Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ας μας πει καποιος πως λειτουργει η απομακρυσμενη προσβαση.. πηρα 13888 και θελουν να πληρωσω στο τεχνικο τμημα για να μου πουν. Ελεος δηλαδη

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το speedbooster ειναι απλα για οσους θελουν ταχυτερη συνδεση ή και για οσους δεν εχουν σταθερη γραμμη με αποσυνδεσεις? Προσωπικα κλειδωνω στα 12 κ δεν με ενδιαφερει να εχω παραπανω, αλλα εχω αποσυνδεσεις καθως υπαρχει θεμα με τον χαλκο του ΟΤΕ. Εχει νοημα να βαλω το SB σε αυτη την περιπτωση με την λογικη οτι δεν θα μενω ποτε χωρις ιντερνετ κ στην χειροτερη θα εχω τουλαχιστον 15αρα συνδεση ή θα συνεχισω να εχω θεματα?

Δημοσ.
Στις 31/5/2020 στις 9:42 ΜΜ, spamo είπε

Έχει καταφέρει κανείς να ανοίξει πόρτες σε αυτό το πράμα να με βοηθήσει γιατί παιδεύομαι από το πρωί.

Μπορει να σαι πίσω απο διπλο nat,οπως ημουν και εγω με speedport entry 2i 

Δημοσ.

Για να καταλάβω .Το speedbooster εχει μια καρτα sim μεσα (ουσιαστικα με το ιδιο νουμερο του κινητου μας) ?

Αν ισχύει το παραπάνω τότε και κλειστό να έχω το κινητό μου η σε airplane mode αυτο θα λειτουργει (το speed booster)?

Τέλος παίζει ρόλο το σημείο που θα μπει το speedbooster ,διοτι σε αλλο σημειο του σπιτιου μου με το κινητο μου εχω καλο σημα και σε αλλο οχι τοσο καλο ?

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά ασχολείται κάνει με streaming?

Ενώ σου δίνει 5mbps up  το bitrate κάνει βουτιές απότομα και κολλάει η μετάδοση για στιγμές. Εχει κάνει κάποιος τίποτα ρυθμίσεις;

εχω δοκιμάσει τα πάντα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 25/6/2020 στις 1:31 ΠΜ, Gkostas2007 είπε

Το speedbooster ειναι απλα για οσους θελουν ταχυτερη συνδεση ή και για οσους δεν εχουν σταθερη γραμμη με αποσυνδεσεις? Προσωπικα κλειδωνω στα 12 κ δεν με ενδιαφερει να εχω παραπανω, αλλα εχω αποσυνδεσεις καθως υπαρχει θεμα με τον χαλκο του ΟΤΕ. Εχει νοημα να βαλω το SB σε αυτη την περιπτωση με την λογικη οτι δεν θα μενω ποτε χωρις ιντερνετ κ στην χειροτερη θα εχω τουλαχιστον 15αρα συνδεση ή θα συνεχισω να εχω θεματα?

Εβγαλες ακρη;

Επεξ/σία από Aggelos_INSM
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε

Εβγαλες ακρη;

Δυστυχώς όχι. Στο 13888 στο εμπορικό τμήμα ήταν κάτι ανίδεοι που με ρωτούσαν πως γινεται να απαιτώ ιντερνετ χωρις ρεύμα, οταν τους εξηγούσα οτι εχω ρευμα, απλά δεν συγχρονίζει η γραμμη. Μετά με συνέδεσαν με μια τεχνικό η οποία ήταν απίστευτα εξυπηρετική και μου είπε ότι επισήμως είναι για να αυξάνεις την ταχύτητα και οχι να εχει ιντερνετ οταν δεν συγχρονίζει η γραμμή, αν και πολλοί το χρησιμοποιούν έτσι. Ουσιαστικά το προωθούν σαν booster και παίζει να τους εχουν απαγορεύσει να το προωθούν και σαν back up, αλλα η κοπελίτσα εμμέσως αυτό μου έλεγε.

Επεξ/σία από Gkostas2007
Δημοσ.
Στις 4/7/2020 στις 1:09 ΜΜ, grgnik είπε

Καλημέρα παιδιά ασχολείται κάνει με streaming?

Ενώ σου δίνει 5mbps up  το bitrate κάνει βουτιές απότομα και κολλάει η μετάδοση για στιγμές. Εχει κάνει κάποιος τίποτα ρυθμίσεις;

εχω δοκιμάσει τα πάντα!

Εγώ αγόρασα ένα Ubiquiti EdgeRouter X ER-X και AP AC Lite που θέλω να συνδέσω κάποια στιγμή( μόλις βρω πως γίνεται ακριβώς να βάλω το cosmote router σε bridge mode).Έχω δει ότι εξαλείφει το bufferbloat και έχει πολύ καλό bandwidth management, λειτουργικό QoS.

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε. Επειδή χρησιμοποιώ μόνο Ethernet  το ap ac lite το γλιτώνω;

επίσης γιατί πρπει μα γίνει bridge το ρουτέρ του οτε; Αυτό δεν θα ειναι  το κύριο;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας παιδιά, θέλω μια βοήθεια. Έβαλα σήμερα το speed booster και ενώ πριν είχα ταχύτητα από το σταθερό 9+ η ταχύτητα μεταβλήθηκε στο 6+ mbps. Με την ενίσχυση φτάνει το 40+. 

Το πρόβλημά μου είναι πως στο mi box s η ταχύτητα που πιάνει είναι 3-5 mbps, κατά συνέπεια δεν παίζει ούτε cosmote tv ούτε netflix σε full hd σε αντίθεση στο λάπτοπ βλέπω κανονικά χωρίς προβλήματα.

του ρουτετ από το μποξ απέχουν 30 πόντους.

καμιά ιδέα τι συμβαίνει; γιατί τόσο χαμηλή ταχύτητα στο μποξ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γιατί συμβαίνει αυτό; Σε όλες τις άλλες συσκευές πιάνω σταθερά πάνω από τριάντα, επίσης με το speed port plus πιάνω πάνω από εννιά άρα βλέπω σε full HD.

Και παρέλειψα να γράψω πως το upload στο box παίρνει από το booster. Και φτάνει γύρω στo 5 Mbps

Επεξ/σία από led zeppelin
Δημοσ.
Στις 27/5/2020 στις 11:21 ΠΜ, AntoMast είπε

Καλημέρα φίλε. Ναι μπορεί να λειτουργήσει εκτός σπιτιού, παρόλο που λένε πως στο site τους πως όχι. 

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι σήμα 4G και ρεύμα. 

Μήπως έχεις λειτουργήσει την κάρτα σε κινητή συσκευή μακριά απ το σημείο που έχει δηλωθεί ότι θα λειτουργεί ; 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, led zeppelin είπε

γεια σας παιδιά, θέλω μια βοήθεια. Έβαλα σήμερα το speed booster και ενώ πριν είχα ταχύτητα από το σταθερό 9+ η ταχύτητα μεταβλήθηκε στο 6+ mbps. Με την ενίσχυση φτάνει το 40+. 

Το πρόβλημά μου είναι πως στο mi box s η ταχύτητα που πιάνει είναι 3-5 mbps, κατά συνέπεια δεν παίζει ούτε cosmote tv ούτε netflix σε full hd σε αντίθεση στο λάπτοπ βλέπω κανονικά χωρίς προβλήματα.

του ρουτετ από το μποξ απέχουν 30 πόντους.

καμιά ιδέα τι συμβαίνει; γιατί τόσο χαμηλή ταχύτητα στο μποξ;

Μήπως μπορείς να ελέγξεις εάν δουλεύει το speed booster χωρίς το ADSL καλώδιο καρφωμένο σε αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...