Μακιαβέλλι Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, fonzi είπε Μόλις τοποθέτησα το speed booster και είμαι ευχαριστημένος (από 7-8 download πήγα πάνω από 40 τώρα). Θέλω μόνο μια βοήθεια σχετικά με τον εξοπλισμό: Η υπάλληλος που μου το έστειλε μου είπε ότι πρέπει να επιστρέψω την παλιά συσκευή. Αλλά μετά από χρόνια και πολλές συσκευές router που έχω αλλάξει δεν θυμάμαι τι μου είχαν δώσει... Μπορώ να το βρω κάπου ως στοιχείο ή να βάλω όποιο παλιό βρω και να τους το πάω; Είχα και έχω isdn over adsl (όχι ευρυζωνική). Πάρε τους τηλέφωνο και ρώτα ποιο είναι το τελευταίο χρεωμένο router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsiscfu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα σας! Θελω βοηθεια σας παρακαλω για οποιον γνωριζει και συγνωμη αν εχει ειπωθει ξανα σε προηγουμενες συζητησεις. Στο σπιτι μου το 4G εχω παρατηρησει οτι τα πρωινα πιανω γυρω στα 20Mb/s και καθε απογευμα μπορει να πεσει ακομα και στα 0,4 Mb/s σχεδον ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Αποτελεσμα να πεφτει οπως ειναι φυσιολογικο και οι ταχυτητες στο speed booster. Η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει καποια κεραια να μπαινει πανω στο ρουτερ ωστε να αυξανει το σημα ή γενικα αν υπαρχει καποια λυση να μου προτεινεται. Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Πλέον τα κλειδώνουν τοπικα απο τη κεραια κινητης . Κοινως κανουν throtling οπως οταν ειχε τις προσφορες με απεριοριστα στα καρτοκινητα . Οποτε δωρο -αδωρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θέλω τα φώτα σας πως συμφέρει να χειριστώ το θέμα. Εξηγούμαι: Έχω adsl isdn και ζήτησα το booster από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν και δεν το χρησιμοποιώ με το συνηθισμένο τρόπο για την ώρα. Έχω άλλο ρούτερ εκεί που έρχεται η γραμμή στο σπίτι και δίνω ενσύρματα σε δύο υπολογιστές ενώ το υβριδικό το έχω σε άλλο σημείο που έχει καλύτερο σήμα και που δίνει άνετα wi-fi παντού. Τώρα ζήτησα μετατροπή της γραμμής σε απλή pstn και θα έρθει ο τεχνικός για την εγκατάσταση (γιατί χρειάζεται τεχνικός για αυτό;;; ) του εξοπλισμού. Παίζει ρόλο το αν θα του πω ότι έχω και το booster; Θέλω να μπορώ να λειτουργώ και με ανεξάρτητο ρούτερ. Θα γίνεται; Θα φέρει απλό pstn ρούτερ ή θα μου πει να φέρω το υβριδικό να το σεταρει; Πώς να το χειριστώ; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από fonzi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsiscfu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Πλέον τα κλειδώνουν τοπικα απο τη κεραια κινητης . Κοινως κανουν throtling οπως οταν ειχε τις προσφορες με απεριοριστα στα καρτοκινητα . Οποτε δωρο -αδωρο σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. το εχω καταλαβει οτι κατι τετοιο κανουν. υπαρχει κατι που μπορω να κανω απο την πλευρα μου για να διαμαρτυρηθω;; υπαρχει καποια λυση γενικα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manis-4- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα στην παρέα!! Είμαι κατοχος του speedbooster εδώ και 2 εβδομάδες και δεν θα ελεγα οτι ειμαι ευχαριστημενος!! Εχω χασει πολυ απο την ταχυτητα του adsl! Με το παλιο router (speedport) εβλεπα σε μετρησεις απο 48 μεχρι 52 (είμαι πολύ κοντα στο κουτι του οτε).. Οσο είχα δεδομενα η μεγιστη ταχυτητα που είδα ηταν 74.. 4G σημα (54 excellent).. Τα δεδομενα κρατησαν 6 μερες.. Αυτο ειναι δικο μου λαθος καθως η TV δουλευει ολη μερα streaming κινητα youtube κλπ.. Αφου τελειωσαν τα δεδομενα δεν ειδα ποτε πανω απο 30. Πηρα το 13888 μου ειπαν θα προσπαθησουν τα το λυσουνε απομακρυσμενα αν οχι θα ερθει τεχνικος!! την επομενη μερα ηρθε τεχνικος μετρησε τις ταχυτητες με το εργαλειο και ειδαμε οτι μεχρι το router βλεπει 55 και το router δινει 30. φυσικά δηλωνει αντικατασταση βγαζω το HA35-10 και βαζω το παλιο speedport στο Speedtest 49 στο cosmote app 54.. Ολα μια χαρα μεχρι που παω γερμανο και παιρνω το καινουριο HA35-10.. speedtest το πολυ 40 (με τα 15 υποτιθεται απο τα δεδομενα αφου τα 100G εχουν τελειωσει).. Δεν θα επρεπε να εχω τουλαχιστον την ταχυτητα του vdsl ? Ειμαι τοσο ατυχος και εχει προβλημα και αυτο το router ? Ειναι το speedbooster τοσο @#$%@#%^? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzortzisJosh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Manis-4- είπε Καλησπέρα στην παρέα!! Είμαι κατοχος του speedbooster εδώ και 2 εβδομάδες και δεν θα ελεγα οτι ειμαι ευχαριστημενος!! Εχω χασει πολυ απο την ταχυτητα του adsl! Με το παλιο router (speedport) εβλεπα σε μετρησεις απο 48 μεχρι 52 (είμαι πολύ κοντα στο κουτι του οτε).. Οσο είχα δεδομενα η μεγιστη ταχυτητα που είδα ηταν 74.. 4G σημα (54 excellent).. Τα δεδομενα κρατησαν 6 μερες.. Αυτο ειναι δικο μου λαθος καθως η TV δουλευει ολη μερα streaming κινητα youtube κλπ.. Αφου τελειωσαν τα δεδομενα δεν ειδα ποτε πανω απο 30. Πηρα το 13888 μου ειπαν θα προσπαθησουν τα το λυσουνε απομακρυσμενα αν οχι θα ερθει τεχνικος!! την επομενη μερα ηρθε τεχνικος μετρησε τις ταχυτητες με το εργαλειο και ειδαμε οτι μεχρι το router βλεπει 55 και το router δινει 30. φυσικά δηλωνει αντικατασταση βγαζω το HA35-10 και βαζω το παλιο speedport στο Speedtest 49 στο cosmote app 54.. Ολα μια χαρα μεχρι που παω γερμανο και παιρνω το καινουριο HA35-10.. speedtest το πολυ 40 (με τα 15 υποτιθεται απο τα δεδομενα αφου τα 100G εχουν τελειωσει).. Δεν θα επρεπε να εχω τουλαχιστον την ταχυτητα του vdsl ? Ειμαι τοσο ατυχος και εχει προβλημα και αυτο το router ? Ειναι το speedbooster τοσο @#$%@#%^? Είχα το ίδιο πρόβλημα. Μου είπαν ότι έτσι λειτουργεί. Τους είπα εντάξει, πάρτε το πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JennyQ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έκανα τηλεφωνικά αίτημα για speed booster μου ζήτησαν εγγύηση 495 ευρώ. Όταν ρώτησα γιατί δεν ήξεραν να με απαντήσουν. Πήγα σε κατάστημα Γερμανός να κάνω εκ νέου αίτημα . Ξανά μου ζήτησαν εγγύηση. Το έψαξε ο υπάλληλος και μου είπε ότι πιθανώς συνδέεται με οφειλή σε άλλη εταιρεία τηλεφωνίας. Κάτι σαν τηρεσιας εταιριών τηλεφωνίας. Ναι οφείλω κατά την γνώμη τους μετά από μια αντιπαράθεση που είχα με την cyta. Εγώ δε την αναγνώρισα ποτέ. Τους είπα να μου κάνουν μήνυση αν θέλουν. Τώρα σκέφτομαι να αλλάξω όνομα στην γραμμή και να ξανακάνω αίτημα. Βρίσκομαι σε περιοχή που έχει 3mpps ταχύτητα. Και αντί να μου το δώσουν έτσι το speed booster μου ζητάνε και εγγύηση. Στις 22/11/2019 στις 3:31 ΜΜ, Παναής είπε Καλησπέρα στο φόρουμ , αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα που πρώτη φορά το ακούω. Ζήτησα ένα Cosmote booster για τον χώρο του σπιτιού μου , έδωσα τα στοιχεία μου για την αίτηση. Μια εβδομάδα τώρα μου λένε ότι η αίτηση δεν μπορεί να προχωρήσει γιατί παρουσιάζεται ένα πρόβλημα στο σύστημα τους στο θέμα ταυτοποίησης.Μου είπαν θα πάρει λίγες μέρες , περνάει μια εβδομάδα και σήμερα πρωί με πήραν τηλέφωνο κ μου είπαν ότι θέλουν 450 ευρω!!! εγγύηση για να προχωρήσει η αίτηση. Μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό γιατί γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις που φίλοι μου το αιτηθήκαν και το πήραν κανονικά χωρίς να πληρώσουν κάτι εξτρά , παρά μόνο 9 ευρώ τον πρώτο μήνα και 7 τον υπόλοιπο καιρό. Έχει κανείς καμμία ανάλογη εμπειρία ? Πως να κινηθώ? Όλο αυτό με την εγγύηση μου ακούγεται τελείως γελοίο και παράλογο. Δεν αναφέρει πουθενά στο site της Cosmote για εγγυήσεις. Στις 22/11/2019 στις 3:31 ΜΜ, Παναής είπε Καλησπέρα στο φόρουμ , αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα που πρώτη φορά το ακούω. Ζήτησα ένα Cosmote booster για τον χώρο του σπιτιού μου , έδωσα τα στοιχεία μου για την αίτηση. Μια εβδομάδα τώρα μου λένε ότι η αίτηση δεν μπορεί να προχωρήσει γιατί παρουσιάζεται ένα πρόβλημα στο σύστημα τους στο θέμα ταυτοποίησης.Μου είπαν θα πάρει λίγες μέρες , περνάει μια εβδομάδα και σήμερα πρωί με πήραν τηλέφωνο κ μου είπαν ότι θέλουν 450 ευρω!!! εγγύηση για να προχωρήσει η αίτηση. Μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό γιατί γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις που φίλοι μου το αιτηθήκαν και το πήραν κανονικά χωρίς να πληρώσουν κάτι εξτρά , παρά μόνο 9 ευρώ τον πρώτο μήνα και 7 τον υπόλοιπο καιρό. Έχει κανείς καμμία ανάλογη εμπειρία ? Πως να κινηθώ? Όλο αυτό με την εγγύηση μου ακούγεται τελείως γελοίο και παράλογο. Δεν αναφέρει πουθενά στο site της Cosmote για εγγυήσεις. Στις 22/11/2019 στις 3:31 ΜΜ, Παναής είπε Καλησπέρα στο φόρουμ , αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα που πρώτη φορά το ακούω. Ζήτησα ένα Cosmote booster για τον χώρο του σπιτιού μου , έδωσα τα στοιχεία μου για την αίτηση. Μια εβδομάδα τώρα μου λένε ότι η αίτηση δεν μπορεί να προχωρήσει γιατί παρουσιάζεται ένα πρόβλημα στο σύστημα τους στο θέμα ταυτοποίησης.Μου είπαν θα πάρει λίγες μέρες , περνάει μια εβδομάδα και σήμερα πρωί με πήραν τηλέφωνο κ μου είπαν ότι θέλουν 450 ευρω!!! εγγύηση για να προχωρήσει η αίτηση. Μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό γιατί γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις που φίλοι μου το αιτηθήκαν και το πήραν κανονικά χωρίς να πληρώσουν κάτι εξτρά , παρά μόνο 9 ευρώ τον πρώτο μήνα και 7 τον υπόλοιπο καιρό. Έχει κανείς καμμία ανάλογη εμπειρία ? Πως να κινηθώ? Όλο αυτό με την εγγύηση μου ακούγεται τελείως γελοίο και παράλογο. Δεν αναφέρει πουθενά στο site της Cosmote για εγγυήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostart13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, να κάνω μια χαζή ερώτηση μιας και έχω το booster 2 μέρες, και συγνώμη αν έχει απαντηθεί πιο νωρίς.... Πώς μπορώ να βρώ τον αριθμο της κάρτας SIM ώστε μέσα από το cosmote app να βλέπω πόσα GB μου απομένουν; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panmitz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, kostart13 είπε Καλησπέρα, να κάνω μια χαζή ερώτηση μιας και έχω το booster 2 μέρες, και συγνώμη αν έχει απαντηθεί πιο νωρίς.... Πώς μπορώ να βρώ τον αριθμο της κάρτας SIM ώστε μέσα από το cosmote app να βλέπω πόσα GB μου απομένουν; Ευχαριστώ Σε μένα το έβγαλε μόνο του στο cosmote app. Είχα το κινητό και το σταθερό μου στο ίδιο ΑΦΜ και μου πρόσθεσε και το booster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα κι από εμένα Εδώ και περίπου 5 μέρες έχω βάλει το booster και οι ταχύτητες που πιάνει είναι αστείες...Η γραμμη μου κανονικα δινει 8-9 και με το Booster παω μαξ 20 την ίδια ώρα που το κινητο μου στο ίδιο σημέιο που είναι το ρουτερ πιάνει 40-50 Δηλωσα βλάβη αν και προσπάθησαν να με πείσουν οτι παίρνω κανονικα boost ασχετα αν είναι ελάχιστο και δεν είναι αυτο που μου είχαν πει αρχικά στο τηλεφωνο οτι θα λαμβανω +50 αρκει να εχω καλο 4G σημα στο σημειο το οποιο τεσταρα με το κινητο μου πριν κανω τη συμβαση... Μου ηρθε σημερα μηνυμα οτι γινανε και καλα οι απαραιτητες ρυθμισεις για το προβλημα που δηλωσα χωρις καμια απολυτως βελτιωση με αποτελεσμα να ξανακαλεσω σημερα και να καταχωρησω εκ νεου βλαβη Γνωρίζετε τι παιζει κι αν μπορει να φταιει το ρουτερ και τι μπορω να κανω? Αυτοι μπορει απλα να συνεχιζουν να δηλωνουν βλαβες χωρις καποιο αποτελεσμα...Ειναι αστειο δηλαδη να πληρωνω +7€ για ελαχιστη επιπλεον ταχυτητα που στην τελικη δεν βοηθαει καθολου με 3 συνδεσεις πανω ταυτοχρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Σε ποιο τηλέφωνο το δήλωσες και που το προώθησαν τι λεει το μήνυμα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Σε ποιο τηλέφωνο το δήλωσες και που το προώθησαν τι λεει το μήνυμα ; Την πρωτη βλαβη στο 13888 και την δευτερη στο 13788 Το μηνυμα λεει "Μετα την ολοκληρωση του τεχνικου ελεγχου, πραγματοποιηθηκαν απομακρυσμενες ρυθμισεις στη γραμμη του σταθερου σας και συγκεκριμενα στον εξοπλισμο Booster που διαθετετε.Σας ευχαριστουμε για την εμπιστοσυνη" Ο υπαλληλος στο 13788 μου ειπε οτι ειδε το αιτημα μου και εγιναν καποιες ενεργειες αλλα αφου εχω ακομα το ιδιο προβλημα θα το ξαναδηλωσει σαν βλαβη Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από aleilo03 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στο κατω μερος της σελιδας 192.168.1.1 γράφει copyright Huwei Technologies 2012-2019 και εχει ενα βελακι για το συρταρι του status . Το δικο σου τι γράφει στo Hardware και Software version ? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Στο κατω μερος της σελιδας 192.168.1.1 γράφει copyright Huwei Technologies 2012-2019 και εχει ενα βελακι για το συρταρι του status . Το δικο σου τι γράφει στo Hardware και Software version ? Hardware version: AV1HA35M VER.A Software version: V100R019C00SPC002 Έκανα και ένα firmware update μπας και αλλά τίποτα.. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από aleilo03 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα