Mhlogiatros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, pier88 είπε Αν θυμάμαι καλά είχα βάλει τη sim του booster σε μία 2η συσκευή που έχω κι έτσι πήρα τον κωδικό. cosmote id ηταν αυτο ; Πλακα εχει να υπαρχει ακομα το sms ποτε δε την εβγαλα να τη βαλω σε κινητο να το δω .
pier88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε cosmote id ηταν αυτο ; Πλακα εχει να υπαρχει ακομα το sms ποτε δε την εβγαλα να τη βαλω σε κινητο να το δω . Εσύ δεν το χεις σε cosmote id;Πως βλέπεις τα gb;
Mhlogiatros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Ειχα και αλλες γραμμες και μου το καναν μονοι τους απλα εδωσα ενα ονομα χρηστη και ενα αλλο email γιατι πηγαν να τα κουμπωσουν ολα μαζι . 1
tonyz21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παιδες!Αυριο περιμένω τον τεχνικό του οτέ να μου αλλάξει την γραμμή (Είχα φορθνετ παω σε ΟΤΕ) και μου ειχαν πει απο το 13888 για Speed Booster στα 6.74€...Αν πάω σε κατάστημα ισχύει αυτη η τιμή;Επισης,απο κατάστημα το παραλαμβάνω επι τόπου η περιμένω να μου το στείλουν;και απο 13888 ποσο καιρο κανει να σταλει;γιατι το Speedport μου ηρθε σε 24 ώρες
thetiesthatbind Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, tonyz21 είπε Καλησπέρα παιδες!Αυριο περιμένω τον τεχνικό του οτέ να μου αλλάξει την γραμμή (Είχα φορθνετ παω σε ΟΤΕ) και μου ειχαν πει απο το 13888 για Speed Booster στα 6.74€...Αν πάω σε κατάστημα ισχύει αυτη η τιμή;Επισης,απο κατάστημα το παραλαμβάνω επι τόπου η περιμένω να μου το στείλουν;και απο 13888 ποσο καιρο κανει να σταλει;γιατι το Speedport μου ηρθε σε 24 ώρες Άμα το πάρεις σήμερα θα σου έρθει Δευτέρα. Εμένα προς το παρόν είναι δηλωμένο σε βλάβη από την πρώτη μέρα και τεχνικός δε φάνηκε εδω και 11 μέρες. Εχω κάνει ήδη αίτηση υπαναχώρησης.
Giasonas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους!! Θα ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη εάν έχει υποθεί ξανά το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά δεν βρήκα κάπου απάντηση. Έχω εγκαταστήσει το HOME BOOSTER αλλά στο σπίτι έχουμε ISDN και όχι PSTN. Υπάρχει κάποιος που να το έχει εγκαταστήσει με ISDN για να μου πει πως και αν γίνεται;; Ευχαριστώ πολύ!
pier88 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Giasonas είπε Καλησπέρα σε όλους!! Θα ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη εάν έχει υποθεί ξανά το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά δεν βρήκα κάπου απάντηση. Έχω εγκαταστήσει το HOME BOOSTER αλλά στο σπίτι έχουμε ISDN και όχι PSTN. Υπάρχει κάποιος που να το έχει εγκαταστήσει με ISDN για να μου πει πως και αν γίνεται;; Ευχαριστώ πολύ! Το ρούτερ που σου έστειλαν είναι isdn;
Giasonas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, pier88 είπε Το ρούτερ που σου έστειλαν είναι isdn; πως μπορώ να το τσεκάρω;; δεν το βλέπουν αυτοί να σου στείλουν ανάλογο εξοπλισμό; (ούτε καν ε; :p)
pier88 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Giasonas είπε πως μπορώ να το τσεκάρω;; δεν το βλέπουν αυτοί να σου στείλουν ανάλογο εξοπλισμό; (ούτε καν ε; :p) Πιστεύω ότι θα γράφει στο πλάι του κουτιού η στην κάτω πλευρά του ρούτερ.
Giasonas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, pier88 είπε Πιστεύω ότι θα γράφει στο πλάι του κουτιού η στην κάτω πλευρά του ρούτερ. μαλλον δεν πρέπει να είναι γιατί δεν υπάρχει θύρα BRI. Υπάρχει μόνο LINE-DSL και τα SWITCH.
pier88 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Giasonas είπε μαλλον δεν πρέπει να είναι γιατί δεν υπάρχει θύρα BRI. Υπάρχει μόνο LINE-DSL και τα SWITCH. Αν είναι θα το γράφει στην ετικέτα με τούς κωδικούς. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από pier88
Giasonas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, pier88 είπε Αν είναι θα το γράφει στην ετικέτα με τούς κωδικούς. υπάρχει περίπτωση να βγάζει έκδοση και για ISDN?
pier88 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Giasonas είπε υπάρχει περίπτωση να βγάζει έκδοση και για ISDN? Όταν είχα πάει στο Γερμανό να αλλάξω το ρούτερ μου είπαν ότι είχαν διαθέσιμο μόνο Isdn,άρα μάλλον βγάζει. 1
Georgekrav1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω γιατί έχω τόσο ηψηλο και μεγάλη ms με booster ενώ το βάλω είχα πολύ πιο χαμηλό;; ευχαριστώ.. Κάποια βοήθεια ; ασχετα που πολλές φορές πέφτει ξαφνικά η ταχύτατα στα 2 3 mps
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Giasonas είπε υπάρχει περίπτωση να βγάζει έκδοση και για ISDN? βγάζει, ISDN έχω από αρχές του 18. Έχεις msn; 4 ώρες πριν, Georgekrav1 είπε Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω γιατί έχω τόσο ηψηλο και μεγάλη ms με booster ενώ το βάλω είχα πολύ πιο χαμηλό;; ευχαριστώ.. Κάποια βοήθεια ; ασχετα που πολλές φορές πέφτει ξαφνικά η ταχύτατα στα 2 3 mps γιατί το Ping είναι υβριδικό (ADSL+ 4G). Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα