pier88 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε Το καλώδιο φαντάζομαι πως δεν είναι το ίδιο με την κεραία της tv... Λέω μήπως και θα μπορούσα να το περάσω από την ήδη υπάρχουσα καλωδίωση..... Και ίδιο να είναι,είναι κακής ποιότητας και θα έχει τεράστιες απώλειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, pier88 είπε Και ίδιο να είναι,είναι κακής ποιότητας και θα έχει τεράστιες απώλειες. Gamoto.... πάλι τρύπες θα πρέπει να γίνουν 😡 Εννοείται πως θα τη δοκιμάσω νωρίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2546478198804696 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Στις 2/11/2019 στις 3:05 ΜΜ, tonyz21 είπε Εγώ πάντως παρέλαβα σήμερα το HA35 και δουλεύει τέλεια....Κλειδώνω 50-60 Down και 5-6 Up με 11αρα γραμμη στο adsl και φουλ σημα στο 4g...Το ping στους σερβερς σε speedtest κλπ φαινεται να μην εχει διαφορα απο το απλο adsl αλλα θα πρέπει να το δοκιμάσω και σε παιχνίδια για σιγουριά.Η μονη αλλαγή που έκανα ήταν να γυρίσω και τις 2 συνδέσειςσε IPv4 only.Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανένας αν μπορώ να βάλω exception να λειτουργεί το bonding μόνο στο 1 απο τα 2 SSID και στο αλλο να λειτουργει μόνο το ADSL για να το δίνω σε όποιον έρχεται. EDIT:62 ms σταθερα στο League of Legends το ρουτερ που σου εστειλαν ειναι καινουριο η ανακατασκευασμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spamo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά έχει βρεθεί λύση να περάσουμε άλλους DNS στην ipv6; Πάει καιρός που δεν μπόρεσα να το φτιάξω και την ipv6 την έχω και γω κλείσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyz21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, 2546478198804696 είπε το ρουτερ που σου εστειλαν ειναι καινουριο η ανακατασκευασμενο? το πήρα απευθείας απο κατάστημα και απο ότι κατάλαβα τουλάχιστον ήταν καινούργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, spamo είπε Τελικά έχει βρεθεί λύση να περάσουμε άλλους DNS στην ipv6; Πάει καιρός που δεν μπόρεσα να το φτιάξω και την ipv6 την έχω και γω κλείσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2546478198804696 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, tonyz21 είπε το πήρα απευθείας απο κατάστημα και απο ότι κατάλαβα τουλάχιστον ήταν καινούργιο δουλευει σωστα ολο το 24ωρο? Στο πακετο μεσα το ρουτερ ηταν σε ζελατινα? Σε ρωταω γιατι εμενα δυο φορες μου εστειλαν ανακατασκευασμενο και τις δυο φορες το εστειλα πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, 2546478198804696 είπε δουλευει σωστα ολο το 24ωρο? Στο πακετο μεσα το ρουτερ ηταν σε ζελατινα? Σε ρωταω γιατι εμενα δυο φορες μου εστειλαν ανακατασκευασμενο και τις δυο φορες το εστειλα πισω Μπορεί κάποιο να ήταν το δικό μου διότι σήμερα (μέσα σε 12 μήνες) είμαι με το... 4ο... 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2546478198804696 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, chessplayer-alexis είπε Μπορεί κάποιο να ήταν το δικό μου διότι σήμερα (μέσα σε 12 μήνες) είμαι με το... 4ο... 😋 σαν συσκευες ειναι σαβουρες και λιγο να τα μετακινησεις χανουν το σημα τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη... Έχω ένα Asus DSL-AC52U. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το asus ως modem router και να συνδέσω το booster της cosmote συνδιαστικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geokatsik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 παιδια εμενα το θεμα μου με το ping λυθηκε μολις ενεργοποιησα το fast path. επιτελους μπορω να πω ότι δουλευει το speed booster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyz21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Στις 12/12/2019 στις 9:57 ΠΜ, 2546478198804696 είπε δουλευει σωστα ολο το 24ωρο? Στο πακετο μεσα το ρουτερ ηταν σε ζελατινα? Σε ρωταω γιατι εμενα δυο φορες μου εστειλαν ανακατασκευασμενο και τις δυο φορες το εστειλα πισω Το έχω 1-1μιση μήνα,δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα....Δουλεύει 24/7 χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να χάνει σε σήμα ταχύτητα...Ίσως απλά να είμαι τυχερός :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά,μήπως γνωρίζει κανείς αν τυχόν τα απεριόριστα GB (απ ότι διάβαζα σε διπλανό νήμα λέγανε μάλλον για 3 ΤΒ ανά νούμερο) για 10 μέρες που έδωσε η cosmote ισχύουν και για τον αριθμό της σύνδεσης του booster (δηλαδή για το booster), χωρίς φυσικά να πέσει η ταχύτητα στα 15 Mbps (τουλάχιστον θεωρητικά βέβαια,αν δεν πέσει λόγω φόρτου του δικτύου) ? Πάντως στη σελίδα της cosmote στις Συχνές ερωτήσεις αναφέρει: 3. Ποια προγράμματα είναι συμβατά με την προσφορά; Μαζί με τον Santa χαρίζουμε ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ COSMOTE Απεριόριστα Data για 10 ημέρες! Εξαιρούνται οι συνδρομητές COSMOTE Mobile Internet Extra SIM. Επειδή δεν βλέπω να εξαιρεί από κάπου τους αριθμούς συμβολαίου booster,γι αυτό ρωτάω αν ισχύει για τα booster... Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από ultrahd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ultrahd είπε Παιδιά,μήπως γνωρίζει κανείς αν τυχόν τα απεριόριστα GB (απ ότι διάβαζα σε διπλανό νήμα λέγανε μάλλον για 3 ΤΒ ανά νούμερο) για 10 μέρες που έδωσε η cosmote ισχύουν και για τον αριθμό της σύνδεσης του booster (δηλαδή για το booster), χωρίς φυσικά να πέσει η ταχύτητα στα 15 Mbps (τουλάχιστον θεωρητικά βέβαια,αν δεν πέσει λόγω φόρτου του δικτύου) ? Πάντως στη σελίδα της cosmote στις Συχνές ερωτήσεις αναφέρει: 3. Ποια προγράμματα είναι συμβατά με την προσφορά; Μαζί με τον Santa χαρίζουμε ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ COSMOTE Απεριόριστα Data για 10 ημέρες! Εξαιρούνται οι συνδρομητές COSMOTE Mobile Internet Extra SIM. Επειδή δεν βλέπω να εξαιρεί από κάπου τους αριθμούς συμβολαίου booster,γι αυτό ρωτάω αν ισχύει για τα booster... Μάλλον δεν ισχύουν,πως θα τα ενεργοποιήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μάλλον έχεις δίκιο αγαπητέ φίλε pier88 ! Κοιτούσα τώρα στο Mycosmote στα διαθέσιμα πακέτα για την σύνδεση κινητής του booster και δεν έβρισκα να έχει κάποια επιλογή για να το ενεργοποιήσεις! Ξεφεύγουμε από το θέμα του νήματος,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τι θα χρειαστώ να αγοράσω ώστε: Να κάνω hotspot το κινητό και να δίνω internet σε pc και tv μου.Θα χρειαστώ κάποιο usb στικάκι ή wireless κάρτα δικτύου ή κάτι άλλο? Ιδανικά θα ήθελα να μπορώ κάνοντας hotspot το κινητό μου,να δίνω τελικά ενσύρματα με ethernet: α) στον υπολογιστή μου (για downloading κλπ) β) στην τηλεόραση (για netflix κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα