Mhlogiatros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τσεκαρει 2 φορες ανα 24 ο ρουφιανος που τρεχει στο ρουτερ και αν δε βρει τη dsl line in χαλαει το WAN . Τις αποστασεις και τα homezone που λενε τα βγαζουν απο το κ@λο τους σιγα μη τσεκαρουν απο ποια κεραια κινητης παιρνει . Πραχτικα αν εχεις βλαβη στη γραμμη παιζει να σε κοψουν σε μερικες ωρες και το 4G δηλαδη ακυρωνουν ολο το point να το εχεις ... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από Mhlogiatros
Smell Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Στις 27/11/2022 στις 4:11 ΜΜ, bscybgr είπε υπέροχα , από ότι μου είπαν και σε άλλο forum πλέον το κάνουν με homezoning δηλαδή αν βάλεις το booster σε απόσταση μεγαλύτερη των 200 μέτρων περίπου από ότι είναι η dsl τότε στο μπλοκάρουν και έτσι είναι και το σωστό , για την με την παλιά λύση του ΟΤΕ οπότε είχε βλάβη η dsl μετά από λίγο σου μπλοκάρανε και το booster με αποτέλεσμα να μην έχεις καθόλου internet Δεν λειτουργει μονο στο ιδιο σπιτι... προσφατα το ειχα σε αποσταση περιπου 500χλμ απο το σταθερο.
Damned7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Έχει κανείς θέμα με torrent και χαμηλές ταχύτητες? Παίζει να βάζουν κόφτη εκεί? Δεν έχω καλές ταχύτητες κατεβάσματος.
Aggelos_INSM Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Damned7 είπε Έχει κανείς θέμα με torrent και χαμηλές ταχύτητες? Παίζει να βάζουν κόφτη εκεί? Δεν έχω καλές ταχύτητες κατεβάσματος. Εξαρτάται και το torrent και το απο που κατεβάζεις. Ειναι σε ολα τα torrent ετσι; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Aggelos_INSM
Damned7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Στις 15/12/2022 στις 2:01 ΜΜ, Aggelos_INSM είπε Εξαρτάται και το torrent και το απο που κατεβάζεις. Ειναι σε ολα τα torrent ετσι; Τελικά ήταν θέμα ρυθμίσεων του client. Δευτέρα θα κάνω ανανέωση του booster και στην σελίδα που μπήκα γράφει 7.5 ευρώ τον μήνα. Ακρίβυνε? Ξέρει κάνεις κάτι για αυτό?
nikopoup Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, μόλις το σύνδεσα στον πεθερό μου και από τα 5 mbps πήγε στα 10. Με το smartphone δίπλα έπιασα 190 σε 4g δίκτυο. Πρέπει να βάλω και τα φίλτρα? Σε μια επικοινωνία με την cosmote πιο παλιά μου είπαν να μην τα βάλω αλλά δεν είμαι και απόλυτα βέβαιος
aris.04 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, nikopoup είπε Καλησπέρα, μόλις το σύνδεσα στον πεθερό μου και από τα 5 mbps πήγε στα 10. Με το smartphone δίπλα έπιασα 190 σε 4g δίκτυο. Πρέπει να βάλω και τα φίλτρα? Σε μια επικοινωνία με την cosmote πιο παλιά μου είπαν να μην τα βάλω αλλά δεν είμαι και απόλυτα βέβαιος Πόσες γραμμές πιάνει το ρουτερ; Έχει καλό σήμα;
johnmegarythmos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Στις 17/12/2022 στις 2:21 ΜΜ, Damned7 είπε Τελικά ήταν θέμα ρυθμίσεων του client. Δευτέρα θα κάνω ανανέωση του booster και στην σελίδα που μπήκα γράφει 7.5 ευρώ τον μήνα. Ακρίβυνε? Ξέρει κάνεις κάτι για αυτό? ναι και εμενα εγινε αυτο . Οταν εκλεισα τα 2 χρονια συμβολαιου τοτε απο 4,74 ευρω γυρισε σε 7,50 ευρω και ειχα και παγια εντολη και δεν εκτελοντανε διοτι ειχα βαλει οριο τα 5 ευρω . Καλεσα το 13888 και ανανεωσα το booster και μου το εκαναν 4,80 ευρω για αλλα 2 χρονια . Το ιδιο να κανεις και εσυ. Στις 15/12/2022 στις 1:03 ΜΜ, Damned7 είπε Έχει κανείς θέμα με torrent και χαμηλές ταχύτητες? Παίζει να βάζουν κόφτη εκεί? Δεν έχω καλές ταχύτητες κατεβάσματος. εβαλα με booster ( εχω το 2 booster ρουτερ ) με καλωδιο ethernet αλλα και με wifi να κατεβασω απο το skype βιντεο μαθηματων αγγλικων 2,5 ωρων και ιταλικων 3 ωρων περιπου 5-6 βιντεακια ητανε ολα μαζι και μετα εκοψε την ταχυτητα και εβγαλε 0 διπλα και αποτυχια ληψης . Γιατι γινεται αυτο; Εβαλα το κινητο μου με καρτα σημ vodafone και με 4g+ και το συνδεσα με καλωδιο usb και με τοπικη συνδεση και τα κατεβασα απο εκει με ταχυτητα 8,4 και αλλοτε πηγανε και 10,1 ενω με το booster το πολυ με 4,8 να εχω δει . Ρωτησα στο 13788 τις βλαβες του οτε γιατι συμβαινει αυτο και μου ειπανε οτι φταινει τα αρχεια και οτι ειναι πολυ μεγαλα. Δεν με καλυψαν παντως ! , διοτι υποτιθεται οτι η κοσμοτε εχει καλυτερο δικτυο απο την vodafone . Αλλα τελικα το αντιθετο ισχυει την δουλεια μου την εκανα την vodafone παντως . Εχει συμβει σε κανεναν αλλον αυτο; . Δεν εχω δοκιμασει να κατεβασω πολλα αρχεια μαζι με booster και σκεφτομαι να ορισω τον υπολογιστη να χρησιμοποιει μονο το δικτυο σταθερης να δω αμα κανεις το ιδιο πραγμα ή απλα τα κατεβασει χωρις να κοψει το κατεβασμα. Οσο για torrent που ρωτας πιστευω οτι δεν ειναι θεμα δικης σου ταχυτητας αλλα του site
nikopoup Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, aris.04 είπε Πόσες γραμμές πιάνει το ρουτερ; Έχει καλό σήμα; Φουλ σήμα. Δίπλα δίπλα κινητό και μόντεμ
aris.04 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, nikopoup είπε Φουλ σήμα. Δίπλα δίπλα κινητό και μόντεμ Στο κινητό τι εννοείς 190;
nikopoup Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, aris.04 είπε Στο κινητό τι εννοείς 190; Mbps
aris.04 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nikopoup είπε Mbps Με 4g είναι πολύ μεγάλο νούμερο αυτό. Δεν πιάνει τόσο μεγάλες το 4g από όσο ξέρω. Μήπως βλέπεις κάτι λάθος;
nikopoup Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, aris.04 είπε Με 4g είναι πολύ μεγάλο νούμερο αυτό. Δεν πιάνει τόσο μεγάλες το 4g από όσο ξέρω. Μήπως βλέπεις κάτι λάθος; Η θεωρητική μέγιστη ταχύτητα του 4G+ είναι 300 mbps. Η ουσία είναι άλλη όμως. Δύο 4g κάρτες της ίδιας εταιρείας έχουν τοσο μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα. Τις μετρήσεις της έκανα με το speestest. Ακόμα και αν έγινε κάποιο λάθος και να μην είδα καλά τα 190 το πρόβλημα παραμένει. Φουλ σήμα, 4g και πιάνει 5mbps επιπλέον
panmitz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, nikopoup είπε Η θεωρητική μέγιστη ταχύτητα του 4G+ είναι 300 mbps. Η ουσία είναι άλλη όμως. Δύο 4g κάρτες της ίδιας εταιρείας έχουν τοσο μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα. Τις μετρήσεις της έκανα με το speestest. Ακόμα και αν έγινε κάποιο λάθος και να μην είδα καλά τα 190 το πρόβλημα παραμένει. Φουλ σήμα, 4g και πιάνει 5mbps επιπλέον Δυστυχώς κι εγώ την ίδια εμπειρία παίρνω εδώ και χρόνια που το έχω. Speedtest με το κινητό 4G πιάνει 55mbps. Με το speedbooster πιάνει 12 mbps (εκ των οποίων τα 5-6 είναι από τη γραμμή DSL). Ή το μόντεμ είναι τελείως μάπα ή έχουν βάλει κόφτες από τον ΟΤΕ. 1
aris.04 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ έχω δει και 65mbps στο δικό μου. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Το έχω σε αραιή περιοχή σε χωρίο μπορεί για αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα