Orcaki Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Εσυ το λειτουργεις κανονικα με κουμπομενη την dsl γραμμη, η μονο το 4g σε διαφορετικη τοποθεσια απο την γραμμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Offline το εχει φαινεται στο status . Δε θελει πολυ κλικ -κλικ για να το δει ο οτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliaskrs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Με την ακτινοβολία τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power86 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 επιβεβαιώνω ότι ο πάροχος έχει βρει μια ανορθόδοξη λύση (για να μην χρησιμοποιείται το booster οπου να ναι) και κλείνει την προσβαση στο νετ μεσω του booster ανα τακτικά διαστήματα μέσα στην ημέρα αν δεν το έχεις συνδεμένο στην dsl γραμμή που εχει γίνει η αρχικη σύνδεση. το ερώτημα τώρα είναι... υπάρχει καποιος μαγικός τρόπος να το διορθώσουμε αυτό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Πλήρωνα γραμμή 24αρα αλλά απολάμβανα ιντερνετ 7αρι λογω αδυναμίας της γραμμής στην περιοχή που βρίσκομαι ! Το speedbooster ήταν μονοδρομος για εμένα. Τις 3-4 προηγούμενες μέρες απ΄οταν το παρέλαβα δεν λειτουργούσε πάνω απο 7 αλλά το έδωσα εξ αρχής βλάβη και ευτυχώς σήμερα το έφτιαξαν απο απόσταση. Το test που έκανα μου δίνει τώρα ping 32, download 42 και upload 4.57 Ηθελα κατ αρχάς να σας ρωτήσω εάν οι τιμές αυτές είναι καλές. Το σημαντικοτερο ομως για εμένα είναι αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να απομονώσω απο το speedbooster τις κάμερες IP που έχω γιατι νομίζω κάπου είχα διαβάσει οτι τρώνε δεδομένα . Σημειωτέον οτι έχω και άλλες wifi smart συσκευές και διακοπτες αλλά νομίζω οτι γι αυτές δεν υπάρχει θέμα. Δεν μπορώ να βρω σε ποιο σημείο του setup μπορεί να γίνει αυτός ο "αποκλεισμός". Please H E L P ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsonTson Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tvkal είπε Καλησπέρα σε όλους. Πλήρωνα γραμμή 24αρα αλλά απολάμβανα ιντερνετ 7αρι λογω αδυναμίας της γραμμής στην περιοχή που βρίσκομαι ! Το speedbooster ήταν μονοδρομος για εμένα. Τις 3-4 προηγούμενες μέρες απ΄οταν το παρέλαβα δεν λειτουργούσε πάνω απο 7 αλλά το έδωσα εξ αρχής βλάβη και ευτυχώς σήμερα το έφτιαξαν απο απόσταση. Το test που έκανα μου δίνει τώρα ping 32, download 42 και upload 4.57 Ηθελα κατ αρχάς να σας ρωτήσω εάν οι τιμές αυτές είναι καλές. Το σημαντικοτερο ομως για εμένα είναι αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να απομονώσω απο το speedbooster τις κάμερες IP που έχω γιατι νομίζω κάπου είχα διαβάσει οτι τρώνε δεδομένα . Σημειωτέον οτι έχω και άλλες wifi smart συσκευές και διακοπτες αλλά νομίζω οτι γι αυτές δεν υπάρχει θέμα. Δεν μπορώ να βρω σε ποιο σημείο του setup μπορεί να γίνει αυτός ο "αποκλεισμός". Please H E L P ! οι τιμές ping, download και upload αλλάζουν ανάλογα την περιοχή, με το σημείο που έχεις το modem, με το πόσα άτομα χρησιμοποιούν 4g εκείνη τη στιγμή και άλλα. Γενικά πάντως με το ~ +35 / +3.5 που σου δίνει φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Γενικά για να αποκλείσεις συσκευή από τα δεδομένα (υποθέτω ότι ισχύει και για τις κάμερες), πας στα settings του modem, Internet --> Bonding User Filter List --> +Add exception rule. Βάζεις ένα όνομα στο name για να ξέρεις ποια συσκευή είναι, στο type βάζεις Redirect devices on the LAN, και στο Apply to τσεκάρεις τη συσκευή που θες, και κάνεις save. Για να είναι ενεργό το rule σιγουρεύεις ότι είναι τσεκαρισμένο. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από TsonTson 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, TsonTson είπε .... πας στα settings του modem, Internet --> Bonding User Filter List --> +Add exception rule. Βάζεις ένα όνομα στο name για να ξέρεις ποια συσκευή είναι, στο type βάζεις Redirect devices on the LAN, και στο Apply to τσεκάρεις τη συσκευή που θες, και κάνεις save. Για να είναι ενεργό το rule σιγουρεύεις ότι είναι τσεκαρισμένο. Σε ευχαριστώ πολύ για τη λεπτομερή απάντηση σου. Ακολούθησα τα βήματα στο +Add exception rule έγραψα "IP Cameras", εβαλα το Redirect devices on the LAN και απο τη λίστα που μου έβγαζε απο κάτω επέλεξα τις 3 κάμερες που είχαν ονόματα "EXXX" "ECCC" "EWWW" και πάτησα SAVE. Οταν ξαναμπαίνω Bonding User Filter List στην πρώτη σειρά μου βγάζει τσεκαρισμένο το "IP Cameras" και απο κάτω το +Add exception rule. Πρέπει να είμαι εντάξει. Και πάλι ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliaskrs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Στις 11/11/2021 στις 12:49 ΠΜ, TsonTson είπε οι τιμές ping, download και upload αλλάζουν ανάλογα την περιοχή, με το σημείο που έχεις το modem, με το πόσα άτομα χρησιμοποιούν 4g εκείνη τη στιγμή και άλλα. Γενικά πάντως με το ~ +35 / +3.5 που σου δίνει φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Γενικά για να αποκλείσεις συσκευή από τα δεδομένα (υποθέτω ότι ισχύει και για τις κάμερες), πας στα settings του modem, Internet --> Bonding User Filter List --> +Add exception rule. Βάζεις ένα όνομα στο name για να ξέρεις ποια συσκευή είναι, στο type βάζεις Redirect devices on the LAN, και στο Apply to τσεκάρεις τη συσκευή που θες, και κάνεις save. Για να είναι ενεργό το rule σιγουρεύεις ότι είναι τσεκαρισμένο. Πως μπορώ να κάνω μια συσκευή να παίρνει internet μόνο απο 4g του speedbooster κ καθόλου από adsl/vdsl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsonTson Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Iliaskrs είπε Πως μπορώ να κάνω μια συσκευή να παίρνει internet μόνο απο 4g του speedbooster κ καθόλου από adsl/vdsl? Από όσο ξέρω αυτό δεν γίνεται από τις ρυθμίσεις. Ο μόνος τρόπος που ξέρω ότι υπήρχε ήταν να μην έχεις καθόλου dsl κουμπωμένη στο HUAWEI modem της cosmote, να έχεις διαφορετικό modem στην dsl και να συνδέεις τις συσκευές ξεχωριστά. (Χωρίς όμως να μπορείς να "ενώσεις" τη σταθερή με την κινητή σε καμμία συσκευή έτσι). Πλέον όπως ανφέρθηκε και νωρίτερα, ούτε αυτό γίνεται γιατί το 4g κάνει διακοπές αν δεν έχει κουμπωμένη τη dsl πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bscybgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, TsonTson είπε Από όσο ξέρω αυτό δεν γίνεται από τις ρυθμίσεις. Ο μόνος τρόπος που ξέρω ότι υπήρχε ήταν να μην έχεις καθόλου dsl κουμπωμένη στο HUAWEI modem της cosmote, να έχεις διαφορετικό modem στην dsl και να συνδέεις τις συσκευές ξεχωριστά. (Χωρίς όμως να μπορείς να "ενώσεις" τη σταθερή με την κινητή σε καμμία συσκευή έτσι). Πλέον όπως ανφέρθηκε και νωρίτερα, ούτε αυτό γίνεται γιατί το 4g κάνει διακοπές αν δεν έχει κουμπωμένη τη dsl πάνω. ακριβός αυτό εκανα ώστε να εχω ανεξάρτητο ίντερνετ από την υπόλοιπη οικογένεια μιας και πεζω online games και το ping ανεβενε στον θεο οπότε έκανε streaming κάποιος. έλεος με αυτόν τον ΟΤΕ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mustakrakish Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Εμένα για κάποιο λόγο σταμάτησε να κάνει διακοπές. Δεν κούμπωσα dsl ποτέ, ούτε άλλαξα κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orcaki Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 και σε μενα σταματησαν οι διακοπες παιδια εδω και μια βδομαδα χωρις να αλλαξω κατι..λετε να εφαγαν πολυ κραξιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Οχι απλως την εφαγε καποιος αλλος σε αλλη κεραια και περιοχη . Το δικο μου ΣΕΡΝΕΤΑΙ τωρα μετα απο τις προσφορες με τα απεριοριστα τυχαιως παλι .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos_vankel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Σε μενα παλι συμβαινει κατι αλλο,εδω και 2μιση χρονια το δουλεβω μονο σαν 4g και το dsl ειναι κουμπωμενο στο speedport(το οποιο μου το χρεωσαν επειδη δεν το επεστρεψα).Αυτο το μηνα,οπως και καθε μηνα δηλαδη,ξεπερασα τα 100gbyte και δεν μου ελατωθηκε η ταχυτητα.Μηπως εχει γινει και σε σας; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bayern7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μακάρι να συνέβαινε και σε εμάς. Εμένα μπήκε το όριο κανονικά μετά τα 100GB. Πάντως δε φτάνει που έχουμε ελεεινές ταχύτητες με τις γραμμές της πλάκας που μας δίνουν, μας βάζουν και το γελοίο όριο. 100GB είναι αστείος όγκος για ένα "νοικοκυριό" εν έτει 2021. Τέλος πάντων, δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα