Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/3/2022 στις 11:08 ΠΜ, angelucky είπε

Αν μπορει να μου απαντησει κανεις, εχω double play μπορω να παρω το booster και να το χρησιμοποιω εκτος του σπιτιου μου (οχι εκτος της πολης μου ομως...) χρειαζομαι να 100gb data αλλα παντα σε χρηση εντος της  μου! η θα κλειδωσει....οπως καταλαβα ποιο πανω μολις φευγει το booster απο το σπιτι..?

Απ'οτι φαίνεται πλέον όχι, σε όλους μας κλείδωσε και δεν ξαναεφτιαξε ποτέ. Εγώ το είχα 1χλμ μακριά από τη γραμμή.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξερουμε πόσο είναι η ποινη καταργησης του booster για 5 μηνες ήδη στο προγραμμα? Δε βρισκω πουθενα κατι στο σαιτ της κοσμοτε

Δημοσ.
14 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Ξερουμε πόσο είναι η ποινη καταργησης του booster για 5 μηνες ήδη στο προγραμμα? Δε βρισκω πουθενα κατι στο σαιτ της κοσμοτε

το πινκακι δεν το εχεις; του συμβολαιου ; το αναφερει κανονικα!, εγω που το ηθελα για 4 μηνες πριν το βαλω ειχα ρωτησει καταστημα και μου ειχανε πει οτι ειναι προσθετο πακετο στην γραμμη του σταθερου και μπορω να το καταργησω με 40 ευρω! . Αμα βρω το πινακακι θα στο ανεβασω αλλιως καλεσε ενα καταστημα γερμανος και ρωτησε θα ξερουνε να σου πουνε!. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πλακα ειναι οτι λενε οτι θελουν αναλογως συμβολαιου  και σιγουρα δε θα εμπιστευομουν τι λενε σε καταστημα . Και αμα εχεις και tv και γινει καμια στραβη και τα μπλεξουν εχω ακουσει 120

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Δε βρισκω τα συμβολαια γι αυτο κ ρωτησα. Επισης ναι ουτε εγω τους εμπισρευομαι μπορει να λενε πχ 40 ευρω και οταν φυγεις να σου ερθει ενα ωραιο κουστουμακι να το ευχαριστηθεις. Αν καποιος βρει το πινακακι ας κανει ενα κοπο. Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κανείς εξήγηση γιατί να φτιάχνει συχνά χωρίς καμμία αλλαγή; Εμένα πχ τώρα παίζει κανονικά, μακριά από τη βάση του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι τα ανοιγουν οταν @μιεται το συμπαν σε free weekend με QOS σε χαμηλη ταχυτητα που ολα σερνονται ετσι και αλλιως. Μετα απο λιγο θα σε θυμηθουν dont worry

* Πηρα οτι εχω βλαβη και χαμηλη ταχυτητα και απο οτι φαινεται γινεται ο χαμος παρε κανα καφε και περιμενε απο Δευτερα και αν καλεσουν αυτοι .... 2 κοπελες που πετυχα μετα απο 30+ λεπτα αναμονη ειπαν οτι ειναι απο καρτοκινητη και αναρμοδιες για οτιδηποτε αλλο θα καλεσει το τμημα των ουφων 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Να ρωτήσω, όσοι γυρίσατε το υβριδικό που σου δίνουν στην αρχή, με ποιο τρόπο πήρατε τα χρήματα του πίσω; Στα αφαιρούν από επόμενο λογαριασμό; 

Δημοσ.

Πλέον τα κλειδώνουν. Εγω που το έκανα βόλτες, τελος!!! Πρεπει να το βάλεις για να δουλέψει, στη γραμμη σου πλέον,  εφόσον όμως  έχεις Cosmote. Οσο εχεις γιγα, έχω 100, καθε πρωτη του μήνα τα φορτώνουν, αλλά μόλις τελειωσουν παιζει σαν απλό ρουτερ, πάντα όμως στη γραμμή σου ( cosmote) Παν τα μεγαλεία! Το θεμα ειναι και  δεν το ξερω αν υπαρχει αποκλειδωτής!!!!!!!😉 Αν κάποιος φίλος, εχει ασχοληθει ας ενημερωσει με p.m Ναμαστε καλά να τα θυμόμαστε!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμενα θα με ενδιεφερε καθε πληροφορια χρησιμη ευχαριστω . Τουλαχιστο να μη απαιτει συνεχεια γραμμη γιατι συχνα πεφτει και το internet . Κατι που κοιταζα στις ρυθμισεις 

Bonding server:hybrid.otenet.gr - > αυτο ειναι grayed out και δεν αλλαζει ; . Tunnel MSS: 0 αυτο τι κανει ; 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μήπως κάποιος έχει τοποθετήσει άλλη sim της cosmote (θα πάρω μια της cosmote που είναι μόνο για internet 12GB για ένα χρόνο) και να μου υποδείξει τη διαδικασία;

Θα χρειαστούν τίποτα ρυθμίσεις ή την βάζω και παίζει ως έχει;

Θα χρειαστεί πρώτα να την βάλω σε κάποιο κινητό να την ενεργοποιήσω; (το ρουτερ μου είναι τοποθετημένο σε ηλεκτρολογικό κουτί σε σχετικά δυσπρόσιτο σημείο και δεν μπορώ να το συνδέσω από εκεί που είναι με κάποιο υπολογιστή. Εχω όμως κατεβάσει καλώδιο utp και στέλνω data σε παλιο ρουτερ που το χρησιμοποιώ ως access point)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...