tvkal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Εφόσον έχεις καλό αδιάλειπτο σήμα στο κινητό σου θα έχεις και στο speedbooster. Ολες οι τηλεφωνικές αγορές και οι συμφωνίες με σύμβαση άρα και η αγορά speedbooster έχουν 14 ημέρες περίοδο υπαναχώρησης. Μολις το παραλάβεις θα το βαλεις να το δοκιμάσεις αμέσως και αν δεις οτι δεν σε καλύπτει θα το στείλεις πίσω και στο μέιλ που θα τους κάνεις θα τους αναφέρεις και την ημερομηνία παραλαβής γιατι απο την ημερομηνία της σύμβασης μέχρι την παραλαβή μπορει να περάσουν 4-5 μέρες. Μην πιαστούν εκεί και δεχθούν επιστροφή γι αυτό θα το κάνεις αμέσως - την επιστροφή εννοώ. Αλλά ως χρήστης σου μιλάω, πιστεύω οτι θα το κρατήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Smell Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σημερα το δοκιμασα παλι στο σπιτι εκει που εχω και το double play , εδω λειτουργησε κανονικα,χωρις φυσικα να το εχω πανω στο καλωδιο, Δευτερα θα δοκιμασω παλι σε αλλο μερος, ισως τελικα εχουν κλειδωσει περιοχη ... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από Smell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, Smell είπε Σημερα το δοκιμασα παλι στο σπιτι εκει που εχω και το double play , εδω λειτουργησε κανονικα,χωρις φυσικα να το εχω πανω στο καλωδιο, Δευτερα θα δοκιμασω παλι σε αλλο μερος, ισως τελικα εχουν κλειδωσει περιοχη ... Και εμένα σήμερα και εχθές λειτουργεί κανονικά. Σχεδόν 50mbps μου δίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω πρόβλημα με online games με αυτο το ρουτερ. Καθώς η ταχύτητα είναι άριστη πιάνω καλό σήμα, έχω πολλά disconnects σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Επειδή πιστεύω είναι λόγο του 4G μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση όταν δεν χρειάζομαι ταχύτητα να μην χρησιμοποιείται το 4G; Να γίνετε αυτόματα όμως γιατί υπάρχει επιλογή να το απενεργοποιώ το 4G από το ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Εχει κανείς ασχοληθεί να "κρεμάσει" πάνω στο speedbooster κάποιο Mesh σύστημα ώστε να καλύψει με καλύτερο σήμα περισσότερα τετραγωνικά ? ή έχει κανείς δοκιμάσει να βάλει ένα άλλο 4g router που ενδεχομένως να είναι καλύτερο απο το Huawei HA35 της cosmote ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, tvkal είπε Εχει κανείς ασχοληθεί να "κρεμάσει" πάνω στο speedbooster κάποιο Mesh σύστημα ώστε να καλύψει με καλύτερο σήμα περισσότερα τετραγωνικά ? ή έχει κανείς δοκιμάσει να βάλει ένα άλλο 4g router που ενδεχομένως να είναι καλύτερο απο το Huawei HA35 της cosmote ? καλημερα , το booster 2 ρουτερ υποστηριζει συστημα mesh ; αμα ισχυει εχω ενα 4g+ router της tiplink να το δοκιμασω!! Το huawei HA35 δεν υποστηριζει mesh δικτυο! δεν μπορεις να βαλεις αλλο ρουτερ ! δεν δουλευει η καρτα σημ του booster σε αλλη συσκευη εκτος απο το booster 1 και 2 που δινει η κοσμοτε για την υπηρεσια αυτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panmitz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, johnmegarythmos είπε καλημερα , το booster 2 ρουτερ υποστηριζει συστημα mesh ; αμα ισχυει εχω ενα 4g+ router της tiplink να το δοκιμασω!! Το huawei HA35 δεν υποστηριζει mesh δικτυο! δεν μπορεις να βαλεις αλλο ρουτερ ! δεν δουλευει η καρτα σημ του booster σε αλλη συσκευη εκτος απο το booster 1 και 2 που δινει η κοσμοτε για την υπηρεσια αυτη. Για να είμαστε ακριβείς, μπορείς να κουμπώσεις άλλο router πάνω στο HA35 (είτε είναι απλό Wi-Fi router είτε είναι mesh) και το HA35 να δουλεύει μόνο ως modem. Το χρησιμοποιώ έτσι εδώ και 2-3 χρόνια χωρίς πρόβλημα. Έχω απενεργοποιήσει και το Wi-Fi του HA35 και το τοπικό δίκτυο το αναλαμβάνει μόνο το tp-link router μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) γνωριζουμε γιατι οταν ειμαι σε αυτο το wifi με HA35 δε μπορω να δω τις καμερες απο μια οικια μου, ενω απο oποιοδηποτε αλλο wifi μπορω; ( δεν εχω αλλαξει τιποτα απο ρυθμισεις ) Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από morfeas-dsl- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Να ρωτήσω κάτι, υποστηρίζει το router με κάποιο τρόπο 3rd party dns (τύπου Adguard) over https ή tls? Ή μόνη λύση είναι εξωτερικός dns με IP και dynamic dns για όταν αλλάζει η IP? Και πού πάω στο router για να αλλάξω το dns? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δύο ερωτήματα . 1. Εχει κάποιος εμπειρία χρήσης με συμβατή συσκευή για αύξηση-επέκταση του σήματος σε δύσκολες περιοχές του σπιτιού μου για το SPEEDBOOSTER HYBRID HUAWEI DN9245X6 ? Μάρκα, μοντέλο, τύπος .... ??? 2. Επειδή έχω γεμίσει το σπίτι διάφορα συμπράγκαλα wifi και κάμερες αξίζει τον κόπο να βάλω συγκεκριμένες IP στις συσκευές μου ? Ανοιξα το 192.168.1.1 και γίνεται χαμός από ip. Θα ωφελήσει σε κάτι ? Sorry αλλά δεν είμαι πολύ σχετικός, πέρα απο τα βασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, tvkal είπε Δύο ερωτήματα . 1. Εχει κάποιος εμπειρία χρήσης με συμβατή συσκευή για αύξηση-επέκταση του σήματος σε δύσκολες περιοχές του σπιτιού μου για το SPEEDBOOSTER HYBRID HUAWEI DN9245X6 ? Μάρκα, μοντέλο, τύπος .... ??? 2. Επειδή έχω γεμίσει το σπίτι διάφορα συμπράγκαλα wifi και κάμερες αξίζει τον κόπο να βάλω συγκεκριμένες IP στις συσκευές μου ? Ανοιξα το 192.168.1.1 και γίνεται χαμός από ip. Θα ωφελήσει σε κάτι ? Sorry αλλά δεν είμαι πολύ σχετικός, πέρα απο τα βασικά. Εγώ έχω αυτό: https://www.skroutz.gr/s/13271526/TP-LINK-TL-WA860RE-v5-WiFi-Extender-Single-Band-2-4GHz-300Mbps.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share Το δουλεύω σαν access point αλλά δουλεύει και μια χαρά σαν extender το έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, aris.04 είπε Εγώ έχω αυτό: https://www.skroutz.gr/s/13271526/TP-LINK-TL-WA860RE-v5-WiFi-Extender-Single-Band-2-4GHz-300Mbps.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share Το δουλεύω σαν access point αλλά δουλεύει και μια χαρά σαν extender το έχω δοκιμάσει. Με το speedbooster το έχεις ? Ελεγα μήπως πάρω 2 τεμάχια mesh στα 100 ευρώ περίπου ωστε να ενισχυσω το σήμα και προς τις 2 κατευθύνσεις. Αυτό που μου πρότεινες μπορώ να το βάλω 2-3 φορές ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, tvkal είπε Με το speedbooster το έχεις ? Ελεγα μήπως πάρω 2 τεμάχια mesh στα 100 ευρώ περίπου ωστε να ενισχυσω το σήμα και προς τις 2 κατευθύνσεις. Αυτό που μου πρότεινες μπορώ να το βάλω 2-3 φορές ? Για το WiFi σήμα δεν λες; Ναι αυτό έχω σαν κάθε άλλο ρούτερ είναι σε γενικές γραμμές δεν θα έχεις κάποιο θέμα. Δεν γνωρίσω αν δουλεύει σαν mesh, άλλα θα μπορείς να τα συνδέσεις ανεξάρτητα και τα δύο πάνω στο speedport. Δηλαδή καθώς θα μετακινείσαι μπορεί να χρειάζεται να αλλάξεις χειροκίνητα σε ποιο SSID θα συνδεθείς γιατί μπορεί να μην το κάνει αυτόματα η συσκευή σου. Για το 2. μπορείς να ορίσεις για κάθε συσκευή μια σταθερή ip. DHCP binding μπορεί να το λέει.. Θα σου ζητάει την mac address της κάθε συσκευής λογικά. Δεν το έχω κάνει σε αυτό το ρουτερ να σου πω ακριβώς που γίνεται αλλά πιστεύω θα μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Για το 2. Αν μπορέσεις και το δεις πως γίνεται στο speedbooster, θα με βοηθούσες πολύ. Για το 1. Δηλαδή καθώς θα μετακινείσαι NA MHN χρειάζεται να αλλάξεις χειροκίνητα σε ποιο SSID θα συνδεθείς. Αυτό θέλω. Ολο το σπίτι παντού ένα ssid. Γι αυτό σκέφτομαι μήπως το Mesh είναι πιο εξυπηρετικό. Αν το έχω και αυτό καταλάβει καλά γιατί δεν είμαι και πολύ σχετικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, tvkal είπε Για το 2. Αν μπορέσεις και το δεις πως γίνεται στο speedbooster, θα με βοηθούσες πολύ. Για το 1. Δηλαδή καθώς θα μετακινείσαι NA MHN χρειάζεται να αλλάξεις χειροκίνητα σε ποιο SSID θα συνδεθείς. Αυτό θέλω. Ολο το σπίτι παντού ένα ssid. Γι αυτό σκέφτομαι μήπως το Mesh είναι πιο εξυπηρετικό. Αν το έχω και αυτό καταλάβει καλά γιατί δεν είμαι και πολύ σχετικός. Δεν βρίσκω υλικό στο ιντερνετ να σε βοηθήσω γιατί τα έχω σετάρει στο χωριό αυτά. Για το 1. νομίζω είχα δει επιλογή να κρατήσει ίδιο SSID αλλά δεν ξέρω πως θα δουλεύει αν έχει δύο πάνω. Για το 2. το βράδυ θα συνδεθώ remote να το κοιτάξω και θα σου στείλω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα