Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με το COSMOTE Home Speed Booster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καταρχήν πρέπει να το εχετε στο σπίτι σας στνδεμενο στην adsl 

Μονο σιμ θα κλειδώσει μετά από ωρες 

1 ημέρα δεν το εψαξα 

Η ταχύτητα του 4g θα εξαρτηθεί από το σήμα, περιοχή και ότι άλλο 

Μπορει στην πόρτα να πιάνεις 50 και στον καναπέ 4 

για 5 ευρώ απεριόριστο ίντερνετ είναι τσάμπα 

Εχω 50 60 mbps μόνιμα και απεριόριστα 

Αλλιως με adsl έχω 4,5

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, makoylino είπε

καταρχήν πρέπει να το εχετε στο σπίτι σας στνδεμενο στην adsl 

Μονο σιμ θα κλειδώσει μετά από ωρες 

1 ημέρα δεν το εψαξα 

Η ταχύτητα του 4g θα εξαρτηθεί από το σήμα, περιοχή και ότι άλλο 

Μπορει στην πόρτα να πιάνεις 50 και στον καναπέ 4 

για 5 ευρώ απεριόριστο ίντερνετ είναι τσάμπα 

Εχω 50 60 mbps μόνιμα και απεριόριστα 

Αλλιως με adsl έχω 4,5

Δεν είναι 5 ευρω. Πληρωνεις και την dsl σύνδεση 

17 ώρες πριν, panmitz είπε

Και δεν είναι στα 50-60 mbps μόνιμα και απεριόριστα, αλλά για τα πρώτα 100gb/μήνα. Για να μη μπερδευτεί κανένας φίλος που τα ψάχνει.

είναι μόνιμα πια 

25 λεπτά πριν, makoylino είπε

είναι μόνιμα πια 

Για νέες συνδέσεις μήπως; Εγώ ακόμα βλέπω το μετρητή στο COSMOTE app και λαμβάνω sms όταν τελειώνουν. 

4BF68ED9-C7B6-4E87-A86E-674160C46A14.jpeg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά! επειδή είμαι προ των πυλών για το speed booster.. η adsl γραμμή μου δίνει 15 με 16 και το 4g 160..πιστεύετε θα δω διαφορά; η χρήση μου είναι για iptv και kodi περισσότερο.. παίρνοντας τηλ το 13888 με διαβεβαίωσε η κοπέλα ότι αφού τελειώσουν τα 100gb ότι σταματάει εντελώς να δίνει οποιαδήποτε ταχύτητα το booster.. τι ισχύει τελικά; για να μην κάνω λάθος επιλογή γιατί το φεσωνεσαι με 24μηνες συμβόλαιο! ευχαριστώ! 

Επεξ/σία από Prospero

Μετά τα 100GB η ταχύτητα που παίρνει από 4G πέφτει στα 15mbps download. Ένας φίλος πιο πάνω έγραψε ότι πλέον πέφτει στα 50, αλλά δεν το γνωρίζω.

Για εμένα το σημαντικότερο είναι το upload, που το κρατάει σταθερά στα 4mbps (από το 0.5 που πιάνει η γραμμή μου).

Πιστεύω για iptv θα είσαι ΟΚ και με τα 15mbps που έχεις για να βλέπεις σε HD, αλλά γούστα είναι αυτά 🙃

13 λεπτά πριν, panmitz είπε

Μετά τα 100GB η ταχύτητα που παίρνει από 4G πέφτει στα 15mbps download. Ένας φίλος πιο πάνω έγραψε ότι πλέον πέφτει στα 50, αλλά δεν το γνωρίζω.

Για εμένα το σημαντικότερο είναι το upload, που το κρατάει σταθερά στα 4mbps (από το 0.5 που πιάνει η γραμμή μου).

Πιστεύω για iptv θα είσαι ΟΚ και με τα 15mbps που έχεις για να βλέπεις σε HD, αλλά γούστα είναι αυτά 🙃

με τα τωρινά μου 15 και με τα 15 μετά την κατανάλωση των 100gb πάμε στα 30..σωστά; με 30 βλέπεις πολύ χαλαρά iptv.. 

• Like 1

1 ώρα πριν, Prospero είπε

με τα τωρινά μου 15 και με τα 15 μετά την κατανάλωση των 100gb πάμε στα 30..σωστά; με 30 βλέπεις πολύ χαλαρά iptv.. 

Θεωρητικά ναι. Στην πραξη δε θα σου δωσει το booster οσα δινει το 4g, ισως υπαρχει καποιος κόφτης , ποιος ξερει

11 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

Θεωρητικά ναι. Στην πραξη δε θα σου δωσει το booster οσα δινει το 4g, ισως υπαρχει καποιος κόφτης , ποιος ξερει

αυτό το λες για την ταχύτητα μετά την κατανάλωση των 100gb η γενικά για την ταχύτητα που θα έχει με το booster? 

26 λεπτά πριν, Prospero είπε

αυτό το λες για την ταχύτητα μετά την κατανάλωση των 100gb η γενικά για την ταχύτητα που θα έχει με το booster? 

Για την ταχυτητα με το booster. εχω την εντύπωση οτι υπάρχει κοφτης γιατι κανεις δε κατεβαζει με την ιδια ταχυτητα που πιανει με απλο 4g

από κατόχους του booster θέλω να μου πείτε εσείς που έχετε καλό σήμα στο 4g σας μετά την κατανάλωση των 100gb τι ταχύτητες έχετε συνήθως μετά; 

10 ώρες πριν, Prospero είπε

από κατόχους του booster θέλω να μου πείτε εσείς που έχετε καλό σήμα στο 4g σας μετά την κατανάλωση των 100gb τι ταχύτητες έχετε συνήθως μετά; 

Εγώ ότι είχα και πριν δεν έχω παρατηρήσει ποτέ μείωση. Πιστεύω μπορεί να έχει να κάνει η τοποθεσία που βρίσκεται ο καθένας αν έχει πολύ κίνηση η κεραία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...