συναγερμού να δω αν μπορούν να έχουν σύνδεση μέσω του ρούτερ με την extra sim. Για να κόψω εντελώς το σταθερό. Υπάρχει και η modulus για σταθερό αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα