Orcaki Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, AlexToutz είπε Μόλις ξαναγύρισε στα 0.2mbps.. Ενώ ήταν κουμπωμενο η εκτός dsl;
Anemah Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Και εμένα πάλι έπεσε η ταχύτητα στο booster. Το έχω μόνο του και όχι πάνω στην dsl.
vagos_m Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Είναι κάποιος που είχε πρόβλημα με το speed booster και να φτιάχτηκε χωρίς να κάνει κάτι; Εμένα έχει από σήμερα που δεν δίνει ταχύτητα καθόλου. Το χρησιμοποιώ 400 χλμ μακριά απο το σταθερό και 2 μήνες τώρα δεν είχα θέμα. Ξέρουμε αν είναι όντως λόγω κλειδώματος και όχι καποιου προβλήματος; Επίσης, αν το κλεισω και το ξανα ανοίξω τότε με τα χίλια ζόρια να συνδεθεί στο ιντερνετ. ενώ συνδέονται οι συσκευές στο wifi γράφει "χωρίς Ιντερνετ".
Periklis1994 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 σε 5 μερες χωρις πολυ χρηση ξανα επεσε κ εμενα κ δεν πιστευω να τελειωσαν 100gb
Orcaki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, vagos_m είπε Είναι κάποιος που είχε πρόβλημα με το speed booster και να φτιάχτηκε χωρίς να κάνει κάτι; Εμένα έχει από σήμερα που δεν δίνει ταχύτητα καθόλου. Το χρησιμοποιώ 400 χλμ μακριά απο το σταθερό και 2 μήνες τώρα δεν είχα θέμα. Ξέρουμε αν είναι όντως λόγω κλειδώματος και όχι καποιου προβλήματος; Επίσης, αν το κλεισω και το ξανα ανοίξω τότε με τα χίλια ζόρια να συνδεθεί στο ιντερνετ. ενώ συνδέονται οι συσκευές στο wifi γράφει "χωρίς Ιντερνετ". Δυστυχώς εγώ κοντεύω μήνα με αυτό το πρόβλημα και δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Το πιο πιθανό είναι να το κλείδωσαν μόνιμα πλέον σε αυτές τις μηδενικές ταχύτητες για εμάς που το έχουμε μακριά από την dsl
Peris9400 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 shmera mia me eipe na to sundesw gia 24 wres na parei tous kwdikous ksana.gt ths eipa oti oute me ta 100gb doulevei
Orcaki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Peris9400 είπε shmera mia me eipe na to sundesw gia 24 wres na parei tous kwdikous ksana.gt ths eipa oti oute me ta 100gb doulevei Τι εννοείς να το συνδέσεις για 24 ώρες; Στη dsl?
vagos_m Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Ρώτησα γνωστό μου στην Cosmote και μου είπε "Τυχερός είσαι, άργησαν κιολας να στο κόψουν. Έχουν αρχίσει απο αρχές Γενάρη να τα κλειδώνουν όλα. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι". Τι να πώ, κρίμα. Ήλπιζα μπας και είναι τεχνικό πρόβλημα αλλα @@.
TsonTson Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Αν πρόκειται για κλείδωμα τότε μάλλον δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε, αφού υπάρχουν και περιπτώσεις που έχει κλειδωθεί προσωρινά και σε αυτούς που το έχουν πάνω στη DSL. Επίσης ένα άλλο κακό είναι ότι έτσι την πληρώνουν και άτομα που το λειτουργούσαν ξεχωριστά από τη DSL, αλλά στον ίδιο χώρο.
bscybgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) αν άπλα βγάλω την dsl από το booster και δεν την συνδέσω κάπου αλλού και πάλι θα μου blockarei το booster ο ΟΤΕ? γιατί με το bonding τρέχει πολύ χειροτέρα από ότι με 4g μόνο του , και η ταχύτητα της adsl μου είναι 3mbps οπότε δεν υπάρχει λόγος να την έχω ανοιχτή Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από bscybgr
alexx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, ξέρει κανένας πώς μπορώ να έχω απομακρυσμένη πρόσβαση στο ΗΑ35?
fonzi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μία από τα ίδια και εδώ. Ταχύτητα κοντά στο 0. Επειδή δε βλέπω φως, υπάρχει δυνατότητα διακοπής της υπηρεσίας ή έχει πρόστιμο; Μου δείχνει ότι ισχύει μέχρι το Δεκέμβριο. Επίσης, μήπως έχει κάποιος άποψη για το COSMOTE 4GWIFI ROUTER; Έχει καλή κάλυψη wi-fi σε σχέση με το booster; Και πώς είναι σε μέγεθος; Το booster το έχω βγάλει σε εξωτερικό χώρο για καλύτερη λήψη και επειδή δεν έχει εξωτερικές κεραίες το χώρεσε σε σχετικά μικρό ηλεκτρολογικό κουτί. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από fonzi
panmitz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Έχω κανονικά συνδεδεμένο το DSL στο speed booster. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω συνεχώς το πρόβλημα όπου το bonding tunnel είναι down και το 4G δε συνεισφέρει καθόλου. Πιάνω μόνο την ταχύτητα του DSL, ενώ το modem λέει excellent signal κλπ. Μπορεί για κάποιες ώρες να είναι έτσι και μετά επανέρχεται στα κανονικά του, και πάλι απ την αρχή. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό; Η τηλεφωνική υποστήριξη και ο τεχνικός που ανέλαβε τη βλάβη δε μπόρεσαν να βοηθήσουν ιδιαίτερα. Αλίμονο σε μας που πέφτουμε στην ανάγκη του speed booster. Προσωπικά γλυκοκοιτάζω και το starlink μπας και βρω την υγειά μου, αλλά είναι ακριβό ακόμα.
akalexop2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Καλημερα. Θα εκτιμουσα μια βοηθεια καθως δεν ειμαι σχετικος με το θεμα. Διαθετω το cosmote home speed booster και σκεφτομαι να κανω μια αναβαθμιση router σε καποιο απο τα avm fritz!box τα οποια εχουν καλες κριτικες και παρεχουν και αλλες δυνατοτητες. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης: 1. Η καρτα sim θα δουλεψει στα μοντελα avm fritz!box που δεχονται sim? 2. Ή η αναβαθμιση απο μονη της σε avm fritz!box θα ειναι εμφανης και δε θα χρειαζεται πλεον το boost με τη sim? Ευχαριστω πολυ.
angelucky Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Αν μπορει να μου απαντησει κανεις, εχω double play μπορω να παρω το booster και να το χρησιμοποιω εκτος του σπιτιου μου (οχι εκτος της πολης μου ομως...) χρειαζομαι να 100gb data αλλα παντα σε χρηση εντος της πολης μου! η θα κλειδωσει....οπως καταλαβα ποιο πανω μολις φευγει το booster απο το σπιτι..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα