Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με το COSMOTE Home Speed Booster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 ώρες πριν, roginsky12 είπε

ναι καλα...αμα τελειωσουν τα 100gb παπαλα το speed booster.

μενεις με την γραμμη που εχεις

Ή το άλλαξαν πολύ πρόσφατα (που αμφιβάλλω) ή ισχύει ό,τι είπε ο παραπάνω (15 down/5 up).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 10/8/2021 στις 9:01 ΜΜ, roginsky12 είπε

ναι καλα...αμα τελειωσουν τα 100gb παπαλα το speed booster.

μενεις με την γραμμη που εχεις

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_speed_booster.html

Τι συμβαίνει αν καταναλώσω τα διαθέσιμα GB του COSMOTE Home Speed Booster;

H ταχύτητα κινητής μειώνεται στο μέγιστο 15Mbps Download. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να επαναφέρεις τη μέγιστη ταχύτητα του Speed Booster στα up to 60Mbps (στη κινητή) ενεργοποιώντας το Extra πακέτο data 50GB (με 20€ για 30 μέρες) μέσα από το My COSMOTE app ή web.

δεν φαινεται να εχει αλλαξει κατι

• Like 1

12 λεπτά πριν, nikoslion είπε

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_speed_booster.html

Τι συμβαίνει αν καταναλώσω τα διαθέσιμα GB του COSMOTE Home Speed Booster;

H ταχύτητα κινητής μειώνεται στο μέγιστο 15Mbps Download. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να επαναφέρεις τη μέγιστη ταχύτητα του Speed Booster στα up to 60Mbps (στη κινητή) ενεργοποιώντας το Extra πακέτο data 50GB (με 20€ για 30 μέρες) μέσα από το My COSMOTE app ή web.

δεν φαινεται να εχει αλλαξει κατι

στα ποσα συγχρονιζει η γραμμη σου?

Καλησπερα. Εχω το booster  σκετο σε αλλο σπιτι και δουλευε μια χαρα(ο αδερφος μου εχει το κανονικο μοντεμ). τωρα πλεον δεν λειτουργει και ο τεχνικος μου ειπε οτι ο οτε σταδιακα κλειδωνει την προσβαση σε οσους το εχουν κανει ετσι. το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλο αυτο το θεμα και αν υπαρχει λυση. ευχαριστω!

Nαι τα κλειδωνουν νομιζω με το homezone locator αμα καποιος το χει παει αλλου για αλλου και βλεπουν ενα 4g στιγμα σε πυργο κινητης γιατι ο αλλος το εχει παει να κανει διακοπες

• Like 1

1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Nαι τα κλειδωνουν νομιζω με το homezone locator αμα καποιος το χει παει αλλου για αλλου και βλεπουν ενα 4g στιγμα σε πυργο κινητης γιατι ο αλλος το εχει παει να κανει διακοπες

Είμαστε  σε ευθεία γραμμή στα 100 μέτρα. Δεν το έχω αλλάξει ποτέ τοποθεσία και η κεραία είναι μια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τοτε ειναι με τα services που ελεγχουν αν ειναι πανω στο dsl line . Εχει και κατι wallgarden που δε θυμαμαι τι κανουν αλλα μαλλον ρουφιανεβουν 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Αντιμετωπίζω πρόβλημα από τις 14 Ιουλίου με το speed booster (η ταχύτητα κυμαίνεται ακόμη και τώρα απο 1mbps εώς μαξ 10mbps στο download) και απ'ότι φαίνεται και όπως αναφέρεται και πιο πάνω τέλος το κλείδωμα στα 15mbps. (έτσι με ενημέρωσαν σε τηλεφώνημα σήμερα καθώς το έχω δηλώσει για βλάβη γύρω στις 15 φορές). Σύμφωνα με τον ΟΤΕ, είναι έως 15mbps και πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο για να επανέλθει η ταχύτητα.

Άλλο ένα επίτευγμα απο την αγαπημένη εταιρεία. 

Πάντως Ανατολική Αττική  υπάρχει πρόβλημα εδώ και αρκετές μέρες με τις ταχύτητες του 4g, και φυσικά αυτό έχει επίπτωση στο booster και δεν προσφέρει ιδιαίτερα πράγματα στην ταχύτητα της ήδη υπάρχουσας γραμμής. Ας ελπίσουμε να επιλυθεί το θέμα.

Μια ερώτηση, επειδή μετά από reset του Huawei μηδενίστηκαν οι ρυθμίσεις (προφανώς) και η 4η lan θύρα επανήλθε ως stb ενώ την είχα μετατρέψει σε κανονική θύρα, θυμάται κανείς πως γίνεται - γιατί πάει καιρός και ξέχασα σε ποιο κομμάτι ρυθμίσεων υπάρχει αυτό στο συγκεκριμένο ρούτερ. Να κάνω δηλαδή την STB θύρα κανονική ethernet δηλαδή. Ευχαριστώ.

16 ώρες πριν, MpsGr είπε

Πάντως Ανατολική Αττική  υπάρχει πρόβλημα εδώ και αρκετές μέρες με τις ταχύτητες του 4g, και φυσικά αυτό έχει επίπτωση στο booster και δεν προσφέρει ιδιαίτερα πράγματα στην ταχύτητα της ήδη υπάρχουσας γραμμής. Ας ελπίσουμε να επιλυθεί το θέμα.

Μια ερώτηση, επειδή μετά από reset του Huawei μηδενίστηκαν οι ρυθμίσεις (προφανώς) και η 4η lan θύρα επανήλθε ως stb ενώ την είχα μετατρέψει σε κανονική θύρα, θυμάται κανείς πως γίνεται - γιατί πάει καιρός και ξέχασα σε ποιο κομμάτι ρυθμίσεων υπάρχει αυτό στο συγκεκριμένο ρούτερ. Να κάνω δηλαδή την STB θύρα κανονική ethernet δηλαδή. Ευχαριστώ.

Καλημέρα δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις την lan 4 ως ethernet αλλά μόνο ως stb για την τηλεόραση όπως είναι ήδη δηλαδή. Ανατολική Αττική που μένεις; εγώ δάσκαλειο οι ταχύτητες όταν είχε πολύ κόσμο ήτανε χαμηλές αλλά και πάλι υψηλές δηλαδή από 15-18  και άλλες φορές και 20. Τώρα βλέπω που έχει ερρημωσει και φύγει κόσμος γύρω στο 30  το τέλειο στο upload ότι είναι 4 σχεδόν πάντα!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

Καλημέρα δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις την lan 4 ως ethernet αλλά μόνο ως stb για την τηλεόραση όπως είναι ήδη δηλαδή. Ανατολική Αττική που μένεις; εγώ δάσκαλειο οι ταχύτητες όταν είχε πολύ κόσμο ήτανε χαμηλές αλλά και πάλι υψηλές δηλαδή από 15-18  και άλλες φορές και 20. Τώρα βλέπω που έχει ερρημωσει και φύγει κόσμος γύρω στο 30  το τέλειο στο upload ότι είναι 4 σχεδόν πάντα!!! 

Βορειοανατολική Αττική βρίσκομαι.

Εν τω μεταξύ, γίνεται. Αφού σου έγραψα πως το είχα ξανακάνει πριν το reset.

Το βρήκα ξανά.

1. Πηγαίνουμε internet--layer 2 bridging.

2. Επιλέγουμε το ''edit'' για το br0.

Υ.Γ. Επειδή κανονικά θα υπάρχει και br1, είτε το κάνουμε delete είτε μπαίνουμε στο edit του και απ-επιλέγουμε το LAN4, ώστε αργότερα να το επιλέξουμε στο br0 μαζί με τις υπόλοιπες θύρες LAN (εικόνα 2).

1.jpg.b600799c78a33e6059fe18645c60720b.jpg

3. Στο br0 λοιπόν, αφήνουμε ενεργές τις παρακάτω επιλογές, με το LAN4 επιλεγμένο κι αυτό. Πατάμε save και είναι έτοιμο.

Τώρα η θύρα LAN4 που αρχικά ήταν STB, τώρα χρησιμοποιείται κανονικά σαν μια θύρα ethernet που θα δίνει ίντερνετ όπως οι υπόλοιπες.

2.jpg.3b00092a5632c1b8dd8fa4d644cdc4f8.jpg

Υ.Γ. Σε περίπτωση που υπάρχει br1, το κάνουμε delete (ή ΑΠ-επιλέγουμε το lan4 γι'αυτό, ώστε να μπορούμε να το επιλέξουμε στο br0). Αυτά.

Επεξ/σία από MpsGr

εκανα μετρησεις γυρω στις 6 το πρωι και μου εβγαζε ταχυτητες γυρω στα 68m/s.

Στη διαρκεια της ημερας επεφτε στα 19...εκει που συγχρονιζει η γραμμη μου δηλαδη

τι συμπεραινουμε απο αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/8/2021 στις 9:03 ΜΜ, roginsky12 είπε

στα ποσα συγχρονιζει η γραμμη σου?

https://www.speedtest.net/result/11936199761

κανονικα ανεβασμα σχεδον μηδεν (0,00.. με 0,3) και κατεβασμα 4-5, ισχυει αυτες τις μερες εχει πεσει η ταχυτητα αλλα με την κοσμοτε εχω θεμα και με το κινητο. Το 5+ upload παντως ειναι παντα ετσι, δεν εχει πεσει απο τοτε που πηρα το speedbooster. Επι της ουσιας αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο, δεν εχω κανενα παραπονο (προσωπικα). Δεν κρεμαει το ιντερνετ ουτε κολλανε τα παντα οταν ανοιγει καποιος youtube. Συνηθως παντως ειχε παντα πανω απο 10 down.

1514112511_.png.721b2c3ef06953eb9bf6a2b6ba88aba6.png

Κατι πρεπει να παιζει στις ρυθμισεις με το οτι δεν χρησιμοποιει παντα το 4g αλλα οποτε χρειαζεται, ξαναεκανα τεστ και βγηκε με μεγαλυτερη ταχυτητα. Το χα ξαναναφερει στο θεμα αλλα δεν ειχα κατσει να ασχοληθω ποτε

Επεξ/σία από nikoslion
φαινοταν το ip στην φωτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...