sifario1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Γεια σας θέλω να αλλάξω dns εξ αποστάσεως μέσω teamviewer το ρούτερ είναι στο πατρικό μου.Μπορει να με πει κάποιος που ακριβώς πηγαίνω και τους αλλάζω ?Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες θέλει και στο mobile αλλαγή αν μπορεί κάποιος να με κατευθύνει.Ευχαριστω
infin1tyGR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 On 21/02/2022 at 20:23, bscybgr said: εφόσον πιάνεις μόνο 4mpbs από τα 24 που πληρώνεις, μπορείς να κάνεις διακοπή συμβολαίου ακόμα και τώρα χωρίς να πληρώσεις το υπόλοιπο του συμβολαίου. Αυτό ποιος σου το είπε; Ειδικά όταν δίνει ελάχιστη 1 Mbps για την περιοχή του.
Orcaki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Tasosp22 είπε Μόλις διορθώθηκε το πρόβλημα με την χαμηλή ταχύτητα που σερνόταν 5-6 μερες σε μένα από μόνο του χωρίς να το συνδέσω σε dsl γραμμή.. Σε άλλες περιπτώσεις φίλων έκανε 1-2 μέρες. Άντε και στα δικά μας που είμαστε έτσι δύο εβδομάδες..δεν έκανες τίποτα εσύ ε;
Tasosp22 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Orcaki είπε Άντε και στα δικά μας που είμαστε έτσι δύο εβδομάδες..δεν έκανες τίποτα εσύ ε; Τίποτα απλά μια φορά την μέρα το έκανα ένα restart μήπως και έστρωνε και χθες αργά το βράδυ είδα ότι δουλεύει καλά.. Μόνο μην έκαναν να σέρνεται όταν τελειώσουν τα 100gb γιατι αν κατάλαβα καλά και σε μένα τον τελευταίο καιρό δεν έπεφτε η ταχύτητα ενώ τα ειχα τελειώσει σίγουρα.. 1
bscybgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Αυτό ποιος σου το είπε; Ειδικά όταν δίνει ελάχιστη 1 Mbps για την περιοχή του. μίλησα και με τον ΟΤΕ και με την Ε.Ε.Τ.Τ , και οι δυο μου είπαν ότι μπορώ να κάνω διακοπή συμβολαίου χωρίς να πληρώσω και στην περιοχή μου δίνει ελάχιστη 0 Μbps
makoylino Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Tasosp22 είπε Τίποτα απλά μια φορά την μέρα το έκανα ένα restart μήπως και έστρωνε και χθες αργά το βράδυ είδα ότι δουλεύει καλά.. Μόνο μην έκαναν να σέρνεται όταν τελειώσουν τα 100gb γιατι αν κατάλαβα καλά και σε μένα τον τελευταίο καιρό δεν έπεφτε η ταχύτητα ενώ τα ειχα τελειώσει σίγουρα.. Μιλησα με τεχνικο ΟΤΕ πριν λιγη ωρα, επειδη το δουλευαμε μονο με 4G , πολλοι το πηγαιναν ακομη και σε αλλη περιοχη, μου ειπε οτι κανουνε αλλαγες στο ρουτερ, (κατι τετοιο, δεν καταλαβα update εφαρμογη ειπε) οποτε θα κλειδωνει η ταχυτητα οταν καταλαβαινει οτι σε συνδεει σε αλλη περιοχη χωρις adsl μαζι και μετα απο 6 8 ωρες θα ξεκλειδωνει αν συνδεεται σωστα ξανα αυτο που καταλαβα ηταν τερμα να δουλευει απο μονο του το 4G . αν ξερει και αυτος βεβαι τι λεει *με εστηλε να παρω νεο υβριδικο Huawei το plus Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από makoylino
Anemah Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Στις 21/2/2022 στις 5:48 ΜΜ, Anemah είπε Καλησπέρα, Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Έχω την dsl γραμμή στο σπίτι και το booster στο γραφείο. Εδώ και μια εβδομάδα το ιντερνετ στο γραφείο δεν τρέχει καθόλου. Εαν πάρω άλλο ρουτερ και βάλω την sim της cosmote υπάρχει σωτηρία; Όποιος βρήκε λύση ας μας ενημερώσει. Ευχαριστώ! Ξεμπλόκαρε το booster και δουλεύει κανονικά τώρα.
AlexToutz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Και μένα μόλις το δοκίμασα και φαίνεται ότι διορθώθηκε. Χωρίς dsl, μόνο ρεύμα αλλά στο ίδιο σπίτι με την κανονική σύνδεση. Δεν το έχω δοκιμάσει προς το παρόν για εκτός για να δούμε αν δουλεύει και αυτό. Θα ενημερώσω όταν το κάνω. Έχω την εντύπωση ότι ξεκίνησε να δουλεύει και πάλι όταν ανανεώθηκαν τα GB του μήνα πάντως.
TsonTson Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ το είχα κανονικά στη DSL πάντα και χάλασε κάποια στιγμή χθες το πρωί ή προχθές το βράδυ (όχι μόνο δεν έδινε ταχύτητα, αλλά τη μείωνε στο μισό της DSL όταν είχα το bonding ανοιχτό). Σήμερα το πρωί κατά τις 11 έφτιαξε. (Χωρίς να ανανεωθούν τα GB). Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι γενικά τις τελευταίες μέρες έχει πρόβλημα η υπηρεσία. Δεν ξέρω γιατί το πρόβλημα δεν εμφανίζεται σε όλους την ίδια στιγμή, αλλά φαίνεται να είναι άσχετο με το πως το χρησιμοποιείς (με DSL ή χωρίς), ή με το αν έχεις καταναλώσει τα GB.
Orcaki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, TsonTson είπε Εγώ το είχα κανονικά στη DSL πάντα και χάλασε κάποια στιγμή χθες το πρωί ή προχθές το βράδυ (όχι μόνο δεν έδινε ταχύτητα, αλλά τη μείωνε στο μισό της DSL όταν είχα το bonding ανοιχτό). Σήμερα το πρωί κατά τις 11 έφτιαξε. (Χωρίς να ανανεωθούν τα GB). Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι γενικά τις τελευταίες μέρες έχει πρόβλημα η υπηρεσία. Δεν ξέρω γιατί το πρόβλημα δεν εμφανίζεται σε όλους την ίδια στιγμή, αλλά φαίνεται να είναι άσχετο με το πως το χρησιμοποιείς (με DSL ή χωρίς), ή με το αν έχεις καταναλώσει τα GB. Μόνο σε μένα έχει τραβήξει 3 εβδομάδες αυτό; 1 ώρα πριν, AlexToutz είπε Και μένα μόλις το δοκίμασα και φαίνεται ότι διορθώθηκε. Χωρίς dsl, μόνο ρεύμα αλλά στο ίδιο σπίτι με την κανονική σύνδεση. Δεν το έχω δοκιμάσει προς το παρόν για εκτός για να δούμε αν δουλεύει και αυτό. Θα ενημερώσω όταν το κάνω. Έχω την εντύπωση ότι ξεκίνησε να δουλεύει και πάλι όταν ανανεώθηκαν τα GB του μήνα πάντως. Ναι φίλε, οπότε μπορέσεις δοκίμασε το και εκτός σπιτιου
AlexToutz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, Orcaki είπε Μόνο σε μένα έχει τραβήξει 3 εβδομάδες αυτό; Ναι φίλε, οπότε μπορέσεις δοκίμασε το και εκτός σπιτιου Μόλις το τσέκαρα με ένα δεύτερο booster που έχω σε άλλη σύνδεση και δουλεύει και εκτός. Περίπου 1χλμ μακριά από την σταθερή του σύνδεση δούλευε κανονικό, προφανώς μόνο στο ρεύμα.
Orcaki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, AlexToutz είπε Μόλις το τσέκαρα με ένα δεύτερο booster που έχω σε άλλη σύνδεση και δουλεύει και εκτός. Περίπου 1χλμ μακριά από την σταθερή του σύνδεση δούλευε κανονικό, προφανώς μόνο στο ρεύμα. Να'σαι καλά, και γω στο 1χλμ εκτός το έχω, άντε καλέ μου ΟΤΕ δείξε λίγη συμπόνια
Prokopis92 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, Orcaki είπε Να'σαι καλά, και γω στο 1χλμ εκτός το έχω, άντε καλέ μου ΟΤΕ δείξε λίγη συμπόνια 9 ώρες πριν, Orcaki είπε Να'σαι καλά, και γω στο 1χλμ εκτός το έχω, άντε καλέ μου ΟΤΕ δείξε λίγη συμπόνια Εμένα δεν έχει φτιαχτεί ακόμα και είναι σε άλλο μέρος η αρχική σύνδεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα