tvkal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Ηθελα να ρωτήσω εσάς που είστε έμπειροι με τη χρήση του speedbooster γιατι το Σαββατοκύριακο ούτε καν τηλέφωνο δεν σήκωναν στο 13888 και παράλληλα να σας μεταφέρω και την εμπειρία μου μετά απο 5 μέρες χρήση. Απο 7αρα γραμμή τώρα επιτέλους έφτασα τα 42mbps. Τις πρώτες μέρες δεν συνδεόταν καν σε 4g αλλά κατι μπαχαλέψαν εξ αποστάσεως και έφτιαξε. Προχθες παλι δεν συνδεόταν και αναβόσβηνε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ειπαν οτι θα δώσουν βλάβη τη γραμμή αλλά σε λιγο έφτιαξε. Στο ρούτερ συνδέονται 2 συσκευές και ασύρματα αλλες 15 (3 κάμερες, 2 λάμπες, 3 smart συσκευές, 2 κινητά, ένα tablet, ένα pc ... ) . Τις κάμερες τις περιορισα οπως πήρα απο εδώ συμβουλές, να μην τραβούν απο το 4g. Εχθές και σήμερα ομως δεν μπορούσαν να συνδεθούν νέες συσκευές (1 κινητο επισκεπτη και μια δική μου συσκευή που προχθές όμως είχε συνδεθεί κανονικά). Δεν θυμάμαι ακριβώς το μήνυμα που ελάμβανα αλλά ήταν κάτι σαν " κατειλημμένο δικτυο " και σε άλλες συσκευές εβγαζε access denied . Δοκίμασα και αποσύνδεσα 2-3 συνδεδεμένες συσκευές και τοτε συνδέθηκαν οι νέες, απλά το πρόβλημα μεταφέρθηκε στις προηγούμενες συσκευές. Παίζει κάποιος περιορισμός ? Επίσης βλέπω το λαμπακι του 4g είναι σταθερό μπλέ ..... του ιντερνετ αναβοσβήνει κάθε 2-3 δευτερόλεπτα .......... το wlan πιο πολύ σχεδόν κάθε δευτερόλεπτο ............ ενώ οι θύρες 1 και 2 (τηλεόραση και cosmote tv) ακανόνιστα κάθε 3-4 δευτερόλεπτα. Ειναι φυσιολογικά αυτά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsonTson Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, tvkal είπε Ηθελα να ρωτήσω εσάς που είστε έμπειροι με τη χρήση του speedbooster γιατι το Σαββατοκύριακο ούτε καν τηλέφωνο δεν σήκωναν στο 13888 και παράλληλα να σας μεταφέρω και την εμπειρία μου μετά απο 5 μέρες χρήση. Απο 7αρα γραμμή τώρα επιτέλους έφτασα τα 42mbps. Τις πρώτες μέρες δεν συνδεόταν καν σε 4g αλλά κατι μπαχαλέψαν εξ αποστάσεως και έφτιαξε. Προχθες παλι δεν συνδεόταν και αναβόσβηνε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ειπαν οτι θα δώσουν βλάβη τη γραμμή αλλά σε λιγο έφτιαξε. Στο ρούτερ συνδέονται 2 συσκευές και ασύρματα αλλες 15 (3 κάμερες, 2 λάμπες, 3 smart συσκευές, 2 κινητά, ένα tablet, ένα pc ... ) . Τις κάμερες τις περιορισα οπως πήρα απο εδώ συμβουλές, να μην τραβούν απο το 4g. Εχθές και σήμερα ομως δεν μπορούσαν να συνδεθούν νέες συσκευές (1 κινητο επισκεπτη και μια δική μου συσκευή που προχθές όμως είχε συνδεθεί κανονικά). Δεν θυμάμαι ακριβώς το μήνυμα που ελάμβανα αλλά ήταν κάτι σαν " κατειλημμένο δικτυο " και σε άλλες συσκευές εβγαζε access denied . Δοκίμασα και αποσύνδεσα 2-3 συνδεδεμένες συσκευές και τοτε συνδέθηκαν οι νέες, απλά το πρόβλημα μεταφέρθηκε στις προηγούμενες συσκευές. Παίζει κάποιος περιορισμός ? Επίσης βλέπω το λαμπακι του 4g είναι σταθερό μπλέ ..... του ιντερνετ αναβοσβήνει κάθε 2-3 δευτερόλεπτα .......... το wlan πιο πολύ σχεδόν κάθε δευτερόλεπτο ............ ενώ οι θύρες 1 και 2 (τηλεόραση και cosmote tv) ακανόνιστα κάθε 3-4 δευτερόλεπτα. Ειναι φυσιολογικά αυτά ? Εγώ δεν έχω τόσες συσκευές για να επιβεβαιώσω αλλά για κάποιο λόγο θυμάμαι ότι το wi-fi έχει περιορισμό 16 συσκευές (δε θυμάμαι καν που και πότε το είδα οπότε όποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει). Συνήθως όταν αναβοσβήνει κάποιο λαμπάκι σημαίνει ότι χρησιμοποιείται πχ αναβοσβήνει το internet όταν κατεβάζεις ένα αρχείο ή φορτώνεις μια σελίδα, και αντίστοιχα ο αριθμός LAN της συσκευής που το χρησιμοποιεί, ή το Wi-Fi αν είναι ασύρματη. Όταν μιλάς στο σταθερό αναβοσβήνει το VOIP. Το mode δεν αναβοσβήνει, σου δείχνει απλά αν είναι 3g (μπλε) ή 4g (γαλάζιο). Το DSL ανβοσβήνει μόνο όταν προσπαθεί να συγχρονίσει (πχ μετά απο restart, ή κάποια αποσύνδεση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orcaki Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Στις 25/11/2021 στις 2:33 ΠΜ, Mhlogiatros είπε Οχι απλως την εφαγε καποιος αλλος σε αλλη κεραια και περιοχη . Το δικο μου ΣΕΡΝΕΤΑΙ τωρα μετα απο τις προσφορες με τα απεριοριστα τυχαιως παλι .... Πώς είσαι τόσο σίγουρος για το πώς λειτουργούν κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Το εχω απο το 2018 - παλια σχεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, TsonTson είπε .......Εγώ δεν έχω τόσες συσκευές για να επιβεβαιώσω αλλά για κάποιο λόγο θυμάμαι ότι το wi-fi έχει περιορισμό 16 συσκευές (δε θυμάμαι καν που και πότε το είδα οπότε όποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει). .... Μπορεί να έχει βάση αυτο που λες, βρήκα οτι το pocket COSMOTE 4G Pocket Wi-Fi (HUAWEI 5576) έχει τέτοιο περιορισμό. Αν ισχύει κάτι τέτοιο μπορώ να ΑΥΞΉΣΩ την παράμετρο των 16 συσκευών ή να χρησιμοποιήσω με καποιο τρόπο και το παλιο μου ΖΤΕ ρούτερ να μοιράσω τις συσκευές ? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από tvkal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Επανέρχομαι στο θέμα που δεν με άφηνε να συνδεθώ και για να συνδεθώ έπρεπε να αποσυνδεσω κάποιες συσκευές και το θέμα λύθηκε απο το 13888 και πλεον δεν υπάρχει πρόβλημα, ολα καλά. Για την ιστορία μονο να σας πω και για να μεταφέρω την εμπειρία μου στους υπολοίπους οτι απλά μου άλλαξαν κανάλι γιατι προφανώς κάποια παρεμβολή υπήρχε στο συγκεκριμένο κανάλι. Επίσης μου είπαν οτι θεμα περιορισμου στον αριθμο των διασυνδεμένων συσκευών πχ μέχρι 16, για το συγκεκριμένο speed booster ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ors_86 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους! Χρήστης Speed Booster, τα τελευταία 2 χρόνια uptime κάμποσους μήνες - τις τελευταίες 3-4 μέρες κάνει μόνο του 2-3 restart/μέρα. Άλλος με παρόμοιο ζήτημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sifario1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα ο πατερας μου εκλεισε συμβολαιο με home booster επειδη στο εξοχικο ειχε μονο 3mbs ταχυτητα.Εχω καποιες αποριες αν μπορειτε να μου απαντησετε 1 Γινεται να απομονοσω το 4g ετσι ωστε να μην τρωει τζαμπα τα 100gb και να εχει μονο το dsl? 2 Επειδη δηλωσε το κινητο του για να ενημερωνεται ποτε ληγουν τα gb στην τιμη τον ειπαν +2.5 ευρω νομιζω για την συνδεση κινητου.Φυσικα δεν το δεχτηκε αλλα ηθελα να ρωτησω ισχυει? 3 Επειδη εχει την εφαρμογη mycosmote την καταναλωση μπορει να την βλεπει απο εκει?Αν ναι θα προστεθει αυτοματα η χρειαζεται καποια ενεργεια?Στο ιδιο αφμ ειναι ολα. Ευχαριστω Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από sifario1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στις 1/12/2021 στις 12:41 ΜΜ, sifario1 είπε Καλησπερα ο πατερας μου εκλεισε συμβολαιο με home booster επειδη στο εξοχικο ειχε μονο 3mbs ταχυτητα.Εχω καποιες αποριες αν μπορειτε να μου απαντησετε 1 Γινεται να απομονοσω το 4g ετσι ωστε να μην τρωει τζαμπα τα 100gb και να εχει μονο το dsl? 2 Επειδη δηλωσε το κινητο του για να ενημερωνεται ποτε ληγουν τα gb στην τιμη τον ειπαν +2.5 ευρω νομιζω για την συνδεση κινητου.Φυσικα δεν το δεχτηκε αλλα ηθελα να ρωτησω ισχυει? 3 Επειδη εχει την εφαρμογη mycosmote την καταναλωση μπορει να την βλεπει απο εκει?Αν ναι θα προστεθει αυτοματα η χρειαζεται καποια ενεργεια?Στο ιδιο αφμ ειναι ολα. Ευχαριστω καλησπερα σας , 1. η κοσμοτε εχει βαλει κατι και οταν δει οτι δεν χρησιμοποιειται το δικτυο dsl τοτε μπλοκαρει το δικτυο κινητης και κανει αποσυνδεσεις , οποτε καλυτερα να δουλευει και το dsl και το δικτυο κινητης μαζι στην ιδια συσκευη , για να μην εχεις προβληματα. 2. οχι δεν ισχυει πολυ κουλο μου ακουγεται αυτο. 3. ναι γινεται , αλλα προσεχε κατι επειδη λογω συστημικου λαθους βαζουνε τον λογαριασμο του δικτυο κινητης να ερχεται με sms παει στην καρτα σημ του booster και δεν ερχεται ποτε! , εμενα ετσι ειχε ληξει ο πρωτος λογαριασμος!., οποτε ειτε βαζεις να ερχεται εντυπος και οχι ηλεκτρονικος ειτε το αφηνεις ηλεκτρονικως και ζητας στο my cosmote account που εχεις την σταθερη σου να σου βαλουνε και το home booster , καλεις το 13788 και τους λες οτι επειδη μου ζηταει να βαλω ενα pin για βαλω το booster στο my account τι μπορω να κανω; τους δινεις το αριθμο του κινητου σου και σου στελνουνε ενα sms πατας πανω στο link και εκεινοι στο περνανε στο cosmote my account και τελειωσε το θεμα. Μπαινεις εκει και βλεπεις τον λογαριασμο σου και το υπολοιπο των gb internet! Συνηθως πανω κατω την ιδια ημερα που εκδιδεται ο πρωτος λογαριασμος πανω κατω καθε μηνα την ιδια περιοδο θα βλεπεις και του booster . 4,74 ευρω ειναι παντα το παγιο του home booster στο λογαρισμο κινητης και στο λογαριασμο σταθερης θα βλεπεις και μια χρεωση 2 ευρω για το home booster + το προγραμμα σου στο δικτυο σταθερης + ιντερνετ που εχεις επιλεξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sifario1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε καλησπερα σας , 1. η κοσμοτε εχει βαλει κατι και οταν δει οτι δεν χρησιμοποιειται το δικτυο dsl τοτε μπλοκαρει το δικτυο κινητης και κανει αποσυνδεσεις , οποτε καλυτερα να δουλευει και το dsl και το δικτυο κινητης μαζι στην ιδια συσκευη , για να μην εχεις προβληματα. 2. οχι δεν ισχυει πολυ κουλο μου ακουγεται αυτο. 3. ναι γινεται , αλλα προσεχε κατι επειδη λογω συστημικου λαθους βαζουνε τον λογαριασμο του δικτυο κινητης να ερχεται με sms παει στην καρτα σημ του booster και δεν ερχεται ποτε! , εμενα ετσι ειχε ληξει ο πρωτος λογαριασμος!., οποτε ειτε βαζεις να ερχεται εντυπος και οχι ηλεκτρονικος ειτε το αφηνεις ηλεκτρονικως και ζητας στο my cosmote account που εχεις την σταθερη σου να σου βαλουνε και το home booster , καλεις το 13788 και τους λες οτι επειδη μου ζηταει να βαλω ενα pin για βαλω το booster στο my account τι μπορω να κανω; τους δινεις το αριθμο του κινητου σου και σου στελνουνε ενα sms πατας πανω στο link και εκεινοι στο περνανε στο cosmote my account και τελειωσε το θεμα. Μπαινεις εκει και βλεπεις τον λογαριασμο σου και το υπολοιπο των gb internet! Συνηθως πανω κατω την ιδια ημερα που εκδιδεται ο πρωτος λογαριασμος πανω κατω καθε μηνα την ιδια περιοδο θα βλεπεις και του booster . 4,74 ευρω ειναι παντα το παγιο του home booster στο λογαρισμο κινητης και στο λογαριασμο σταθερης θα βλεπεις και μια χρεωση 2 ευρω για το home booster + το προγραμμα σου στο δικτυο σταθερης + ιντερνετ που εχεις επιλεξει. ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στις 1/12/2021 στις 12:41 ΜΜ, sifario1 είπε Καλησπερα ο πατερας μου εκλεισε συμβολαιο με home booster επειδη στο εξοχικο ειχε μονο 3mbs ταχυτητα.Εχω καποιες αποριες αν μπορειτε να μου απαντησετε 1 Γινεται να απομονοσω το 4g ετσι ωστε να μην τρωει τζαμπα τα 100gb και να εχει μονο το dsl? 2 Επειδη δηλωσε το κινητο του για να ενημερωνεται ποτε ληγουν τα gb στην τιμη τον ειπαν +2.5 ευρω νομιζω για την συνδεση κινητου.Φυσικα δεν το δεχτηκε αλλα ηθελα να ρωτησω ισχυει? 3 Επειδη εχει την εφαρμογη mycosmote την καταναλωση μπορει να την βλεπει απο εκει?Αν ναι θα προστεθει αυτοματα η χρειαζεται καποια ενεργεια?Στο ιδιο αφμ ειναι ολα. Ευχαριστω Για το δεύτερο, επειδή βγαίνει αριθμός κινητού για να έχεις το speed booster κάποια χρέωση γίνεται στο λογαριασμό σταθερου, και κάποια χρέωση γίνεται στο λογαριασμό κινητής. Αν εννοείς αυτό ναι ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να ξέρετε ότι πλέον, από τον Σεπτέμβριο, αν δεν έχετε το μπουστερ μαζί με την κανονική γραμμή και το έχετε απλά σαν 4γ ρούτερ, μετά από κάποιο διάστημα κλειδώνει η κάρτα εφόσον δεν είναι με dsl συνδεδεμένο το ρούτερ. Από φίλο που του έτυχε Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από panossar95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Nαι αν εχεις κλεισει το TR69 θα κάνουν 69 μονοι τους . Και εχουμε αλλες καρτες που πιανουν νορμαλ ταχυτητες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ors_86 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Και εχουμε αλλες καρτες που πιανουν νορμαλ ταχυτητες Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας άλλες κάρτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Eχω και cote unlimited εκείνο με τη διαφημιση με τον αετο στα βουνά που κανει τσιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα