rosgr100 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Υπάρχει κάποιος που να έχει δηλώσει 2 booster σε μια τηλεφωνική γραμμή;
logvphys Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δε μπορεις να το κανεις αυτο και μαλλον στο ειπαν απο τον ΟΤΕ, για να το κανεις ερωτηση εδω.
rosgr100 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, logvphys είπε Δε μπορεις να το κανεις αυτο και μαλλον στο ειπαν απο τον ΟΤΕ, για να το κανεις ερωτηση εδω. Σήμερα μου το είπαν από το support chart της cosmote. Είχα ρώτησει σε κατάστημα του Γερμανου και μου είπαν πως δεν γίνεται. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από rosgr100
panmitz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιος τρόπος να αξιοποιούμε συνδυαστικά τις ταχύτητες DSL + 4G στο Cosmote TV? Το DSL συγχρονίζει στα 3mbps download και συνδυαστικά πιάνω 20mbps. Η εφαρμογή του Cosmote TV όμως δεν αξιοποιεί το 4G, οπότε καταλήγω να βλέπω σε ανάλυση 576p, ενώ τα on-demand δε μου φορτώνουν καν. Στην εξυπηρέτηση πελατών δε γνώριζε κανένας. Το τμήμα του ίντερνετ με έστειλε στο τμήμα TV και το ανάποδο. Μήπως έχει βρει κανείς κάποια λύση, ρύθμιση στο HA35 ή άλλο πλάγιο τρόπο για να λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα; Ευχαριστώ
NiKoSmile Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Όχι δεν γίνεται, ούτε υπάρχει λύση εδώ και 4 χρόνια 1
panmitz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υποθέτω πως "φταίει" το φίλτρο IPTV_OVERTHETOP που είναι ενεργό στον bonding server του ΟΤΕ, αλλά προφανώς αυτό θα αλλάξει μόνο με τη θέληση του ίδιου του ΟΤΕ... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από panmitz
NiKoSmile Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, panmitz είπε Υποθέτω πως "φταίει" το φίλτρο IPTV_OVERTHETOP που είναι ενεργό στον bonding server του ΟΤΕ, αλλά προφανώς αυτό θα αλλάξει μόνο με τη θέληση του ίδιου του ΟΤΕ... Από περιέργεια, γιατί πιάνεις μόνο 3mbps; Αν θέλεις ανέβασε λίγο τα στατιστικά της γραμμής σου!
panmitz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Από περιέργεια, γιατί πιάνεις μόνο 3mbps; Αν θέλεις ανέβασε λίγο τα στατιστικά της γραμμής σου! Βασικά συγχρονίζει στα 4,5mbps τώρα που το ξαναβλέπω. Αλλά στη Smart TV κατεβάζει με 3mbps (από ookla speedtest) και το Cosmote TV στα diagnostics μου δείχνει ότι δουλεύει στο 1.5mbps 😕 Σημείωση: Μένω εκτός αστικού κέντρου και είμαι αρκετά μακριά από το τοπικό του ΟΤΕ. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από panmitz
NiKoSmile Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Γύρω στα 7 με 8 θα έπρεπε να είσαι εσύ κανονικά. Να και τα δικά μου χάλια 3-3,5mbps 1
panmitz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε Γύρω στα 7 με 8 θα έπρεπε να είσαι εσύ κανονικά. Να και τα δικά μου χάλια 3-3,5mbps Περαστικά μας λοιπόν 😣 Κι ενώ ήμουν τόσο χαρούμενος με το speed booster ως τώρα, ξενέρωσα με την TV. Ευτυχώς έκανα πρώτα δοκιμή με account φίλου, γιατί ήμουν έτοιμος να κάνω 12μηνο συμβόλαιο Cosmote TV.
Aggelos_INSM Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Γύρω στα 7 με 8 θα έπρεπε να είσαι εσύ κανονικά. Να και τα δικά μου χάλια 3-3,5mbps Εσυ εισαι και τυχερος που συγχρονίζει
NiKoSmile Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Εσυ εισαι και τυχερος που συγχρονίζει Κάναμε και εμείς τα μαγικά μας
johnmegarythmos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/10/2020 στις 4:28 ΜΜ, NiKoSmile είπε Γύρω στα 7 με 8 θα έπρεπε να είσαι εσύ κανονικά. Να και τα δικά μου χάλια 3-3,5mbps Στις 1/10/2020 στις 4:28 ΜΜ, NiKoSmile είπε Γύρω στα 7 με 8 θα έπρεπε να είσαι εσύ κανονικά. Να και τα δικά μου χάλια 3-3,5mbps καλημερα , μπορεις να βγαλεις ολες τις συσκευες τηλεφωνου απο το ρουτερ σου και να το συνδεσεις στην πρωτη μπριζα του τηλεφωνου; στην θυρα dsl και να δεις τον συνχρονισμο; . Πιστευω οτι θα αυξηθει λιγο. Επισης καλου κακου δες ολα τα φιλτρα στα τηλεφωνα σου αμα ειναι σωστα ή αναποδα. Εγω ειχα αυξημενο θορυβο διοτι σε ενα τηλεφωνο ειχα βαλει αναποδα το φιλτρο και το line attenuation μετα επεσε.Επισης αφου σε εχουνε κλειδωσει στα 4,5 γιατι δεν ανεβαινει και λιγο το upload ; . Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από johnmegarythmos
NiKoSmile Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε καλημερα , μπορεις να βγαλεις ολες τις συσκευες τηλεφωνου απο το ρουτερ σου και να το συνδεσεις στην πρωτη μπριζα του τηλεφωνου; στην θυρα dsl και να δεις τον συνχρονισμο; . Πιστευω οτι θα αυξηθει λιγο. Επισης καλου κακου δες ολα τα φιλτρα στα τηλεφωνα σου αμα ειναι σωστα ή αναποδα. Εγω ειχα αυξημενο θορυβο διοτι σε ενα τηλεφωνο ειχα βαλει αναποδα το φιλτρο και το line attenuation μετα επεσε.Επισης αφου σε εχουνε κλειδωσει στα 4,5 γιατι δεν ανεβαινει και λιγο το upload ; . Δεν σώζεται είμαι 4200m από το A/K. Γιαυτό μπήκε το speedbooster.
kostas421 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Εδώ και κανα μήνα περίπου στη περιοχή μου το 4g και γενικά το σήμα της cosmote είναι ανύπαρκτο. Μετά από αρκετά τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση απότι κατάλαβα είναι πιο κοντά η δευτέρα παρουσία απότι να ξαναγίνει το σήμα. Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει μέσω 3g -4g της Vodafone. Είχα διαβάσει παλιότερα ότι κάποιοι το είχαν καταφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα