Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με το COSMOTE Home Speed Booster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπέρα

αν κανω factory reset το cosmote speed booster θα θυμαται τα username και password για να συνδεθεί μονο του στο στην cosmote ή θα πρέπει να μου το σετάρουν αυτοί απομακρυσμένα;

Ξέρει κανείς;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Ουμ ? Αυτοματα τα παιρνει απο τη γραμμη οπως ολων των παρόχων .  Του 4G τα εβαζα manual παλια .

οταν λες γραμμη ποια γραμμη εννοείς;

τη DSL;

Αυτο που εχω παιζει χωρίς χαλκο. Μόνο με τη sim

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα παιδιά! Έχω εδώ και ενάμιση χρόνο το home booster και το χρησιμοποιώ μόνο με τη sim στο σπίτι μου. Η κανονική σύνδεση είναι του αδερφού μου ο οποίος μένει 1χλμ μακριά. Εδώ και ένα μήνα καθημερινά αρκετές φορές μέσα στη μέρα ,η σύνδεση χάνει την πρόσβαση στο ίντερνετ για τουλάχιστον 5 λεπτα ενώ ειναι συνδεδεμένο και μετά ξαναεπανέρχεται. Ξέρεις κάποιος τον λόγο;

Στις 4/10/2021 στις 6:35 ΜΜ, Orcaki είπε

Καλησπέρα παιδιά! Έχω εδώ και ενάμιση χρόνο το home booster και το χρησιμοποιώ μόνο με τη sim στο σπίτι μου. Η κανονική σύνδεση είναι του αδερφού μου ο οποίος μένει 1χλμ μακριά. Εδώ και ένα μήνα καθημερινά αρκετές φορές μέσα στη μέρα ,η σύνδεση χάνει την πρόσβαση στο ίντερνετ για τουλάχιστον 5 λεπτα ενώ ειναι συνδεδεμένο και μετά ξαναεπανέρχεται. Ξέρεις κάποιος τον λόγο;

το κάνει επίτηδες ο ΟΤΕ επειδή πάρα πολύς κόσμος που έχει το booster  κάνει αυτήν την πατέντα (π.χ κόσμος πήγαινε  από Αθήνα διακοπές στα νησιά και έπερνε απλά μαζί του το router με την κάρτα sim και ειχε free internet)

εγώ είχα βάλει στο ιδιο σπίτι δυο ρουτερ (το booster με την sim και 1 απλο ρουτερ με το adsl πάνω) ώστε να μπορώ να παιζω games από το adsl και ταυτόχρονα οι υπόλοιποι οικογένεια εμπενε από το booster ώστε να μην ανεβάζω ping στα games οποτε βλεπουν youtube και streams, αλλά εδώ και 2 μήνες περίπου κάνει συνεχόμενες διακοπές το booster ...

από ότι είδα μου κάνει διακοπές to 4g πλέον ακόμα και όταν είναι συνδεδεμένο το adsl στο ιδιο ρουτερ, δεν ξερω αν αυτό γίνετε για τον λογο που ανέφερα πάνω η αν εχει κάποιο θέμα το ρουτερ και χάνει το σημα συνέχεια ,παντος αν γίνετε για τον 1ο λογο είναι παράνομο αυτό που κανει ο ΟΤΕ 

Στις 4/10/2021 στις 6:35 ΜΜ, Orcaki είπε

Σε άλλο φόρουμ έχω δει πολλούς που δεν το είχαν πάνω στην dsl, όπως εσύ, να έχουν προβλήματα με αποσυνδέσεις. Επίσης, νωρίτερα κάποιος είχε αναφέρει ότι είχε ακούσει από κάποιον στoν οτε, πως είχαν βρει τρόπο να "κλειδώσουν" το booster, (για να μην το χρησιμοποιούν οι πελάτες σε όποια τοποθεσία θέλουν και να έχουν σχεδόν τσάμπα απεριόριστα data) και ότι θα τον εφάρμοζαν σύντομα, οπότε μάλλον αυτός είναι ο τρόπος που βρήκαν. Δηλαδή ή θα έχεις dsl κουμπωμένη πάνω, ή θα έχεις αποσυνδέσεις κάθε τρεις και λίγο.

Στις 17/10/2019 στις 3:02 ΜΜ, kostasgr78 είπε

Τα speed booster - μέσω κινητού δικτύου - πακέτα, αποτελούν κατά την προσωπική μου άποψη το αποκορύφωμα της απατεωνιάς των παρόχων.

Την ώρα που θα έπρεπε να χρηματοδοτούν την ταχύτερη ανάπτυξη σταθερών λύσεων υψηλής ταχύτητας, ρίχνουν το κόστος στο συνδρομητή της έξτρα ταχύτητας, μέσω κινητού δικτύου και με data limit!

Αντί να καταγγείλουμε όλη αυτή τη καθυστερημένη ταχύτητα σταθερών συνδέσεων στην Ελλάδα, στη μεγαλύτερη τιμή τηλεπικοινωνιών ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, αποδεχόμαστε να χρεωνόμαστε για έξτρα πακετάκια και αυτά με προϋποθέσεις και όρια.

Συνεχίζω να πιστεύω αυτό που είχα διατυπώσει παλιότερα.

Καλησπέρα, πήρα τηλέφωνο σήμερα για να ρωτήσω για το θέμα με τις αποσυνδέσεις και μου είπαν πάνω κάτω όσα έχουν ήδη ειπωθεί, ότι δηλαδή τον τελευταίο μήνα περίπου έχουν αρχίσει να γίνονται αυτές οι "ενέργειες" για όσους δεν έχουν συνδεδεμένο dsl. 
Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να γίνει κάποια καταγγελία; 

• Confused 1

Στις 10/10/2021 στις 2:43 ΜΜ, Mustakrakish είπε

Καλησπέρα, πήρα τηλέφωνο σήμερα για να ρωτήσω για το θέμα με τις αποσυνδέσεις και μου είπαν πάνω κάτω όσα έχουν ήδη ειπωθεί, ότι δηλαδή τον τελευταίο μήνα περίπου έχουν αρχίσει να γίνονται αυτές οι "ενέργειες" για όσους δεν έχουν συνδεδεμένο dsl. 
Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να γίνει κάποια καταγγελία; 

Εφόσον το πουλάνε για να κουμπώνει πάνω στην dsl γραμμή και να λειτουργεί στο χώρο που είναι η γραμμή, δε νομίζω ότι θα κερδίσεις τίποτα. Μπορείς να απευθυνθείς στην ΕΕΤΤ η στο συνήγορο του καταναλωτή.

• Like 2

Άρα η λύση τους είναι αυτή; Βάση νόμου μπορούν να μας κλείσουν τις συνδέσεις που δεν είναι κουμπομενες σε dsl? Κριμα, τώρα ειδικά αν αρχίσουμε τηλεκπαιδευσεις την πατησα 

• Like 1

Στις 15/10/2021 στις 1:32 ΠΜ, Orcaki είπε

Άρα η λύση τους είναι αυτή; Βάση νόμου μπορούν να μας κλείσουν τις συνδέσεις που δεν είναι κουμπομενες σε dsl? Κριμα, τώρα ειδικά αν αρχίσουμε τηλεκπαιδευσεις την πατησα 

Μία από τα ίδια, πλέον έχω τηλεκπαίδευση 2 φορές τη βδομάδα και αναγκάζομαι να μπαίνω με δεδομένα για να μη σπάω τα νεύρα των υπολοίπων με αποσυνδέσεις.

Αν είναι να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο, ίσως είναι καλό να το ψάξουμε. Μία από αυτές τις μέρες θα πάρω τηλ στην ΕΕΤΤ μπας και βγάλω άκρη. 

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...