Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με το COSMOTE Home Speed Booster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Στις 25/8/2020 στις 8:29 ΠΜ, glenngould είπε

Παιδιά λειτουργεί εκτός σπιτιού;

Λειτουργει κανονικα και εκτος σπιτιου  εδω και 3 μηνες οχι μονο σε μενα αλλα και σε 2 φιλους ακομα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nαι αλλά μη το παραδιαδιδεται γιατί σήμερα ζήτησα αντικατασταση sercom που βγαζει λαθη  και μιλώντας για το huwaii με το support εχει τηλεμετρίες παρακολουθησης και απενεργοποιησης Χαρακτηριστικα μου είπαν γιατι δε βαζεται στη γραμμη ΚΑΙ το speedbooster να δοκιμάσετε  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1

Λυπάμαι πολύ για κάποιους εδώ μέσα που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι λειτουργεί εκτός σπιτιού, αλλά δεν το είπανε "για να μην διαδοθεί". Έτσι εξηγείται η άκρα του τάφη σιγή ημερών μετά την ανάρτησή μου της 25ης Αυγούστου "Παιδιά λειτουργεί εκτός σπιτιού;"

• Confused 1
  • Sad 1

Στις 31/8/2020 στις 10:23 ΜΜ, Mhlogiatros είπε

Nαι αλλά μη το παραδιαδιδεται γιατί σήμερα ζήτησα αντικατασταση sercom που βγαζει λαθη  και μιλώντας για το huwaii με το support εχει τηλεμετρίες παρακολουθησης και απενεργοποιησης Χαρακτηριστικα μου είπαν γιατι δε βαζεται στη γραμμη ΚΑΙ το speedbooster να δοκιμάσετε  :P

τι σημαινει  εχει τηλεμετρίες παρακολουθησης και απενεργοποιησης ; και γιατι να στο απενεργοποιει; . 

Στις 1/8/2020 στις 2:02 ΠΜ, led zeppelin είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση τελικά το πρόβλημα λύθηκε με ένα factory reset του μποξ. Και τώρα παίζει κανονικά.

Φίλε μου λες ότι με factory reset του xiaomi Mi box s, πλέον η εφαρμογή cosmote TV στο Mi box s βλέπει κανονικά την συνδιασμενη ταχύτητα ADSL + 4G του Booster? 

Γιατί τουλάχιστον σε εμένα και σε όσους έχω ρωτήσει,η εφαρμογή cosmote TV ott "βλέπει"  από το Booster μόνο το κομμάτι της σταθερής γραμμής ADSL. 

Αν σου είναι εύκολο φίλε μου επιβεβαίωσε μας αν η εφαρμογή του cosmote TV στο Mi box s βλέπει την συνδιασμενη, υβριδική ταχύτητα ADSL + 4G και αν έκανες κάτι άλλο πέραν από reset το Mi box s. Ενδιαφέρει αρκετούς το ζήτημα αυτό πιστεύω! 

Σε ευχαριστώ προκαταβολικά! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο σημερα μπηκα και εγω στο κοσμοτε home booster . η ημερα με την νυκτα στο συνχρονισμο με το speedpot plus sercom. 

το plus ηθελε κανενα 10 λεπτο να συνχρονισει ενω αυτο πολυ πιο γρηγορο!! 

ερωτησεις 

εαν καποιος το εχει στην επιχειρηση του με pos θα υπαρχει προβλημα εαν η συνδεση ειναι μεσω ethernet ; .  Διοτι αμα παιρνει ip απο το δικτυο κινητης πως θα το ξερουμε; . 

πως μπορω να βλεπω τα gb που υπολοιπονται; μπαινω στο my cosmote βαζω αφμ βρισκει την συνδεση και μετα μου λεει θα σου στειλει sms στον αριθμο κινητο του speedbooster καλα παει καλα; 

Πως μπορω να ξερω οτι χρησιμοποιει την adsl μονο ; οταν το mode ειναι παντα φωτιζομενο;  γαλαζιο χρωμα; 

Επισης διαβασα οτι η κοσμοτε καταργει σταδιακα απο αρχες Σεπτεμβριου το 3g εως και 2021 θα εχει καταργηθει στην Ελλαδα.  Ψαχνωντας στις ρυθμισεις στην χειροκινητη αναζητηση το βρηκα το 3g συνδεθηκε και εγινε μπλε το mode και μολις πηγα πισω γυρισε αυτοματα σε 4g . 

Επισης υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει το ote tv απο την θυρα lan 4 ; . 

Αλλα προβληματα που θα πρεπει να προσεξω; ή που βγαζει να ξερω; . 

Επεξ/σία από johnmegarythmos

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Χαίρετε,

Έβαλα σήμερα Speed Booster. Η ταχύτητά μου πριν ήταν 6,5 με 7 mbps download. Με το Speed Booster (2 γραμμές σήμα) είμαι κοντά στο 15-17 mbps download. Παραμένει ασαφές το τι θα γίνει μόλις καταναλωθούν τα 100 GB. Κάποιοι μου λένε θα σου δίνει 15mbps + την ταχύτητα χωρίς το booster (δηλαδή θα έπρεπε να έχω 22mbps που ούτε με το booster δεν πιάνω). Πρόσφατα, μου είπαν από το 13888 πως δε θα έχω με τίποτα 15-17 που πίανω τώρα αλλά πολύ λιγότερο. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει; Επίσης, πως γίνεται να δούμε τα διαθέσιμα GB?

2 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε

Χαίρετε,

Έβαλα σήμερα Speed Booster. Η ταχύτητά μου πριν ήταν 6,5 με 7 mbps download. Με το Speed Booster (2 γραμμές σήμα) είμαι κοντά στο 15-17 mbps download. Παραμένει ασαφές το τι θα γίνει μόλις καταναλωθούν τα 100 GB. Κάποιοι μου λένε θα σου δίνει 15mbps + την ταχύτητα χωρίς το booster (δηλαδή θα έπρεπε να έχω 22mbps που ούτε με το booster δεν πιάνω). Πρόσφατα, μου είπαν από το 13888 πως δε θα έχω με τίποτα 15-17 που πίανω τώρα αλλά πολύ λιγότερο. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει; Επίσης, πως γίνεται να δούμε τα διαθέσιμα GB?

καλησπερα παρε το booster και βαλε το σε ενα σημειο στο σπιτι σου που να εχει 3 παυλες σημα και κανε ενα speedtest και πες μας . Εμενα ακομα και με 1η γραμη σημα τωρα εκανα speedtest εχω 39mbs!! , ping 31 και upload 3,13 mbs! αρκετα καλα θα ελεγα! αν και μου εχει τυχει στο ιδιο σημειο να εχω 2 γραμμες σημα. , αλλα πιο πολυ ποιανει 1 γραμμη!. Παντως εγω λεω να δοκιμασεις ξανα speedtest ολη την διαρκεια της ημερας δεν ποτε η ιδια ταχυτητα! , μπορω τωρα να εχω 39 και μετα απο λιγη ωρα να εχω 24 και αλλες φορες κατω και απο 8, εχω και εγω adsl 7mbs!. Παντως εχει αυξησει αρκετα την ταχυτητα συνδεσης μου αυτο ειναι το μονο σιγουρο και ειμαι ευχαριστημενως με αυτο αφου δεν υπαρχει vdsl στην περιοχη μου. 

Οσο για το υπολοιπο θα πρεπει να κατεβασεις την εφαρμογη my cosmote app και να κανεις εγραφη με το κινητο σου και τον αριθμο κινητου του booster , ή παιρνεις το 13888 και ζητας να σου πουνε το υπολοιπο. 

Στις 25/9/2020 στις 6:25 ΜΜ, johnmegarythmos είπε

καλησπερα παρε το booster και βαλε το σε ενα σημειο στο σπιτι σου που να εχει 3 παυλες σημα και κανε ενα speedtest και πες μας . Εμενα ακομα και με 1η γραμη σημα τωρα εκανα speedtest εχω 39mbs!! , ping 31 και upload 3,13 mbs! αρκετα καλα θα ελεγα! αν και μου εχει τυχει στο ιδιο σημειο να εχω 2 γραμμες σημα. , αλλα πιο πολυ ποιανει 1 γραμμη!. Παντως εγω λεω να δοκιμασεις ξανα speedtest ολη την διαρκεια της ημερας δεν ποτε η ιδια ταχυτητα! , μπορω τωρα να εχω 39 και μετα απο λιγη ωρα να εχω 24 και αλλες φορες κατω και απο 8, εχω και εγω adsl 7mbs!. Παντως εχει αυξησει αρκετα την ταχυτητα συνδεσης μου αυτο ειναι το μονο σιγουρο και ειμαι ευχαριστημενως με αυτο αφου δεν υπαρχει vdsl στην περιοχη μου. 

Οσο για το υπολοιπο θα πρεπει να κατεβασεις την εφαρμογη my cosmote app και να κανεις εγραφη με το κινητο σου και τον αριθμο κινητου του booster , ή παιρνεις το 13888 και ζητας να σου πουνε το υπολοιπο. 

Τι να πω, με 2 γραμμές σήμα η ταχύτητα που μου δίνει είναι κοντά στα 15mbps (τα 5-6 είναι από το adsl). Τηλεφώνησα στον ΟΤΕ και τα 2 λεπτά που μιλούσαμε, η ταχύτητα είχε φτάσει στα 25mbps, μόλις όμως έκλεισε η γραμμή, ξαναέπεσε στα 15-14-12. Τους ειπα ότι κάτι δε λειτουργεί σωστά καθώς έχω αυξομειώσεις με τεράστια απόκλειση, πότε πιάνω 8 πότε 15 κ.ο.κ. Προς το παρόν περιμένω καθώς έχει δηλωθεί βλάβη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...