Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με το COSMOTE Home Speed Booster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια,μολις εβαλα το speed booster,οι ταχυτητες μου ειναι οι ιδιες ,ειχα μιλησει με μια τεχνικο στην εξυπηρετηση πελατων που μου ειπε οτι θα εχω την ταχυτητα των δεδομενων μου στο speed boster ,με αυτα που διαβασα το speed booster δεν υποστηριζει LTE ,οποτε αυτη στο κινητο μου ειπε παπαρια και με χρεωσε με συμβολαιο ενος χρονου και +6.5 ευρω τον μηνα και εμεινα και με ιδιες ταχυτητες,καμια λυση ή καποιος τροπος να ανεβασω τις ταχυτητες μεσω booster; 

5 λεπτά πριν, dimitriskapou είπε

Καλησπερα παιδια,μολις εβαλα το speed booster,οι ταχυτητες μου ειναι οι ιδιες ,ειχα μιλησει με μια τεχνικο στην εξυπηρετηση πελατων που μου ειπε οτι θα εχω την ταχυτητα των δεδομενων μου στο speed boster ,με αυτα που διαβασα το speed booster δεν υποστηριζει LTE ,οποτε αυτη στο κινητο μου ειπε παπαρια και με χρεωσε με συμβολαιο ενος χρονου και +6.5 ευρω τον μηνα και εμεινα και με ιδιες ταχυτητες,καμια λυση ή καποιος τροπος να ανεβασω τις ταχυτητες μεσω booster; 

επισης,ξερει κανεις που μπορω να βρω το pin της sim του booster εαν ειναι διαθεσιμο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 17/12/2019 στις 5:43 ΜΜ, dimitriskapou είπε

επισης,ξερει κανεις που μπορω να βρω το pin της sim του booster εαν ειναι διαθεσιμο;

Δεν σε ενημέρωσαν πριν κάνεις το πρόγραμμα ότι για να παίξει το booster θέλει 3g ή 4g?

• 4 εβδομάδες αργότερα...

13 λεπτά πριν, 2546478198804696 είπε

Κάνει αλλά δεν θα δεις καμία βελτίωση.

Μόλις τώρα, 2546478198804696 είπε

τις εχει δοκιμασει καποιος να μας πει?

Τις έχω εγώ,τις δοκίμασα δεν είδα διαφορά ,τις άφησα στην άκρη.Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική βέβαια.Μπορεί εσένα να σε βοηθήσουν μπορεί όχι,μόνο με δοκιμή θα ξέρεις σίγουρα.

τις εχεις δοκιμασει και δεν εγινε δουλεια?

1 ώρα πριν, pier88 είπε

Τις έχω εγώ,τις δοκίμασα δεν είδα διαφορά ,τις άφησα στην άκρη.Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική βέβαια.Μπορεί εσένα να σε βοηθήσουν μπορεί όχι,μόνο με δοκιμή θα ξέρεις σίγουρα.

εχω σημα στο booster 2 γραμμες και παιζει απο 36 εως 39 στο signal  λες δηλαδη οτι δεν θα δω κατι παραπανω?

6 ώρες πριν, 2546478198804696 είπε

τις εχεις δοκιμασει και δεν εγινε δουλεια?

εχω σημα στο booster 2 γραμμες και παιζει απο 36 εως 39 στο signal  λες δηλαδη οτι δεν θα δω κατι παραπανω?

Λέω ότι εγώ δεν είδα,είχα σήμα 43 και με τις κεραίες αυτές πήγε 38.Πιο δυνατό σήμα ΔΕΝ σημαίνει και καλύτερη ταχύτητα.

ΤΙ ΚΕΡΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ SPEED BOOSTER ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ BOOSTER ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΕΡΑΙΕΣ WI FI Η ΓΙΑ ΚΕΡΑΙΕΣ 4G? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη γραφεις κεφαλαια σου λεει ΔΕΝ ειναι για WIFI πηγαινε διαβασε τα βασικα πρωτα . Υπαρχει και ενα τηλεφωνο απανω που λεει υποστηριξη COTE στη τελικη.

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 2546478198804696 είπε

Στον   π οτε ρωτησα και δεν ξερουν τι τους γινεται  για αυτο ρωταω εδω λεβεντη

Οι υποδοχές είναι γιά κεραίες 4g,οι φθηνές λύσεις δεν λειτουργούν,χρειάζεσαι καλές εξωτερικές κεραίες και πάλι είναι αμφίβολο αν θα δουλέψουν.Τι εννοώ;Θα δεις σίγουρα μεγάλη διαφορά στο σήμα αλλά από θέμα ταχύτητας εξαρτάται από την κεραία της κινητής.Κάποιοι με 50 σήμα πιάνουν 20mbps και άλλοι με 38 σήμα τερματίζουν.

Επεξ/σία από pier88
  • Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Έχω ένα COSMOTE Home Speed Booster το οποίο στην κεντρική πρίζα του σπιτιού δίνει με 2 γραμμές σήμα (κάποιες φορές μπορεί να έχει μια έκλαμψη και να γίνουν 3) ταχύτητα ύψους 80 Mbps Download και 5.5 Upload ενώ όταν το φέρω στο δωμάτιο του Η/Υ και με σταθερά 3 γραμμές σήμα μου δίνει μέγιστη 20 Mbps και 5.5 Upload. Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Επίσης την ώρα που κάνω stream στα 3000 bitrate μια στο τόσο μπορεί να έχω πτώση του birate στα 1200 κοκ, έχετε καμια πρόταση επί αυτού για να αποκτήσει μεγαλύτερη σταθερότητα; 

• 1 μήνα μετά...

Ισχύει ακόμα (αν ναι με ποιον τρόπο) η προσφορά στα 7€ το booster? Ακόμα, μπορούμε πλέον να βάλουμε στην γραμμή μας απλό ρουτερ, και έπειτα σε άλλο σπίτι (πολύ κοντινό για παράδειγμα) το home speed booster, όπως ισχύει παλιά η το έκοψαν; 

ευχαριστώ.

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, taslikos είπε

Ισχύει ακόμα (αν ναι με ποιον τρόπο) η προσφορά στα 7€ το booster? Ακόμα, μπορούμε πλέον να βάλουμε στην γραμμή μας απλό ρουτερ, και έπειτα σε άλλο σπίτι (πολύ κοντινό για παράδειγμα) το home speed booster, όπως ισχύει παλιά η το έκοψαν; 

ευχαριστώ.

Νομίζω ότι πληρώνω 9€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...