Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spamo είπε

Τι είναι αυτά τώρα δωρεάν;

Δεν υπάρχει χρέωση βλέπω.

Μιά χαρά χρέωση υπάρχει.Απλά αν πληρώσεις το Extra πακέτο των 50 gb στο διπλασιάζει δωρεάν.

Screenshot_2019-12-07 My COSMOTE.png

Επεξ/σία από pier88
Δημοσ.
10 ώρες πριν, pier88 είπε

Μιά χαρά χρέωση υπάρχει.Απλά αν πληρώσεις το Extra πακέτο των 50 gb στο διπλασιάζει δωρεάν.

Screenshot_2019-12-07 My COSMOTE.png

16,13 ευρώ νομίζω λέει ότι κάνει το πακέτο των έξτρα 50 GB.Δε βλέπω ρε παιδιά ομως που ακριβώς γράφει ότι παίζει προσφορά διπλασιασμου, ότι δηλαδή με 16,13 ευρώ θα πάρεις έξτρα 100GB αντί για 50 GB? 

Στην εφαρμογή my cosmote, μόνο στα πακέτα Giga max (τα οποία είναι για κινητά τηλέφωνα νομίζω και όχι για το speed booster) αναφέρει αυτό για την προσφορά διπλασιασμου των GB.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, divo είπε

Για να βγαλει 100 θα πρεπεινα εχεις 50αρα, να κλειδωνεις στα 50, με 4G να εισαι στα 60-70download και να κατεβαζεις αρχειο 10+giga.

Γιά πρόσθετο πακέτο δεδομένων μιλάει όχι γιά ταχύτητα.

Δημοσ.

Παιδιά αυτή τη στιγμή δοκιμάζοντας speedtest με server OTE S.A. μου βγάζει μόνο την ταχύτητα της ADSL μου περίπου 8 Mpbs.Δοκιμάζοντας με server hostmein IKE μου βγάζει περίπου 27 Mbps. Ποιό να πιστέψω ? Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει? Στο μενού του booster ειναι όλα up (DSL up,Mobile up,Bonding up)

Να σημειώσω ότι μερικές μέρες τώρα παρατηρούσα και στο κινητό μου ότι πολλές φορές ήταν στο Edge δίκτυο και μετά από κάμποση ώρα πήγαινε σιγά σιγά στο 3G και μετά στο Η+ κλπ.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ultrahd είπε

Παιδιά αυτή τη στιγμή δοκιμάζοντας speedtest με server OTE S.A. μου βγάζει μόνο την ταχύτητα της ADSL μου περίπου 8 Mpbs.Δοκιμάζοντας με server hostmein IKE μου βγάζει περίπου 27 Mbps. Ποιό να πιστέψω ? Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει? Στο μενού του booster ειναι όλα up (DSL up,Mobile up,Bonding up)

Να σημειώσω ότι μερικές μέρες τώρα παρατηρούσα και στο κινητό μου ότι πολλές φορές ήταν στο Edge δίκτυο και μετά από κάμποση ώρα πήγαινε σιγά σιγά στο 3G και μετά στο Η+ κλπ.

Να μην πιστέψεις κανένα από τα 2.

Speedtest  από εδω:http://speedtest.ftp.otenet.gr/

Κατέβασε ένα αρχείο να δεις την ταχύτητα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε pier88,

Κατέβασα ένα torrent με πολλούς seeders και η ταχύτητα ανέβηκε μέχρι περίπου και 4.4 ΜΒ/s (περίπου 35.2 Mbps) με κάποιες διακυμάνσεις όπως είναι φυσιολογικό φαντάζομαι στα torrent.

Απ ότι καταλαβαίνω με κατέβασμα αυτούσιου αρχείου από μια συγκεκριμένη πηγή (και όχι από πολλές πηγές ταυτόχρονα όπως στα torrents) μάλλον θα πρέπει να δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την πραγματική ταχύτητα.

Συμπέρασμα πως όλα ήταν ΟΚ αλλά σκέφτομαι πως μια εξωτερική κεραία ίσως βελτιώσει κατά πολύ το 4G σήμα.Είμαι με weak 31-34 ανάλογα τη φορά.Έχω δει ότι στις ρυθμίσεις του booster υπάρχει πλέον η επιλογή για Inner ή Outer Antenna ή Auto που είναι από default.

Έχω δει κάτι κεραίες και στo https://www.e-techshop.com/      Έχει κάποια γνώμη κανείς αν θα κάνουν δουλειά?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ultrahd είπε

Κατέβασα ένα torrent με πολλούς seeders και η ταχύτητα ανέβηκε μέχρι περίπου και 4.4 ΜΒ/s (περίπου 35.2 Mbps) με κάποιες διακυμάνσεις όπως είναι φυσιολογικό φαντάζομαι στα torrent.

Απ ότι καταλαβαίνω με κατέβασμα αυτούσιου αρχείου από μια συγκεκριμένη πηγή (και όχι από πολλές πηγές ταυτόχρονα όπως στα torrents) μάλλον θα πρέπει να δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την πραγματική ταχύτητα.

Συμπέρασμα πως όλα ήταν ΟΚ αλλά σκέφτομαι πως μια εξωτερική κεραία ίσως βελτιώσει κατά πολύ το 4G σήμα.Είμαι με weak 31-34 ανάλογα τη φορά.Έχω δει ότι στις ρυθμίσεις του booster υπάρχει πλέον η επιλογή για Inner ή Outer Antenna ή Auto που είναι από default.

Έχω δει κάτι κεραίες και στo https://www.e-techshop.com/      Έχει κάποια γνώμη κανείς αν θα κάνουν δουλειά?

Τις φτηνές τύπου 35dbi απλά τις ξεχνάς γιατί έχουν χειρότερο σήμα από τις εσωτερικές του ρούτερ.

Κατά τη γνώμη μου και διαβάζοντας για κεραίες υπάρχουν εξωτερικές αξιόλογες γύρω στα 70-80€,θα τις βρεις στο Amazon.Αν ποτέ δώσουν απεριόριστα gb τότε θα σκεφτώ να πάρω κι εγώ μία ακριβη κεραία,προς το παρόν δεν μου λέει τίποτα γιατί σε μία βδομάδα έχουν τελειώσει τα δεδομένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ultrahd είπε

Δέχεται εξωτερικές κεραίες η συσκευή;;; 

Και αν 'ναι', που;

Και ρωτάω επειδή είμαι σε σημείο όπου εντός σπιτιού γενικά πιάνω 2/4 γραμμές.... 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Δέχεται εξωτερικές κεραίες η συσκευή;;; 

Και αν 'ναι', που;

Και ρωτάω επειδή είμαι σε σημείο όπου εντός σπιτιού γενικά πιάνω 2/4 γραμμές.... 

Πίσω στην πλάτη του ρούτερ έχει ένα καπάκι,το βγάζεις και τοποθετείς τις κεραίες.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, pier88 είπε

Πίσω στην πλάτη του ρούτερ έχει ένα καπάκι,το βγάζεις και τοποθετείς τις κεραίες.

Α, οκ δεν το έχω προσέξει. Θα το τσεκάρω το βράδυ! 👌

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Α, οκ δεν το έχω προσέξει. Θα το τσεκάρω το βράδυ! 👌

Τα βύσματα να προσέξεις,θα πρέπει να είναι Sma Male.

Δημοσ.

Το καλώδιο φαντάζομαι πως δεν είναι το ίδιο με την κεραία της tv... 

Λέω μήπως και θα μπορούσα να το περάσω από την ήδη υπάρχουσα καλωδίωση..... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...