Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λύση να υπάρχει; Το δίνουν για να το λειτουργείς στην ίδια γραμμή που είναι το dsl. Οπότε δε νομίζω να σου πουν κάτι διαφορετικό στο κατάστημα.

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αποφασισαν να μπλοκαρουν τη λειτουργια του χωρις dsl ωστε να μας αναγκασουν να βαλουμε γραμμη εκει που το χρησιμοποιουμε προφανως. το ιδιο εκαναν πριν μηνες οταν εκανε αποσυνδεσεις καθε τρεις και λιγο για να μας τη σπασει. κριμα γιατι και για αυτους εξτραδακι ηταν, εγω αν συνεχιστει θα βαλω γραμμη αλλα σε αλλη εταιρεια. μακαρι να κρατησει λιγο ακομη αλλιως byebye

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Orcaki είπε

αποφασισαν να μπλοκαρουν τη λειτουργια του χωρις dsl ωστε να μας αναγκασουν να βαλουμε γραμμη εκει που το χρησιμοποιουμε προφανως. το ιδιο εκαναν πριν μηνες οταν εκανε αποσυνδεσεις καθε τρεις και λιγο για να μας τη σπασει. κριμα γιατι και για αυτους εξτραδακι ηταν, εγω αν συνεχιστει θα βαλω γραμμη αλλα σε αλλη εταιρεια. μακαρι να κρατησει λιγο ακομη αλλιως byebye

esena sou exei strwsei h akoma etsi einai ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηρα τηλέφωνο στο 13888 για το συγκεκριμένο θέμα και o υπάλληλος με διαβεβαιώσε ότι αποκλείεται να το κανει αυτό ο ΟΤΕ και ότι λογικά πρόκειται για βλάβη.

Τώρα αν είναι όντως έτσι η αν δεν γνώριζε ο συγκεκριμένος δεν το ξέρω

Επεξ/σία από bscybgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κσερουν πολυ καλα :P Μη γραφετε με greeklish .Κλειδωμα παιζει . Αφου μου ελεγαν και που το εχω και γιατι ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Όχι παιδιά, 20 είναι τα gb, αλλά και όταν τελείωναν μια χαρά ταχύτητες είχε. Ούτε η σιμ φταίει ξαφνικά σε τόσα άτομα..απλά κάνουν μπινιές για να μη το χρησιμοποιούμε σε άλλα σπίτια εκτός dsl.. το θέμα είναι για πόσο, γιατί όντως θα πάει για διακοπή αν συνεχιστει

Δημοσ.

Κάρι γίνεται με τον Bonding server και δεν παίζει... Είναι επάνω σε 50αρα γραμμη και με το bonding ενεργό σε speedtest πιάνει 5 mbps

Αν κλείσω από μέσα το bonding η γραμμή παίζει 50  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...