Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, wh1t3r0se είπε

Πως μπορω να βαλω καποιο rule ετσι ωστε μια συσκευη να μην χρησιμοποιει το 4G απο το booster;

στα settings του modem, Internet --> Bonding User Filter List --> +Add exception rule. Βάζεις ένα όνομα στο name για να ξέρεις ποια συσκευή είναι, στο type βάζεις Redirect devices on the LAN, και στο Apply to τσεκάρεις τη συσκευή που θες, και κάνεις save.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ θέλω το αντίθετο. Θέλω το Xbox να χρησιμοποιει μόνο 4g Άλλα δεν ξέρω ΠΩΣ να το κάνω. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει 

Δημοσ.
5 hours ago, AKOYLINI said:

Εγώ θέλω το αντίθετο. Θέλω το Xbox να χρησιμοποιει μόνο 4g Άλλα δεν ξέρω ΠΩΣ να το κάνω. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει 

Δε γινεται, η μονο DSL η και τα 2 μαζι. Eαν σε ενδιαφερει για gaming τοτε δε θα επρεπε να θες καθολου το 4G καθως αυξανει το ping.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφού γλυτώσαμε από τις συνεχείς αποσυνδέσεις εδώ και δύο μήνες, από σήμερα ξεκίνησε η χαμηλή ταχύτητα...σε φάση να μην φορτώνει ούτε το facebook. Συμβαίνει και σε άλλους που δεν τo έχουν σε dsl συνδεδεμένο;

• Like 1
Δημοσ.

και σε μενα τα ιδια κανει.

δεν εχω το dsl συνδεδεμένο στο router του booster

μόλις δοκίμασα με το dsl συνδεδεμένο στο router του booster και παλι δεν δίνει καθόλου ταχύτητα το booster εχω μόνο την ταχύτητα του dsl

οπότε μπορεί να είναι και κάποια βλάβη δικια τους.

Δημοσ.

Μίλησα με την cosmote και μου είπε ότι πρέπει να το συνδέσω στο αρχικό ρουτερ της γραμμής για να πάρει dsl,το θέμα είναι ότι εγώ το home booster το έχω σε άλλο σπίτι μακριά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...