johnmegarythmos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Στις 4/1/2023 στις 8:52 ΠΜ, aris.04 είπε Εγώ ότι είχα και πριν δεν έχω παρατηρήσει ποτέ μείωση. Πιστεύω μπορεί να έχει να κάνει η τοποθεσία που βρίσκεται ο καθένας αν έχει πολύ κίνηση η κεραία... παλαιοτερα που ο αδελφος μου επαιζε παιχνιδια εβλεπα μειωση στο δικτυο κινητης οταν καταναλωσω τα 100gb τωρα εχω πολυ καιρο να καταναλωσω και δεν ξερω τι γινεται . Παντως και παλι εκανα κανονικα την δουλεια μου . μην ξεχναμε οτι το booster εχει περιορισμο στα 50mbs down και 5mbs upload δεν μπορει αν δεις περισσσοτερη ταχυτητα! αλλα και παλι δεν με αφηνει χωρις ιντερνετ ακομα και να κοπει το dsl για λιγο πχ απο κακο καιρο!.
aris.04 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει port forwarding στο DN9245X6-10;
papaleole Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα. Να περιγράψω και εγώ την εμπειρία μου μπας και κάποιος γνώστης απο εδώ δώσει τα φώτα του. Κάτοχος το Speed booster περίπου 3 χρόνια. Στην περιοχή μου (adsl) 24άρα και πιάνουμε με τα βίας 4mbps... Όλη αυτήν την περίοδο με διάφορα προβλήματα. Μία άνοιγε το Speed booster μια όχι, μια δεν συγχρόνιζε με την γραμμή μια μου έδινε μόνο η adsl κ.τ.λ. Πριν περίπου έναν μήνα μου έδινε 1Mbps!!! Ούτε καν δηλαδή την ταχύτητα του ADSL. Τους πήρα τηλ., το δήλωσαν βλάβη και πρίν έρθει ο τεχνικός κάτι κάνανε απομακρυσμένα και την άλλη μέρα το speed booster δούλευε μια χαρά. Ήρθε και ο τεχνικός και μου είπε αυτό που ήδη ξέρω... Ότι στην περιοχή μου δηλαδή η ταχύτητα είναι αυτήν που συγχρονίζω (3,9mbps) και δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Χθες βράδυ πάλι τα ίδια... Ακόμη και σε video στο youtube απο κινητό buffering... Ταχύτητα 2mbps.. Ενώ με εξαντλημένα mb έπρεπε να έχω τουλάχιστον 15 (4g) + 4 (adsl) = 19mbps.... Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω την Adsl να δίνει μόνο VOISE και το 4g μόνο ίντερνετ και το αποτέλεσμα ήταν να μην έχω καθόλου ιντερνέτ. Έχω πραγματικά κουραστεί να τους παίρνω τηλέφωνο και να περιμένω με τις ώρες στην αναμονή, να λύνουν το πρόβλημα και μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια.. (σε 3 χρόνια μιλάμε για πολλές φορές) Έχω συμβόλαιο 24μήνες το οποίο λήγει τον Ιούλιο αλλιώς θα το είχα κόψει οχι για τα 7€ περίπου τον μήνα αλλά για την κοροϊδία! (Την τρώμε που την τρώμε πληρώνωντας 24αρα για ούτε καν 4αρα....) Το ρούτερ που έχω είναι το HUAWEI και σήμα COSMOTE 3 γραμμές (φούλ). Τεσταρισμένο και με κινητό COSMOTE το οποίο πιάνω 60-70mbps 4G. Τώρα η ερώτηση μου έχει ως εξής: Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις να τις κάνω ώστε να είναι πιο σταθερό? Συγνώμη εάν σας κούρασα αλλά πραγματικά έχω αγανακτήσει με τους ψεύτες! Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1
tvkal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Ποιό ρούτερ σου έχουν δώσει? Εμένα το μου έδωσαν πέρυσι το DN9245-X6-10 της Huawei σε αντικατάσταση προηγούμενου. Εσυ 3 χρονια είπες το έχεις και δεν ανέφερες κάτι για αντικατάσταση. Δήλωσε βλάβη και ζήτα τους - επέμενε για αντικατάσταση. 1
papaleole Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, tvkal είπε Ποιό ρούτερ σου έχουν δώσει? Εμένα το μου έδωσαν πέρυσι το DN9245-X6-10 της Huawei σε αντικατάσταση προηγούμενου. Εσυ 3 χρονια είπες το έχεις και δεν ανέφερες κάτι για αντικατάσταση. Δήλωσε βλάβη και ζήτα τους - επέμενε για αντικατάσταση. Καλημέρα. Κατ΄ αρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχω το HA35-10/11 Hybrid Access. Λές ότι θα δω διαφορά?
tvkal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Αφού έτσι κι αλλιώς έχεις προβλήματα, δώσε βλάβη, πιθανότατα θα στο αλλάξουν. 1
makoylino Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Στις 16/1/2023 στις 2:59 ΜΜ, papaleole είπε Καλησπέρα. Να περιγράψω και εγώ την εμπειρία μου μπας και κάποιος γνώστης απο εδώ δώσει τα φώτα του. Κάτοχος το Speed booster περίπου 3 χρόνια. Στην περιοχή μου (adsl) 24άρα και πιάνουμε με τα βίας 4mbps... Όλη αυτήν την περίοδο με διάφορα προβλήματα. Μία άνοιγε το Speed booster μια όχι, μια δεν συγχρόνιζε με την γραμμή μια μου έδινε μόνο η adsl κ.τ.λ. Πριν περίπου έναν μήνα μου έδινε 1Mbps!!! Ούτε καν δηλαδή την ταχύτητα του ADSL. Τους πήρα τηλ., το δήλωσαν βλάβη και πρίν έρθει ο τεχνικός κάτι κάνανε απομακρυσμένα και την άλλη μέρα το speed booster δούλευε μια χαρά. Ήρθε και ο τεχνικός και μου είπε αυτό που ήδη ξέρω... Ότι στην περιοχή μου δηλαδή η ταχύτητα είναι αυτήν που συγχρονίζω (3,9mbps) και δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Χθες βράδυ πάλι τα ίδια... Ακόμη και σε video στο youtube απο κινητό buffering... Ταχύτητα 2mbps.. Ενώ με εξαντλημένα mb έπρεπε να έχω τουλάχιστον 15 (4g) + 4 (adsl) = 19mbps.... Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω την Adsl να δίνει μόνο VOISE και το 4g μόνο ίντερνετ και το αποτέλεσμα ήταν να μην έχω καθόλου ιντερνέτ. Έχω πραγματικά κουραστεί να τους παίρνω τηλέφωνο και να περιμένω με τις ώρες στην αναμονή, να λύνουν το πρόβλημα και μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια.. (σε 3 χρόνια μιλάμε για πολλές φορές) Έχω συμβόλαιο 24μήνες το οποίο λήγει τον Ιούλιο αλλιώς θα το είχα κόψει οχι για τα 7€ περίπου τον μήνα αλλά για την κοροϊδία! (Την τρώμε που την τρώμε πληρώνωντας 24αρα για ούτε καν 4αρα....) Το ρούτερ που έχω είναι το HUAWEI και σήμα COSMOTE 3 γραμμές (φούλ). Τεσταρισμένο και με κινητό COSMOTE το οποίο πιάνω 60-70mbps 4G. Τώρα η ερώτηση μου έχει ως εξής: Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις να τις κάνω ώστε να είναι πιο σταθερό? Συγνώμη εάν σας κούρασα αλλά πραγματικά έχω αγανακτήσει με τους ψεύτες! Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εγω το εχω πολλα χρονια, ουτε θυμαμαι καν, ζητα καινουριο που λεει και ο φιλος για σιγουρια. Αυτο που ξερω σιγουρα να σας πω ειναι οτι ακομη και αν τελειωσουν τα 100 ,πιανεις σιγουρα 50 μεγιστο και 4 5 up.(Μπορουσες να το βαλεις και χωρις την adsl παλια αλλα τωρα το ψαξανε και κλειδωνει.Γιατι πολλοι το παιρνανε μακρια απο το σπιτι, που ειναι στην συμφωνια.) Επειδη γραφεις οτι εχεις 70 απο το κινητο, παλι σιγουρα θα σου πω γιατι κεγω χωριο ειμαι και εχω ψαξει τα παντα, παζει ρολο σε ποιο σημειο στο σπιτι ειναι, πχ στο γραφειο μου το κινητο δεν πιανει ουτε 2, ενω στα 5 μετρα πιο περα πιανει 80.Μπορει εκει που το εχεις να εχει 3 γραμμες αλλα αυτο δεν λεει κατι, μονο με speedtest θα μπορεσεις να βρεις το σημειο που πιανει καλυτερα 1
papaleole Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 25/1/2023 στις 6:45 ΜΜ, makoylino είπε Εγω το εχω πολλα χρονια, ουτε θυμαμαι καν, ζητα καινουριο που λεει και ο φιλος για σιγουρια. Αυτο που ξερω σιγουρα να σας πω ειναι οτι ακομη και αν τελειωσουν τα 100 ,πιανεις σιγουρα 50 μεγιστο και 4 5 up.(Μπορουσες να το βαλεις και χωρις την adsl παλια αλλα τωρα το ψαξανε και κλειδωνει.Γιατι πολλοι το παιρνανε μακρια απο το σπιτι, που ειναι στην συμφωνια.) Επειδη γραφεις οτι εχεις 70 απο το κινητο, παλι σιγουρα θα σου πω γιατι κεγω χωριο ειμαι και εχω ψαξει τα παντα, παζει ρολο σε ποιο σημειο στο σπιτι ειναι, πχ στο γραφειο μου το κινητο δεν πιανει ουτε 2, ενω στα 5 μετρα πιο περα πιανει 80.Μπορει εκει που το εχεις να εχει 3 γραμμες αλλα αυτο δεν λεει κατι, μονο με speedtest θα μπορεσεις να βρεις το σημειο που πιανει καλυτερα Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και επανέρχομαι για να ενημερώσω... Μετά από συνομιλία μαζί τους πριν από 10-12 μέρες περίπου με στείλανε για αντικατάσταση. Πήγα λοιπόν και ζήτησα το καινούργιο υβριδικό (DN9245-X6-10) το οποίο και μου δώσανε. Από τότε ενώ στην DSL συγχρονίζει πιο χαμηλά (1,6Mbps) βλέπω απο τα τέστ οτί ακόμη και εξαντλημένα τα 100giga παίζει συνεχώς στα 40-50mbps down και 5mbps up(!) όπου επιβεβαιώνει αυτό που λέει ο φίλος makoylino (το up το έχουν μάλλον κλειδωμένο στα 5). Η ανανέωση των 100giga θα γίνει γύρω στις 7-8/2 οπότε δεν έχω ακόμη εικόνα από ταχύτητες χωρίς περιορισμό... Να πω επίσης ότι με το παλιό ρουτερ (HA35-10/11) με τα 100Mbps έπιανα 40-50Kbps και όταν τα εξαντλούσα έπεφτε στα 15-20mbps! Δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι πάντως εάν παίζει έτσι είμαι φουλ ικανοποιημένος και ελπίζω να κρατήσει. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από papaleole 1
nikoslion Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Στις 25/3/2021 στις 12:28 ΠΜ, nikoslion είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ανοιχτηκε τρυπα στον τοιχο για να περασουνε τα καλωδια, ομως παρολο που το καλωδιο σαν καλωδιο εχει παρομοιο παχος με ενα καλωδιο ethernet, οι συνδεσεις-κονεκτορες δεν ξερω πως λεγονται ειναι πολυ μεγαλες σε μεγεθος, οποτε η τρυπα στον τοιχο ειναι τεραστια. επισης εχει αρκετο βαρος το καλωδιο αλλα και η συνδεση στο τελος, οποτε θελει καποια στεραιωση για να μην τραβηξουν το ρουτερ. καλησπερα, ειχα συμβαλει πριν λιγο καιρο στο θεμα συνδεοντας εξωτερικη κεραια στο speedbooster της huawei. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει ρουτερ της αγορας που να δεχεται και αυτο κεραιες εξωτερικες; (Φωτο στο παλιο ποστ) Θελω να αλλαξω αυτο που εχω διοτι θα διακοψω το speedbooster και θα βαλω extra sim απο απεριοριστο πακετο δεδομενων family. Ο,τι ρουτερ 4g κοιταζω εχει κεραιες αλλα αναρωτιεμαι μηπως ειναι για του wifi, πχ TP-LINK TL-MR100 , Οποτε εν τελει μπορει να μην κανει για αυτο που θελω. Ευχαριστω.
georsev Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Το signal του booster είναι πιο δυνατό από την κεραία του κινητού?δλδ σε μισό μέτρο από εκεί που θα είναι το booster το κινητό με το speedtest πιάνει 30mbps ενώ στο σημείο που θα μπει το ρούτερ πιάνει 4-5mbps...τι να κάνω να προβώ στην αγορά η θα την φάω στο κωλο και δεν θα πηγαίνει καθόλου?
aris.04 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Θεωρητικά αν το gain της κεραίας του ρουτερ είναι μεγαλύτερο από το gain της κεραίας του κινητού θα πιάνει καλύτερο σήμα. Αλλά δε ξέρω τι τιμές που έχουν μήπως ψάξε πίσω από το ρούτερ στο καρτελάκι;
georsev Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Κάποιος που έχει speedbooster μπορεί να μου συγκρίνει λίγο το σήμα του κινητού του με το ρούτερ?ποιο έχει καλύτερο σήμα?
tvkal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, georsev είπε Κάποιος που έχει speedbooster μπορεί να μου συγκρίνει λίγο το σήμα του κινητού του με το ρούτερ?ποιο έχει καλύτερο σήμα? Εδώ σε έχω, μόλις τώρα οι δοκιμές. Ομως κάπου διάβασα οτι το speedbooster το κλειδώνουν για να μην έχει "τρελές" επιδόσεις και κακομαθαίνουμε ! 54,3 το κινητό αλλά συνήθως σχεδόν τα ίδια μου βγάζει όσες φορές δοκίμασα. Με ένα άλλο κινητό 5G είδα οτι έβγαλε διπλάσια ταχύτητα -σχεδόν 110Mbps- σε 4gLTE.
georsev Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Ωραία σε 6 λεπτά πριν, tvkal είπε Εδώ σε έχω, μόλις τώρα οι δοκιμές. Ομως κάπου διάβασα οτι το speedbooster το κλειδώνουν για να μην έχει "τρελές" επιδόσεις και κακομαθαίνουμε ! 54,3 το κινητό αλλά συνήθως σχεδόν τα ίδια μου βγάζει όσες φορές δοκίμασα. Με ένα άλλο κινητό 5G είδα οτι έβγαλε διπλάσια ταχύτητα -σχεδόν 110Mbps- σε 4gLTE. Ωραία σε ευχαριστώ πολύ...εγώ δυστυχώς δεν έχω καλό σήμα..με 10-20mbps
georsev Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 To speedbooster με αλλη κάρτα από αυτή που δίνουν το έχει δοκιμάσει κανένας αν δουλεύει?έβαλα μια unlimited αλλά το λαμπάκι bonding ήταν κόκκινο..και παρατήρησα επίσης ότι κλείδωνε πιο ψηλά αυτό το ρούτερ απότι αυτό το μαύρο που δίνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα